Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5582 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וצהריים טובים,

יש לי פורד פיאסטה 95 ידני.החלפתי מלפני חודש בערך מצבר חדש,ואלטרנטור.

הרכב נוסע סבבה,אך מידי פעם אני בא לאוטו ומנסה להניע ולא מניע (זה די נדיר האמת) אני מניע ושומע את הסטרטר חלש כזה (כלומר היה את הרעש של הנעת המנוע אבל ממש חלש -שזה לא הספיק להניע כנראה)

אז אני מכבה את המנוע ומנסה שוב להניע ואז זה מניע. אתמול ניסתי להניע ולא הניע פעמיים (כאמור,שוב הסטרטר חלש).בפעם השלישית ניסתי והניע רגיל .יש לציין שהרכב היה בחניה כל השבת.אחרי השבת נסעתי רגיל (הניע בפעם הראשונה) ואחרי כמה שעות -4 שעות-כשבאתי שוב לנסוע,אז זה קרה (שלא הניע פעמיים- היות והסטרטר היה חלש כאמור )

עוד יש לציין,שזה לא קורה לי כל יום ולא כל יומיים. אולי קורה לי פעם ב.. (אולי שלושה/ארבעה ימים,אבל תמיד בפעם שניה זה מניע רגיל- חוץ מאתמול שלא הניע לי ורק בפעם השלישית הניע)

האם זה בעיה,או שזה "מקובל" ברכבים הישנים? האם "לרוץ" לבדיקה לבדוק את הבעיה,או שזה בכלל לא בעיה..!?

תודה רבה מראש..

פורסם

קודם תבדוק שהקטבים של המצבר מהודקים, ושאין סימני קורוזיה.

במידה ויש אז פרק אותם, ושייף בעזרת נייר זכוכית עדין את הקטבים והחזר למקום.

קובי

פורסם

נראלי זה תקין-המכונאי התקין לי ובדק לי את זה אז בזמנו.(לפני כחודש)

מישהו יודע האם זה בעיה שזה מניע אחרי פעמיים/שלוש..?

שלא יגידו לי אחרי זה " למה לא הלכת לבדיקות כשזה קרה ועכשיו תשלם על זה ביוקר"!? לכן אני שואל מראש..

תודה לכל החבר'ה שעונים (:

פורסם

רכב במיוחד עם הזרקה צריך להניע ב"מכה" הראשונה, רעשים של סטרטר חלש יכולים לנבוע ממינוס לא תקין או ממצבר חלש.

כנס לחשמלאי ובדוק את המצבר.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

קודם כל תודה על התגובה.

לא יודע אם קראת-אבל זו לא בעיה שחוזרת על עצמה הרבה. זה קורה לי פעם ב..(אולי יומיים!?) ובניסיון השני זה בדר"כ מניע רגיל ב"מכה" הראשונה .

(גם כשלא מניע בפעם הראשונה יש רעש של הסטרטר,אבל חלש,כאילו הוא תקוע (נשמע ככה :"אהןןןןןןן" חלש-כאילו הוא "צרוד", עד שאני מכבה אחרי כמה שניות-בדר"כ 4-3 שניות ואז אני מנסה שוב ומניע סבבה ב"מכה הראשונה").

נ.ב. המצבר חדש,הוחלף לפני כחודש.כמו"כ אלטרנטור חדש,הוחלף גם לפני כחודש (שבוע אחרי המצבר..)

ורוב הסיכויים שהחיבורים טובים למצבר (לא בטוח ב100% כי אולי שהמכונאי החליף לי אלטרנטור הוא "ניתק" את החיבורים למצבר ואז החזיר את זה אבל לא הכי טוב? אני לא יודע אם זה מה שהיה , אבל אולי ...!?!?!?)

האם בכלל זה בעיה..??

• תוכן חדש...