Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5580 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצטער על שיחרור הקיטור...

אני לא יודע כמה מכם מכירים את החוויה לחזור הבית ולראות שאיזה אינסטלטור הדביק לכם מדבקת פרסום שלו על דלת הכניסה.

כבר לא מדובר במגנט שזורקים לפח אלא במדבקה שצריך לקלף.

כך גם לגבי מנעולנים.

ביום חמישי הורדתי 3 כאלה, הבוקר היו 2 חדשים.

הבא ששם לי מדבקה שכזו, אני מריץ אותו במשך שבוע בקריאות פיקטיביות לכתובות שאינן קיימות!

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

נכון, אם כי יש לציין שכל מדבקות האינסטלטורים (פיצות ועוד) שפגשתי בהם, הם מהסוג המגנטי. מכאלה לא אכפת לי ואת חלקם אני מדביק על המקרר לשעת הצורך.

המנעולנים למינהם מדביקים מדבקות ומהסוג עם הדבק החזק, אלה באמת מוציאים מן הדעת.

פורסם

תארגן לאינסטלטור או מנעולן ביקור בית ממס הכנסה, זה ככל הנראה כבר יפתור לך את בעיית המדבקות.

:lol:

אופציה נוספת היא ללכת לבעל העסק ולהדביק לו מדבקה גדולה על דלת העסק (הרי אם לו מותר לשים להדביק לך על הדלת כנראה שגם לך מותר להדביק לו על הדלת), רצוי מדבקה כמו שמדביקים לחלאות שחונים בחניית נכים בקניונים (מדבקת "חנייה אסורה!").

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

זה עוד בסדר,

אצלינו בבניין הייתה תופעה חדשה.

מנעולן עבר וקילף בצורה הכי מגעילה שיש מדבקה של מנעולן אחר, בצורה כזאת שכל הלבן של המדבקה נשאר מן לבן תלוש כזה והדביק ליד זה את המדבקה שלו.

פורסם

לא מבין מה העצבים.

מתקשרים ומזמינים אותו כי יש בעייה בבית וכשהוא מגיע מראים לא את המדבקה ומסבירים לו שזו הבעייה. אם לא יוריד אז תלונה במשטרה על השחתת רכוש.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אתה מתכוון למדבקות או למגנטים?

אצלי ברמת גן יש תופעה מרתקת :

במשך שבועות מעמיסים מגנטים על הדלת, ואז, אתה קם בבוקר ומגלה שמישהו עשה לך טרייד - והחליף את כל המגנטים האהובים שלך, אליהם התרגלת, במגנט אחד ויחיד של העסק שהוא מפרסם.

ממש פרסום גרילה.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
אתה מתכוון למדבקות או למגנטים?

מדבקות.

מגנטים עפים יש לפח. אני לא מאמין שהגעתי למצב שאני מתגעגע למגנטים המעצבנים.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

מזכיר לי את המדבקות שמנסים להדביק לך במכוני רישוי. אני לא מדבר על "מדבקות הפס" מתחת למספר רישוי, אלא מדבקה מרובעת על הטמבון.

כנראה שהחוצפה כל פעם עולה שלב ואנשים חושבים שכל "מקום ריק" הוא פוטנציאל ממשי לפרסום.

בכל מקרה, היו פה כמה רעיונות לא רעים בכלל :).

פורסם

מרגיז !

לפעמים תוקעים לך את זה במשקוף למעלה !

זו השחתת הרכוש הפרטית שלי, עדיין לא התעצבנתי מספיק כדי לקרוא למנעולן.

בינתיים אני מצוייד בסכין קילוף איכותית ונפטר מהדברים האלה בצורה זו.

אם יש משהו שיותר מרגיז אותי זה פרסומת מתחת למגבים הקדמיים.

המגבים אצלי ברכב נמצאים מתחת למכסה המנוע ככה שבשביל להרים אותם צריך לפגוע פיזית במכסה (כדי להחליף וישרים מביאים אותם למצב מיוחד באמצעות הידית) ומה שקורה בגלל כל בני הבליעל עם הפרסומות זה שיש לי גירוד בצבע מעל המגב.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני חושב לעצמי, אולי כדאי למרוח המשקוף בוואזלין או שמן כלשהו כדי שהדבק לא יידבק, ויהיה קל לקילוף.

אה, כן, ולברר מה מספר הפקס של החולרות, ולשלוח (דרך המחשב, עדיף בעבודה) איזה חצי מליון פעם, דף וורד

מלא ב"אין להדביק מודעות, העבריין ייענש", עם ציור של ז באמצע, בפונט גודל 36, קו תחתון, מודגש, ועדיף על רקע שחור (כל הדף שחור, אותיות לבנות- יותר גומר את הדיו).

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אגב מדבקות מעצבנות על הרכב,

פעם כשנכנסתי למכון שטיפה הבעלים בלי בושה יוצא מהמשרד ,מקלף מהמדבקה שביד שלו את הפס ומוכן להדביק לי על הטמבון של הג'יפ.

אמרתי לו רגע מה אתה מתכוון לעשות ?

אז הוא אומר לי אני מדביק לך מדבקה, תראה איזה יפה וקטנה ו...

קיבלתי עליו את הסעיף ואמרתי לו שאם הוא מדביק את המדבקה ואני הולך לפרסם אותו אז שיתן לי הנחה בשטיפה או שהשטיפה בחינם.

כמובן שהוא עשה פרצוף של פגעת בי ...שילך להז**# מה קרה ?

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

ואם כבר מדברים על פרסום מעצבן:

היתה לי מסגרת לוחית רישוי פשוטה, שחורה, ונטולת מדבקות, בדיוק כמו שאני אוהב. לפני כמה חודשים, כשהאוטו היה במוסך, הם הרשו לעצמם לפרק לי את הלוחיות הרישוי ולהחליף את המסגרת במסגרת שלהם עם פרסום. בעיני זו החוצפה הגדולה מכולן.

את הנביחות שלי הם זוכרים עד היום (וכשהם שוכחים אני מזכיר להם), ויודעים לרשום על טופס הכניסה למוסך "לא להדביק מדבקות ולהחליף מסגרת לוחית".

פורסם

אין ספק שמדבקות המנעולנים הן הכי מעצבנות, וגם לא יורדות מהדלת.

ורק אתה מוריד אותה, יום אחרי יש לך כבר אחרת מודבקת. כאילו זו מדבקה

עם איתורן, איך שיש התרעה שהורידו אותה, שולחים ניידת הדבקה...

ואפרופו מסגרות למספר, אצלי ברכב כנראה התעצלו במוסך להחליף שתי מסגרות,

אז יש לי אחת של המוסך מאחור, ואחרת של אוטו דיל מקדימה...הרכב שלי ממש

פרסומת עסקים על גלגלים.

פורסם
אין ספק שמדבקות המנעולנים הן הכי מעצבנות, וגם לא יורדות מהדלת.

ורק אתה מוריד אותה, יום אחרי יש לך כבר אחרת מודבקת. כאילו זו מדבקה

עם איתורן, איך שיש התרעה שהורידו אותה, שולחים ניידת הדבקה...

ואפרופו מסגרות למספר, אצלי ברכב כנראה התעצלו במוסך להחליף שתי מסגרות,

אז יש לי אחת של המוסך מאחור, ואחרת של אוטו דיל מקדימה...הרכב שלי ממש

פרסומת עסקים על גלגלים.

זוג מסגרות מ"כרום" יעלו לך 40-50 ש"ח, אצלי מקדימה זרקתי את המסגרת לגמרי ומאחור הרכבתי מסגרת "כרום".

אני לא מוכן להיות פרסומת לאף מוסך ,זה גם לא אסתטי

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...