Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5566 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי קו טלפון סלולארי של אורנג' כבר 7 שנים עם מכשיר מסוג נוקיה 5800 (קניתי מחנות פרטית). כרגע התכנית שלי זוועתית, אני משלם 51 אג' לדקה, 45 אג' להודעה ותשלום חודשי קבוע של 7 ש"ח בחודש - המחירים לא כוללים מע"מ!

יוצא מכל העיניין שאני לא מדבר מהפלאפון אלא רק מהבית (יש לי שם 1000 דקות חינם לכל היעדים), שולח הודעות SMS מהמחשב ומאתר אורנג' כדי לא לשלם וגולש מהפלאפון באמצעות חיבור לראוטרים לא מוצפנים. העיניין הזה לא יכול להימשך, אני מעוניין בחבילה הכוללת כ- 500 דק' שיחה בחודש (לכל היעדים נייח/נייד), 100 הודעות טקסט וחבילת גלישה במחיר נורמלי. יש חבילה כזאת באורנג'?

את השירות הטלפוני של אורנג' לא ניתן להשיג (פעם שעברה חיכיתי 42 דקות בטלפון) והמרכז שירות שלהם מאוד רחוק לי. האם יש פה מישהו שעשה חבילה כזאת ויכול לספר על התנאים/מחירים? האם יש אתר באינטרנט המפרט את החבילות של אורנג' מסוג זה? האם יש אתר באינטרנט הכולל פורום בנושא שאני יכול לקרוא על הנושא שם? לפוקט לא הצלחתי להירשם בכלל.

תודה לכל מי שיעזור!

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תנסה להתקשר ב8:30 בבוקר, אתמול התקשרתי לאורנג' בשעה הזאת ותוך 3 דקות ענו לי,

חיפוש קטן באתר של אורנג' העלה לי

http://www.orange.co.il/he-il/cellular/service_plans/hakol_kalul/

ואגב תנסה לבדוק אם יש לך קרוב באיזה שהוא ארגון שיכול להכניס אותך לחבילת תקשורת של הארגון, בדרך כלל המחירים לארגונים יותר זולים משמעותית, ארגון כמו חבר,קרנות השוטרים וכו'...

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

במקרה ביררתי לא מזמן. לא צריכה להיות בעיה להשיג חבילה של 500 דקות + 500 סמסים + 2 ג'יגה גלישה בפחות מ-200 שקל, כולל אייפון או גלאקסי. אפשר גם ב-150 אם מתאמצים.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

במידה ואתה לא רוצה בנק דקות כל חודש יש חבילה בשם FIX 32.

32 אגורות לדקת שיחה ו18 אגורות להודעה עם דמי מנוי של 20 ש"ח לחודש. המחיר כולל מע"מ ללא התחייבות.

פורסם

לא יודע מתי יהפוך לאופציה רלוונטית, אבל בדיוק אתמול נכנסו שני ספקים מתחרים לשוק, שהציבו לעצמם למטרה להוריד כ50 אחוז מהעלויות ללקוח. על פניו, נשמע מעניין.

לגבי החבילה של שביט, אתה תבקש ותקבל בתגובה ש"לא קיים דבר כזה".

האמת? הכי שווה לפברק חוגר ולהרשם לתכנית חיילים :-)

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

יש מבצע ללקוחות חדשים 500 דק +500 SMS ו 2 גיגה גלישה עם אייפון 4 או גלאקסי ב 170 ש"ח,אחותי שהיא לקוחה קיימת,הוציאה מהם את אותה חבילה ב 170 כולל ביטוח לגלקסי,בכל מקרה תתקשר למחלקת שידרוג ומכירות,תשאיר את המ"ס שלך ויחזרו אליך די מהר.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

כדי לקבל חבילה עדיפה, לפעמים שווה לעבור לחברה מתחרה.

תנסה בסלקום.

האמת, את ההיגיון הזה אני לא מבין - לתת תנאים פחות טובים ללקוחות שלך מאשר ללקוחות חדשים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

כשלקחתי את התוכנית סטודנטים של אורנג' בינואר חשבתי שהיא טובה.

250 דקות, 250 סמס ו1 גיגה גלישה (ועוד כל מיני שטויות שלא משתמשים בהן) ב148 ש"ח לחודש. (אייפון 4 בהחזר מלא)

כיום אני מבין שעשיתי טעות כי אני גם חורג מכמות הדקות וגם כי אני יודע בוודאות שבסכום הזה אפשר לקבל 400 דקות ו400 סמס.

שווה לבדוק בסלקום הצעה נגדית, אישית לא הייתי עובר לפלאפון, זו חברה שנותנת לך רושם של שוק.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני יכול להגיד שהתוכנית סטודנטים החדשה באורנג' מעולה ויש לה תנאים יותר טובים מלקוח עסקי.

1000 דקות שיחה לכל היעדים

1000 SMS

3500 דקות שיחה ברשת אורנג'

2 ג'יגה לגלישה

כל זה ב299 ש"ח.

2001 Opel Astra 1.6

פורסם
כשלקחתי את התוכנית סטודנטים של אורנג' בינואר חשבתי שהיא טובה.

250 דקות, 250 סמס ו1 גיגה גלישה (ועוד כל מיני שטויות שלא משתמשים בהן) ב148 ש"ח לחודש. (אייפון 4 בהחזר מלא)

כיום אני מבין שעשיתי טעות כי אני גם חורג מכמות הדקות וגם כי אני יודע בוודאות שבסכום הזה אפשר לקבל 400 דקות ו400 סמס.

שווה לבדוק בסלקום הצעה נגדית, אישית לא הייתי עובר לפלאפון, זו חברה שנותנת לך רושם של שוק.

אייל, ומה קורה אם אתה רוצה להקטין את חשבון הסלולרי שלך?

אין להם תוכנית ל"דיברת שילמת" (ואל תגידו לי טלפון פרי פייד...)

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

דבר ראשון שאמרתי לנציג במרכז שירות ש"סלקום הציעו לי 1200.."

לא הספקתי לסיים והוא כבר הציע לי את ההצעה הנ"ל ב219 ועוד הורדתי אותו וקיבלתי אייפון 4 בהחזר מלא.

לא יגידו שאין דבר כזה. צריך לדעת להתמקח זה הכל. זה ממש שוק.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

• תוכן חדש...