Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ככה ברשותי פולו מדגם CONFORT 1.4 בנזין שנת 2002 אוטומטית.

הינה הליקויים שנמצאו:

סעיף 302 -זיהור אויר עכשיו בדף שרשום היתה לי חריגה בפרמטר של בסל"ד גבוה VOL% CO : הנורמה זה עד 0.3 אצלי זה היה 0.38 - עכשיו מהחיפוש שלי יצא בפורום שמכשיר בשם K44 שאני מוסיף למיכל הדלק אמור לפתרון את הבעיה? עד כמה זה נכון ? ובמידה וזה לא פותר מה התסריט הגרוע יותר?

סעיף 507 - מסרק הגה חופש וגומיות - מוקפים לי פה הגומיות לפי מה שראיתי בפורום מדובר בתיקון של החלפת גומיות מסרק הגה ועלות של זה 200 ש"ח+ - ? או שזה לא זה?

בקטגוריית בלמים מוקף לי סעיף 204 - כוון גלגלים קדמי עכשיו הכוונה היא לכיוון פרונט? כי עם זה ממש מוזר כי אני עשיתי לפני פחות מחודש כיוון פרונט.. ?

זהו זה הסעיפים.

עכשיו בנוסף דברים שאופן כללי מפריעים לי ברכב שלא מצאתי מידע עליהם בפורום , בזמן שהאוטו עומד ואני מסובב את ההגה אני שומע חריקה כזאת בזמן סיבוב ועם אני לוחץ על ברקס ומסובב עד הסוף אני שומע שריקה קטנה נראה לי מצד הרפידות הקידמיות.

ודבר אחרון אני מבקש פה לתת לי כיוון ככה כאשר אני נכנס לאוטו יותר נכון מתישב באוטו אני שומע יותר מאחורה חריקה כזאת של הרגשה כאילו מיטה עם קפיצים חורקים.. האיזה זה הקפיצים האחורים והפתרון יכול להיות לשמן אותם או להחליף?

אני יודע חפרתי פה אבל לעומת הרבה אנשים עשיתי חיפוש בכל הפורום לפני שהחלטתי לפתוח את האשכול הזה פה. לגביי המידע המבוקש. תודה

פורסם

לגבי זיהום אוויר תציין את כל הפרמטרים בבקשה, לדעתי לא חיממת מספיק טוב את הממיר לפני הבדיקה.

K44 לא יזיק.

בהגה במידה ויש חופש אז צריך לשפץ את המסרק שזה כולל פירוק לשלוח לשיפוץ ולהרכיב שוב או חופש רק בתפוחי הגה שזה פחות נורא ומצריך רק החלפתם, לאחר עבודה כזאת נדרש כיוון גלגלים מחדש בכל אופן.

לגבי הסעיפים של הרעשים קשה להגיב בדיוק בלי לשמוע.

פורסם
ככה ברשותי פולו מדגם CONFORT 1.4 בנזין שנת 2002 אוטומטית.

הינה הליקויים שנמצאו:

סעיף 302 -זיהור אויר עכשיו בדף שרשום היתה לי חריגה בפרמטר של בסל"ד גבוה VOL% CO : הנורמה זה עד 0.3 אצלי זה היה 0.38 - עכשיו מהחיפוש שלי יצא בפורום שמכשיר בשם K44 שאני מוסיף למיכל הדלק אמור לפתרון את הבעיה? עד כמה זה נכון ? ובמידה וזה לא פותר מה התסריט הגרוע יותר?

סעיף 507 - מסרק הגה חופש וגומיות - מוקפים לי פה הגומיות לפי מה שראיתי בפורום מדובר בתיקון של החלפת גומיות מסרק הגה ועלות של זה 200 ש"ח+ - ? או שזה לא זה?

בקטגוריית בלמים מוקף לי סעיף 204 - כוון גלגלים קדמי עכשיו הכוונה היא לכיוון פרונט? כי עם זה ממש מוזר כי אני עשיתי לפני פחות מחודש כיוון פרונט.. ?

זהו זה הסעיפים.

עכשיו בנוסף דברים שאופן כללי מפריעים לי ברכב שלא מצאתי מידע עליהם בפורום , בזמן שהאוטו עומד ואני מסובב את ההגה אני שומע חריקה כזאת בזמן סיבוב ועם אני לוחץ על ברקס ומסובב עד הסוף אני שומע שריקה קטנה נראה לי מצד הרפידות הקידמיות.

ודבר אחרון אני מבקש פה לתת לי כיוון ככה כאשר אני נכנס לאוטו יותר נכון מתישב באוטו אני שומע יותר מאחורה חריקה כזאת של הרגשה כאילו מיטה עם קפיצים חורקים.. האיזה זה הקפיצים האחורים והפתרון יכול להיות לשמן אותם או להחליף?

אני יודע חפרתי פה אבל לעומת הרבה אנשים עשיתי חיפוש בכל הפורום לפני שהחלטתי לפתוח את האשכול הזה פה. לגביי המידע המבוקש. תודה

לגבי זיהום אוויר תציין את כל הפרמטרים בבקשה, לדעתי לא חיממת מספיק טוב את הממיר לפני הבדיקה.

K44 לא יזיק.

בהגה במידה ויש חופש אז צריך לשפץ את המסרק שזה כולל פירוק לשלוח לשיפוץ ולהרכיב שוב או חופש רק בתפוחי הגה שזה פחות נורא ומצריך רק החלפתם, לאחר עבודה כזאת נדרש כיוון גלגלים מחדש בכל אופן.

לגבי הסעיפים של הרעשים קשה להגיב בדיוק בלי לשמוע.

תודה לגביי המסרק אמרתי שהוא הקיף רק גומיות.. אנ מקווה שזה רק גומיות.

וכיוון גלגלים זה פרונט? אבל מה שהתכוונת הוא שזה לא בהכרח יש בעיה בכיוון גלגלים זה פשוט פעולה נלקוות להחלפת גומיות?

בבקשה התוצאות הבדיקה המלאה זיהום אויר:

בסיבובי סרק:

500-1200 יצא 710 תקין.

VOL CO מקסימום 0.5 יצא00.02 תקין

בסל"ד גבוה:

משך הבדיקה (30 שניות)

צריך לצאת בין 2000-3200 יצא 2690 תקין

בדיקת למבדה : 0.970-1.030 יצא 1.016 תקין.

CO מקסימום 0.3 יצא 0.38 לקוי.

חום מנוע: מינימום 80 יצא 97 תקין

מה דעתך על זה? תודה

פורסם

להחליף גומיות אבק של המסרק מצריך פירוק תפוחי הגה בכל מיקרה, ואחרי זה בדיקה וכיוון גלגלים לא פרונט זה שני דברים שונים.

לגבי הזיהום אוויר, תוסיף K44 לרבע מיכל תיסע עד יהיה כמעט ריק תוך כדי משיכות סל"ד, לאחר מכן כשתגיע לטסט על תכבה את המנוע, לפני שמכניסים את הגשש לאגזוז תן עוד כמה לחיצות טובות ותן לסל"ד להתייצב ורק אחרי זה שיתחילו את הבדיקה.

הממיר שלך קצת עייף אין מה לעשות.

פורסם
להחליף גומיות אבק של המסרק מצריך פירוק תפוחי הגה בכל מיקרה, ואחרי זה בדיקה וכיוון גלגלים לא פרונט זה שני דברים שונים.

לגבי הזיהום אוויר, תוסיף K44 לרבע מיכל תיסע עד יהיה כמעט ריק תוך כדי משיכות סל"ד, לאחר מכן כשתגיע לטסט על תכבה את המנוע, לפני שמכניסים את הגשש לאגזוז תן עוד כמה לחיצות טובות ותן לסל"ד להתייצב ורק אחרי זה שיתחילו את הבדיקה.

הממיר שלך קצת עייף אין מה לעשות.

תודה אחי :)

עכשיו גם יותר מובן לי היה בחור לידי שלא הפסיק לתת גז חח כולם חשבו שהוא עצבני על התור הארוך.. אבל הוא היה משהו אחר :)

פורסם

לעניין זיהום אוויר, הנושא נטחן עד דק. שים לב במיוחד לעניין חימום המנוע והממיר לפני בדיקה, וכמה לחיצות גז טובות שניות לפני הבדיקה, וכן, הייתי מוסיף 44K

הנה כאן התרד_הייעודי_ושלל_דוגאמאות

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
לעניין זיהום אוויר, הנושא נטחן עד דק. שים לב במיוחד לעניין חימום המנוע והממיר לפני בדיקה, וכמה לחיצות גז טובות שניות לפני הבדיקה, וכן, הייתי מוסיף 44K

הנה כאן התרד_הייעודי_ושלל_דוגאמאות

תודה רבה מהשורש שהבאת הבאת לי הבנתי שאצלי יש חריגה קטנה CO 0.38 לעומת התקן עד 0.3 שזה כנראה יפתר על ידי תוסף K44 למיכל הדלק וחימום מנוע ולתת מכות של גז לפחות שיגיעו ל 4500 סל"ד לפני הבדיקה יעבירו אותי את הבדיקה תודה :)

פורסם

כשאתה מגיב להודעה שמעליך, אין צורך לצטט.

עשה כך וחזור לדווח

בברכת שבת שלום.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אני מגיב בקשר לרעש של הבלמים: אצלי הבעייה הופיעה אחרי טיפול בו החליפו רפידות. הדבר נעשה ב"פליקס" ו-5 דקות אחרי היציאה חזרתי למוסך: היה רעש. הרכב נלקח לנסיעה. אחרי זה פירקו בלמים ושוב הרכיבו ואז נסעתי. חזרתי למחורת - שוב פירקו בלמים ואז כבר התעצבנתי. אחד האחראים אמר שניסו להחליף רפידות במשהו חילופי (כמובן ששילמתי כמו על מקורי) והן לא התאימו(!).

בסוף הם שמו רפידות מקוריות וכל הרעש הלך.

ייתכן שהחלפת רפידות לחליפיות? תבדוק.

פורסם

תאמת החלפתי רפידות בגלגלים האחוריים אבל הרעש מגיעה מקידמיים..

והחריקה כשאני מתיישב באוטו מגיעה מאחוריים והרפידות מקוריות של חברת NEIN או MEIN

משהו כזה....

פורסם

לגבי המסרק הגה, הרעשים:

יש לבדוק את מפלס הנוזל ההידרואלי, במידה וחסר להשלים.

במידה והנוזל במפלס תקין, יש לעקוב אחר הצינורת עד למסרק ולבדוק מהיכן יש נזילה ומשיכת אוויר.

במידה ויש אוויר/חוסר נוזל המסרק עלול לההירס ותצטרך לשפצו.

לגבי הגומיות:

המסרק מחובר בעזרת 4 תותבים לגוף הרכב, כנראה שהם נשחקו וכבר הלכו לעולמם.

יש לפרק את המסרק הגה מהרכב(לפני הפירוק לנעול את ההגה על מנת לא לפגוע בכריות האויר) ובעזרת פרס להחליף את הגומיות לחדשות.

יש אנשים שרוצים לחסוך במקום החלפת הגומיות, רק מוציאים את הברגים, חותכים חתיכה של רצועת טיימינג קודחים בה חור ומכניסים, כנ"ל לגבי שייבה עם גומי- יש לציין שזה זול יותר עקב כך שלא צריך לפרק כלום חוץ מ4 ברגים של המסרק.

קובי

פורסם

התוצאה אחרי התיקונים ותוסף הדלק ולתת מכות של גזים לפני הבדיקה:

מה שהיה לפני:

500-1200 יצא 710 תקין.

VOL CO מקסימום 0.5 יצא00.02 תקין

בסל"ד גבוה:

משך הבדיקה (30 שניות)

צריך לצאת בין 2000-3200 יצא 2690 תקין

בדיקת למבדה : 0.970-1.030 יצא 1.016 תקין.

CO מקסימום 0.3 יצא 0.38 לקוי.

חום מנוע: מינימום 80 יצא 97 תקין

אחרי התוסף והגזים:

אני יגיד רק את מה שהיה בוא לקוי:

מקסימום CO 0.3

ויצא 0.03 לעומת 0.38 שבעבר תודה לעוזרים ולמוסך רון במיוחד.

• תוכן חדש...