Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5553 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פרנקוס אתה ממש מושך אש אני חייב לציין.

אני דווקא ממש מסכים עם הבחור.

במקרה שלי כל הפרטים המזהים שלי (כולל מספר טלפון) מופיעים בחתימה שלי ועדיין לא קרה שהטרידו אותי.

דווקא בגלל מודעה ביד2 התקשרו אליי מאיזה חברת סקר כלשהו וכמובן שניתקתי מיד.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
גנטלמן לא מספר :wink:

ופרנקוס לא מז**ן :-D:lol:

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

אם היית רופא , היתה לך תשובה סנדרטית: קודם כל תתפשט. (בעצם...זה טוב גם לגברת...)

איש אחד מתקשר לרופא בשתיים בלילה.

"דוקטור !! אשתי נראית רע !"

"אז מה אתה רוצה" - עונה הרופא - "גם אשתי נראית רע ואני לא מעיר אנשים בשתיים בלילה בגלל זה"

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם
סליחה שאני לא קשור אבל מה היה עם טופ גיר והפיאט של פרנקוס?

כשטופ גיר היו בארץ, עשינו (עשו) שלט של "Stig's Tempra 1.4" ושמו אותו על החלק האחורי של האוטו, שחיכה להם מחוץ לחניה כשהם יצאו מהמלון על הבוקר.

במקביל, חבר'ה אחרים ממש צבעו סוזוקי אלטו ישנה וכתבו עליה דברים אחרים שקשורים לסטיג, וגם צבעו קסדה בלבן ומישהו עמד בפוזה של הסטיג כשהם יצאו מהמלון.

הצוות שלהם היה משועשע.

פורסם
זה המחיר של להיות בעל חיבור אינטרנט ואפשר להאשים גם את הקדמה.

מצד שני בלי אינטרנט אף אחד לא היה מכיר אותו. וגם לא את ג'סטין ביבר...

וגם לא את ג'סטין ביבר...

טוב, זהו, צריך להקים אירגון שיחבל בקורים של ספקיות האינטרנט :snipersmi:2gunfire::viking:

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מטרידנים טלפונים היו ויהיו תמיד - פשוט לנתק את השיחה. מה שכן, אם דבר כזה קורה לחבר פורום זה חייב להיות לפרנקוס 8)

נ"ב

יוסי - קראתי פה פעם שהבאולינג בכרמיאל שלך - למה שלא תארגן איזה מפגש פורום נחמד לצפוניים?

פורסם

אם יהיה משחק מאורגן, אני בא :D.

כמו כן, מי עונה למספר חסוי בימינו? :S

(אני מדבר על החיילים מבינינו)

To Drive, Or not to Drive. That is the question.

Hell with it, Drive 'till you Die :twisted:

פורסם
אפשר לנעול את השרשור מחוסר עניין לציבור.:lol:

תיקון, סכנה לשלום הציבור.

איך כל הדברים ההזויים קורים ליוסי....איך?

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...