Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5583 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב

החלפתי לא מזמן לנורות X-TREME של פיליפס ואני שם לב שהנורה של הנהג מאירה פחות חזק מהנורה השניה, איך אפשר לסדר את העניין?

ועוד שאלה - יש לי בקורולה (אגב שנת 98 ) בורר כזה ליד התיבת הילוכים שמכוון את הפנסים למעלה או למטה והוא לא עובד פתאום, אני חושש שנרשף הפיוז שלו אבל לא יודע איזה פיוז זה. מישהו יכול לכוון אותי?

תודה ויום טוב

פורסם

לגבי האורות תיגש שיכוונו לך אותם פשוט, הפנסים לא זהים בכיוון שבו הם מאירים אחד כנראה יותר גבוה מהשני.

לגבי הפיוז כתוב על המכסה של תיבת הפיוזים.

פורסם

איפה אפשר לעשות את זה באזור חולון? הייתי אצל חשמלאי בתחנת דלק פז והוא אמר שלא עושים כיווני פנסים, בגלל זה אני לא יודע למי לפנות.

ולגבי הפיוז, איך הוא נקרא?

פורסם

באירופה (ובארץ) התקן הוא לפנסים אסימטריים, הפנס הימני מאיר יותר רחוק מהשמאלי. זאת על מנת לצמצם סינוור נהגים הנוהגים ממול. זו הסיבה שבגללה אתה רואה אלומה יותר גבוהה מימין.

לגבי הגלגלת ליד ידית ההילוכים ברכב שלך - היא נועדה לכוון את גבה הפנסים בהתאם להעמסת הרכב (להנמיך אותם ככל שהרכב יותר עמוס מאחור, שוב - כדי למנוע סינוור). מדובר במנגנון מיכאני שאינו קשור לנתיכים (פיוזים). בספר הרכב מצויין איזה מספר לבחור לפי העמסת הרכב.

לגבי כיוון אורות - הדדבר מבוצע כחלק מהטסט השנתי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה על ההסבר המפורט - פעם ראשונה שאני שומע על פנסים אסימטריים, באמת הפנס שליד הנהג מאיר קצת פחות מהשני.

אם ככה זה בסדר ואין לי טעם לכוון

פורסם
תודה על ההסבר המפורט - פעם ראשונה שאני שומע על פנסים אסימטריים, באמת הפנס שליד הנהג מאיר קצת פחות מהשני.

אם ככה זה בסדר ואין לי טעם לכוון

הוא לא אמור להאיר פחות, הוא אמור להאיר יותר נמוך.

פורסם

בדוק שהנורה יושבת היטב בתושבת שלה, יתכן והיא מורכבת בצורה לא טובה, תפרק ותרכיב אותה בשנית.

אם עדיין האור חלש בצד אחד, נקה את המגעים בקונקטור בעזרת ספרי מגעים אם עדיין לא עוזר אז יתכן ויש מפל מתח בחוטים שדורש בדיקה או שפשוט יש דפקט בנורה, זאת תוכל לבדוק ע"י החלפה בין הנורות ימין ושמאל.

פורסם

אז רגע אין תקן שהנורה צריכה להאיר נמוך יותר?

אני התקנתי את הנורות אצל חשמלאי כי קשה מאוד להחליף נורות אצלי באוטו, שווה לחזור אליו שיבדוק את העניין? או שיש תקן וזה אמור להיות ככה?

פורסם

ההבדל הוא במבנה המראה והעדשה בפנס, אשר גורם לאלומה השמאלית להיות נמוכה יותר מהימנית, ולכן בזויות מסויימות היא נראית יתר חלשה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...