Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5490 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש להתקין מערכת ברייסר 94 שרכשתי לאחרונה,

אני מתכוון להזמין מחו"ל מערכת של ALPINE דגם CDE125BT,

ואני מחפש קומפוננטים להרכיב מאחור, שהבנתי שעדיף לי קומפוננט מאשר רמקול 6.5 רגיל.

אין לי הכנה ל6X9 והרמקולים הקידמיים נימצאים בדשבורד, 4 אינץ'.

כמו כן יש לי מגבר שאירגנתי מחבר של חברת CONCORD לא הכי מוכר אבל אני יודע שהוא של 4 ערוצים ומספק 700 וואט.

אני לא מחפש לפוצץ את הרכב מבחינת סאונד לפי דעתי הוא יספיק לסט קומפוננטים!

תודה מראש!

פורסם

המגבר לא יפוצץ לך כלום. גג מה שהוא יפוצץ זה את עצמו.

בכל מקרה עדיף לך לשים, קומפוננט מקדימה ב4 אינץ ומאחרוה אם אתה לא רוצה סאב אז איזה 6*9 ככה.

מה התקציב שלך?

W520 Alpine. Focal Utopia Mid. Focal utopia tweeter. Focal Utopia Woffer. JBL MS-8. Celestra -DA2K.tru- super billet 6 . 33KX Focal.

by: 2 xs-power

פורסם

הבעיה שכמו שכבר ציינתי אין לי הכנה ל6X9.

ואם אני רוצה להתקין אז אני אצטרך לחתוך גם חלק משילדה, אני האמת נידלקתי על קומפוננטים של מורל - טמפו

דיברתי עם בן אדם שמרכיב אמר לי שהם סתם חרטא ושהמגבר יקרע אותם כי הם זולים ולא איכותיים

היה נשמע כאילו הוא מחפש למכור לי משהו יותר יקר.

פורסם

כמה רוצה להשקיע ברמקולים?

המורל טמפו נותנים תמורה מצויינת למחיר שלהם.

יש גם רמקולים ב5000 וגם ב500, אבל התמורה של הטמפו מאוד טובה.

וברור שמן הסתם שירצו לדחוף לך כי אתה לקוח ואתה בשבילו כסף.

W520 Alpine. Focal Utopia Mid. Focal utopia tweeter. Focal Utopia Woffer. JBL MS-8. Celestra -DA2K.tru- super billet 6 . 33KX Focal.

by: 2 xs-power

פורסם
המגבר לא יפוצץ לך כלום. גג מה שהוא יפוצץ זה את עצמו.

:roflmao::roflmao::roflmao::biggrin2:

דווקא סוסי עבודה הקונקורדים האלה - אם היה אפשר להשוות אותם לרכב הם כנראה היו חיפושית

עינוי לנהיגה

מוזר עד כדי טירוף

ואם זאת אי אפשר שלא לאהוב אחת כשרואים אותה ונוהגים בה

המגבר הזה הוא סוס עבודה - הם לא רוצים למות החולירות.

---------------------------

הטמפו יהיה סט נהדר סה"כ עם כוונים נכונים

מאחורה יש לך מקום ל6.5 אינטש - הייתי מציע לך לשים סאב במקום בתא המטען כי לרכב הזה יש פח של טנק ואם אתה מתכוון לנסות לחתוך אותו בעצמך (את המגש האחורי) תכין כמה פלסטרים בדרך... מדבר מנסיון רב עם הרכב הזה.

הייתי מציע לך לקנות רמקול 4 אינטש או 3.5 אינטש קואקסיאלי 2WAY להתקין במקום המקורי

להוסיף לזה מידבאס 6.5 אינטש יד שניה כמו של הטמפו למשל להתקין לו סליל שיחסום אותו בנניח 700 הרץ

ולרמקול הקואקסיאלי קבל שיתן לו לנגן מ700 הרץ ולהלביש אותם ביחד על אותו ערוץ במגבר...

מאחורה כמו שאמרתי סאב וגמרנו

מה שאתה תקבל זה בפועל סט 2.5 חלקים מקדימה + סאב מאחורה על מגבר 4 ערוצים ועם הרעש נסיעה שהרכב הזה עושה - לצרום לך לדעתי זה לא ממש יצרום וגם מתוך הידיעה שהרמקולים יהיו מוסתרים לך מתחת לכיסויים ועוד מוחבאים בתוך הדשבורד - זה יתן להם הרגעה מסויימת.

זה מה שעשיתי בדייהו רייסר שהיתה של ההורים של אשתי (בזמנו חברה גרסא 7.0 לפני המרה לאשה 1.0 :-D )

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

באמת תודה לכם אנשים, אבל עם זאת אני כבר די מבולבל, הבנתי שקומפוננט לא מוציא באסים ולא בתקציב שלי כרגע לקנות סאב!

אבל אם אתה אומר שזה בעיה לחתוך את השילדה אז וואלה אין לי מושג כבר.

פורסם

פשוט יהיה לך קשה - מספרי פח טובות ככל האפשר וכפפות.

לגבי רכיבים - תשמע אני כרגע הרוג לגמרי, אם היה לי קצת יותר זמן הייתי אומר לך מה אני חושב אבל אני אנסה בגדול

מאחורה - בקרוב חברת HAT משחררת את המשלוחים הראשונים של הסאבוופרים 6.6 אינטש שלהם - עד כמה שידוע לי לא מדובר במשהו יקר במיוחד.

שניים כאלה מאחורה.

מקדימה רמקולים קואקסיאליים 4 אינטש מוראל טמפו\פולס

מגבר 4 ערוצים פשוט.

ו-ז-ה-ו

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

איש שיווק של HAT נהיית,

תגיד לי הסאבים האלה יוכלו לטפס לאזור ה100+ אולי אפילו ל150??

אם כן פיתרון טוב לאלו שלא רוצים סאב בבגאז' ולא רוצים להוציא הרבה כסף על קומפוננטים והתקנה.

שניים כאלה בדלתות אחריות עם חורים של 6.5 יעשו עבודה טובה, צריך לשמוע כדי לדעת יותר אבל בכל זאת.

ועם איטום של הדלת זה בטח יהיה יותר טוב.

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

• תוכן חדש...