Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5528 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבלי לקבוע מי אשם

איך עושים לדבר הזה סוף??????

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

א- מבזבזים הרבה כסף ויוצרים נתיבים מיוחדים לאופניים

ב- מסבירים לרוכבי האופניים שלא נוסעים על כביש שמכוניות טסות שם על 200 קמ"ש

רוכב אופניים פשוט נתון לחסדיו של נהג הרכב , זה כל כך טיפשי וכל כך מסוכן .

ואת האמת זה כל כך מרגיז , שאני נהג רכב קניתי אוטו שאוכל להתנייד במהירות המינימלית המותרת , ורוכב האופניים פשוט חוצה לי את המהירות הזו בחצי למה ? למה אני צריך להאט , לעבור נתיב בגלל רוכב אופניים שרוצה לעשות כושר ומגיע למהירות של 15 קמ"ש ועוצר את כל התנועה זה פשוט לא הוגן הכבישים לא נבנו לאופניים אלה לרכבים ! יש על הכביש מהירות מינימלית לנסיעה וזה החוק .

פורסם

מבינים שכביש זה למכוניות, משאיות וכלי רכב ממונעים

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

הבעיה הקטנה - החוק אומר אחרת :wink:

ולא נראה לי שיגבילו את אופניים רק למדרכות, זה לא הגיוני.. גם רוכבי דו"ג ממונעים ונהגי רכבים פרטיים נהרגים בכמויות אדירות, אז נשאיר רק משאיות על הכביש? על הדרך נאסור גם על הולכי רגל לחצות את הכביש, גם הם מתים, אפילו על מעברי חציה.

smallars רק בכבישים מהירים יש מהירות מינימאלית ולשם אסור לאופניים להיכנס למיטב ידיעתי.

פורסם

עם החוק מרשה לרוכבי אופניים לרכב על הכביש אז שהחוק ידאג להגן עליהם

החוק גם מתיר כניסה לכל בנאדם לים ולבריכה

אם מישהו טובע אז מי אשם ? הים ? החוק ?

פורסם

לידיעה התאונה אירעה בכביש הסרגל בין צומת מגידו לעפולה .

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

רואים מעת לעת, רוכבי אופניים המשתמשים בכבישים בין עירוניים (איני נכנס לנושא האם זה חוקי או לא). מה שבטוח - זה מסוכן.

אני יכול להגיע ממקום מגוריי לעבודתי (בדרך עירונית) תוך 15 דקות באופניים, וזה גם בריא.

למרות זאת אני מעדיף להתנייד ברכב פרטי או ציבורי בגלל שזה פחות מסוכן.

alfa 156 2.5.

פורסם

למה רוכבי אופניים לא רוכבים על השוליים בניגוד לכיוון הנסיעה?

ברור שזה לא ימנע את כל התאונות, אבל יש סיכוי גבוה יותר שיבחינו ברכב שצמוד מדי לשול

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

במשמרת בוקר ימי ו'/שבת במתנ"א נתקלים הרבה בקבוצות רוכבים חורגות בהרבה לתוך נתיב הנסיעה. כורזים להם לעבור מעבר לפס הצהוב והם מתעלמים. בסיבובים עוורים זה ממש נס שלא עולים עליהם.

פורסם
מבינים שכביש זה למכוניות, משאיות וכלי רכב ממונעים

הכביש מיועד גם לאופניים, נהפוך הוא לרוכבי אופניים אסור לרכב על המדרכה, גם לא לילדים שנוסעים עם גלגלי עזר.

נכון שיש כבישים שאסורים לכניסת אופנים, הכביש האמור הוא לא אחד מהם.

על כל הנוהג ברכב לכבד את כלל המשתמשים בנתיבים.

למה רוכבי אופניים לא רוכבים על השוליים בניגוד לכיוון הנסיעה?

ברור שזה לא ימנע את כל התאונות, אבל יש סיכוי גבוה יותר שיבחינו ברכב שצמוד מדי לשול

לנסוע נגד התנועה זה יותר מסוכן.

תחשוב עליך בתור נהג רכב שעומד להשתלב מכביש צדדי ולפנות ימינה לכביש ראשי, האם תצפה לרוכב אופניים שיפתיע אותך פתאום באמצע הפנייה?

לשיטתך זה מה שיקרה.

פורסם

עם כל הכבוד - יש בעיה קשה של נראות של האופניים. גם אם מתקינים פנסים הרי שפנסי האופניים נבלעים בתוך ים האורות מסביב והרבה פעמים קשה מאד להבחין בהם. כמובן שבכביש כמו כביש הסרגל שבו נוהגים במהירויות גבוהות (אפילו מי שמקפיד על המהירות החוקית) הדבר גורם לזיהוי מאוחר של הסכנה. נהג שטיפה מרוכז במה שקורה משמאלו, או שקיבל סנוור קצר במראה עלול לגלות את רוכב האופניים רק לאחר שפגע בו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אולי הם ישכילו לנסוע בכביש בשוליים בטור ולא לנסוע אחד ליד השני ולתפוס נתיב שלם.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

• תוכן חדש...