Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5551 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

יש לי שאלה לפורום:

יש לי פולו שנת 2000 (צורה חדשה) מנוע 1.4 16V

שבוע שעבר החלפתי בה גיר + קלאץ במוסך מורשה, ועלה כמובן לא מעט כסף.

כתוצאה מכך קרה דבר כזה:

הסל"ד של האוטו בניוטרל עלה מ 800 ל1000

והסל"ד בנסיעה, עבור כל הילוך והילוך עלה,לדוגמא אם פעם יכלתי לנסוע עם הגיר הקודם בהילוך שלישי ב-60 קמ"ש בכיף, היום האוטו כבר ממש צועק לי, או אם פעם שייטתי להנאתי בסל"ד 2700 ב110 קמ"ש. עכשיו האוטו מתאמץ מאוד ב100 קמ"ש (3000+)

אני יודע שיש אחריות כי ביצעתי את התיקון במוסך מורשה, אבל אשמח אם מישהו שמבין יסביר לי את התופעה, שאדע את דרכי הטיפול כשאני אגיע למוסך, שלא יקרה מצב בו יגידו לי אין מה לעשות וישלחו אותי לדרכי.

תודה רבה

פורסם

יש לי פולו כמו שלך שנת 2000 צורה חדשה 1.4 16V, שמו לך גיר כמו שלי ככל הנראה דגם ETB גם אצלי 100 קמ"ש זה 3000סל"ד גיר ממש לא נוח לאנשים רגועים אבל הכי כייף בעולם לבחור צעיר כמוני . בקיצור היה לך גיר עם יחסי העברה שונים אני מתאר לעצמי שממש לא נוח לעבור לגיר קצר כמו שלי אחרי הגיר שהייתה רגיל אליו .. בקשר לצמפיון זה כבר בעייתי .. אגב כמה שלמתה ? והאם הגיר הקודם קרס שהחליפו אותו ( הגיע למצב שאין כלל אפשרות לסוע ) ? . יש לי ניסיון עם הגיר ברכב הזה דבר איתי בפרטי אם אתה צריך עוד עזרה .

פורסם

הגיר שהיה ברכב נדפק יום אחד , לאחר שמוסכניקים הזהירו אותי שהוא לא טוב ובחרתי להתעלם או פשוט לתת לו למות.

באותו יום מרוב רעש שיצא ממנו פחדתי שהוא לא יחזיק עד המוסך

אני לא מבין אותך, למה זה טוב גיר קצר? = יותר דלק מתבזבז כי אתה בטורים גבוהים

ציינת את הדגם של הגיר ETB , מאין לך האינפורמציה עליו? חשבתי ששמו לי משהו זהה למה שהיה קודם..

פורסם

טורים גבוהים לא בהכרח סיבה לביזבוז דלק ,כל עוד דוושת הגז לחוצה מעט ככל האפשר ,לדוגמא אצלי בליטוף של הגז על איילון הרכב נוסע 90 קמ"ש ומגיע לצריכת דלק של 1 ל 14 !! (מדוד). בכל מקרה האינפורמציה שלי על ETB היא מכיוון שיש לי גיר כזה , והכיף שלי הוא שהרכב מרגיש ספורטיבי ויודע להאיץ יפה מאוד כשמבקשים ממנו .

פורסם

הבנתי אותך, הייתי רוצה לשמוע עוד פרטים על תיבת הגיר הזאת , ETB, כדי להיות בטוח שזה באמת מה שיש לי,

האם יש עוד אנשים בפורום שמכירים את הנושא. אשמח גם אם הuser "מוסך רון", יוכל להגיב

תודה

• תוכן חדש...