Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5613 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בגירה ציפיתי ממך לתשובה יותר עניינית

גם אמא שלי ציפתה שיצא ממני משהוא ותראה את האכזבה כשראתה מה יצא :wink:

יש גם מוצרים טובים בשיווק רשתי...

אשמח לשמוע על מוצר אחד טוב בשיווק רישתי, אחד.

מוצר שהוא גם טוב וגם שווה את המחיר שנגבה עבורו.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תודה שהזכרת לי למה השער תמיד נעול והכלבים משוחררים בחצר! :twisted:

שלא יבוא וידגים לך איך השואב כל כך חזק שהוא שואב את אחד הכלבים :lol:

לקנות שואב אבק ב 12 אלף ש"ח,לא יאומן שיש אנשים שמוכנים לשלם סכום כזה.:shock:

יוסי

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

יוסי, תראה איזה שלט ע-נ-ק!

אולי נתחיל למכור אותו בשיווק רישתי

german-shephard-sign.jpg

פורסם

לקנות שואב אבק ב 12 אלף ש"ח,לא יאומן שיש אנשים שמוכנים לשלם סכום כזה.:shock:

יוסי

הבנתי!

הוא שואב רק דולרים!

עיין ערך "מקס ומוריס"..:wink:

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

יניב תשמע,אחד השלטים היותר חזקים. אהבתי.

יאללה יש לי רעיון מצויין לשיווק רשתי עם השלט הזה,כל אחד יבוא וייתן לנו 100 ש"ח,מיש שיצליח להשיג את הכלב ייכנס לפירמידה,מי שלא ייקבל ערכת תפירה ותחבושות.

יוסי

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם
עיין ערך "מקס ומוריס"..:wink:

וואו, מישהו עוד זוכר את זה!

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
מי שיצליח להשיג את הכלב ייכנס לפירמידה,מי שלא ייקבל ערכת תפירה ותחבושות.

יוסי

מה יקבל? :shock:

נמכור לו סט ערכות עזרה ראשונה ב 5000 ש"ח.

פורסם

כל פעם מפתיע אותי מחדש, הבורות שיש לאנשים בקשר לשיווק רשתי.

למה אתה מופתע ? כי לא מסכימים איתך ? כי כולם יודעים שהדברים לא היו מצליחים להימכר בשיטה נורמלית ?

פורסם

הוא לא, הוא רק 600 וואט.

אשמח לשמוע על מוצר אחד טוב בשיווק רישתי, אחד.

מוצר שהוא גם טוב וגם שווה את המחיר שנגבה עבורו.

איפה אנדריי כשצריך אותו?

אז ככה נוכלים נראים :roll:

לא, ככה נראים אנשים שהולכים להתעורר למציאות קודרת ובידיעה שהם זרקו X אלפי שקלים לזבל.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
עכשיו אתם יכולים להמשיך להשמיץ כאן מוצרים שמעולם לא השתמשתם בהם.

זה בדיוק העניין. 99% מהמוצרים שמוכרים לך בשיווק רשתי הם מוצרים שאתה לא באמת צריך. ה-1% הנוספים הם סתם יקרים מדי...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
עכשיו אתם יכולים להמשיך להשמיץ כאן מוצרים שמעולם לא השתמשתם בהם.

אז למה לא ראיתי שמוכרים בשיווק רשתי מוצרים שיש בהם ערך ממשי לצרכן?

לדוגמא - למה כן מוכרים "תה פלא שמרפא מחלות ידועות, לא ידועות, וגם פותר סכסוך ערבי-ישראלי", ולא מוכרים דברים כמו שמן קנולה, צמיגים לרכב, או פלאפונים?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אדון מזדה.

בוא ותגיד לי שאין פה שום מכירה אגרסיבית שכוללת חפירות אין סופיות ללקוח עד שהוא קונה במחיר מופרז

פורסם

המוצר שאני משווק - שלא אזכיר כאן את שמו נמכר בצורה כל כך אגרסיבית שאפשר להחזירו עד חודש מתאריך הקניה אפילו אם השתמשתם בו (המוצר מתכלה) מחירו 200 ש"ח כאשר מחיר מוצר מקביל בחנות (אין כזה צריך לקנות 5 מוצרים) כ- 800 ש"ח( כי שילמו נגיד לנינט 10000000 להגיד לכם שהוא טוב בפרסומת- סיבה טובה לכשעצמה לקנות אותו) אם המוצר שאני מוכר היה יושב בחנות והיו משקיעים בפרסומות + פערי תיווך (מפעל, יבואן, מפיץ, פרסומות, חנות, צרכן) היה עולה 400 ש"ח לכן לא נמכר.

מכירה אגרסיבית היא תוצאה של חוסר נימוס בארץ כמו שידוע אנחנו קצת חמים מדי פעם דוגמא למשל של חברה עם מוצרים

מצויינים עם מכירה אגרסיבית היא הרבה לייף (לא אני לא עובד שלהם) המכירה האגרסבית והחמדנות של אנשים הרסה את החברה והיא שם נרדף לשווק רשתי כושל כאשר בחו"ל היא כן הצליחה.

דרך אגב גם טויוטה מכרה מכוניות בתקופה מסויימת בשיווק רשתי (לא בארץ) אז גם הם רמאים?

הנושא של שיווק רשתי נלמד באוניבסיטאות בארץ ובעולם עוד הוכחה שהעם שלנו נוסע על יפניות לא פראייר ותמיד צודק וידע הכל

אי אפשר לעבוד עליו (חוץ מדלק מחירי מכוניות , מחירי דיור , מיסים על מים ושכר מינמום שאי אפשר לחיות ממנו)

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם

אתה סוטה מהנקודה. ציטוט שלי מהעמוד הראשון:

mazda f2 היקר,

לא אמרתי כלום נגד שיווק רשתי כשיטת סחר ושיווק. זאת יכולה להיות יוזמה טובה אם המוצר טוב ושיטות התגמול הוגנות. למרות זאת, אנשים מנצלים את השיטה לרעה בשביל לעשות כסף מהשכבות הדלות באוכלוסיה. (איזהו האדם האמיד אשר יצטרף לפירמידה\תוכנית שיווק רשתי?)

השיטה הספציפית והחברה הנ"ל בשם WorldVentures היא הבעיה.

Mazda 2 2013

• תוכן חדש...