Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5553 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תתחדש, אל תדאג לגבי המשפחה, הם עוד יתרגלו, האנשים החדשים שתפגוש בהמלך החיים תמיד ישארו בשוק (מה אתה מעיז לצאת עם זה מהעיר? עם הדיאטסו של אבא שלי אני לא מעיז)

גררים :

סיביליה הגורר, מנס ציונה עשה לי גרירה מאזור אשקלון לאזור יבנה, היה זול סבלני ומקצועי, צריך להתמקח קצת, 08-9403255

גרר עומר: אני לא זוכר מתי גררתי איתו, אבל אם שמרתי את המספר אז הוא כנראה בסדר,0505899599

לדעתי הוא גם מהדרום.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני צריך הלצות על גרריסט

גרריסט, פנצ'רמכר וחשמלאי ישבו במסעדה רומנית לאכול צ'ורבה...

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הרכב לא יגיע לצערי.. העסקה בוטלה, בגלל ריבים עם ההורים ועוד כמה סיבות אישיות. כרגע הרכב מפורסם ביד 2 למי שרוצה.

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

פורסם
הרכב לא יגיע לצערי.. העסקה בוטלה, בגלל ריבים עם ההורים ועוד כמה סיבות אישיות. כרגע הרכב מפורסם ביד 2 למי שרוצה.

שיט, דווקא עכשיו העיסק בוטלה, עד שהגעתי לקרוא את הדף השלישי ! :wink:

עדי גולדנברג 13399

פורסם

אף על פי שלא הגבתי, קראתי מהודעה הראשונה שכתבת (פותח האשכול) את השרשור. הייתי מאוד אופטימי לגבי הרכב... לצערי אין לי את הידע הנדרש לטיפול, ובטח לא את הכסף הדרוש כרגע לטיפולו. אחרת הייתי הראשון שקונה את הרכב.

פורסם
אף על פי שלא הגבתי, קראתי מהודעה הראשונה שכתבת (פותח האשכול) את השרשור. הייתי מאוד אופטימי לגבי הרכב... לצערי אין לי את הידע הנדרש לטיפול, ובטח לא את הכסף הדרוש כרגע לטיפולו. אחרת הייתי הראשון שקונה את הרכב.

כן גם אני הייתי מאוד אופטיפי.. הוריי לחצו עלי יותר מידי וזה לא הפריע לי. אבל חוץ מיזה יש איזו סיבה אישית שלא מאפשרת לי להביא את הרכב. אני מאוד אופטימי ומקווה מאוד שמישהו ירים את הכפפה מצב הרכב יחסית טוב הוא בר שיפוץ. ולדעתי גם שווה. והמחיר שבעל הרכב דורש עליו הוא מחיר מעולה.. לפחות אם אני לא אשפץ אותו זה קצת ינחם אותי שמישהו אחר ישפץ אותו.

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

פורסם
כן גם אני הייתי מאוד אופטיפי.. הוריי לחצו עלי יותר מידי וזה לא הפריע לי. אבל חוץ מיזה יש איזו סיבה אישית שלא מאפשרת לי להביא את הרכב. אני מאוד אופטימי ומקווה מאוד שמישהו ירים את הכפפה מצב הרכב יחסית טוב הוא בר שיפוץ. ולדעתי גם שווה. והמחיר שבעל הרכב דורש עליו הוא מחיר מעולה.. לפחות אם אני לא אשפץ אותו זה קצת ינחם אותי שמישהו אחר ישפץ אותו.

אני לא מבין, הרכב הוא לא שלך בצורה רשמית? כלומר העסקה הקניה בוטלה?

פורסם
אני לא מבין, הרכב הוא לא שלך בצורה רשמית? כלומר העסקה הקניה בוטלה?

לא הוא לא רישמית שלי.. שולמה מקדמה על החשבון. עם זכרון דברים. הייתי אמור לגרור אותו השבוע לבית אבל זה לא יצא. עסקת הקנייה בוטלה.

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

• תוכן חדש...