Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

בימים אלו אני עובד על הרכב שלי והייתי צריך לקפוץ לטמבוריה המקומית.

שם פתחתי שיחה עם המוכר וכמובן שזה הגיע לרכבים 8)

מסתבר שאי שם בשנות ה-70 הוא היה הבעלים של סאאב 99 שנת 73'. אז הוא גר בנצרת, הרכב היה כחול.

יום אחד הוא החליט שהוא עושה לה אוברול (בלשון המעטה) - הרכב פורק לחתיכות עד הבורג האחרון ואחרי חודש היא יצאה לאוויר העולם וכל העיר הגיעה לראות את הרכב. היא הייתה כחולה מדהימה עם ניקלים בכל מקום אפשרי אפילו על המאוורר של הראדיאטור :twisted:

מאז, הוא טוען לפחות, כל איזור הצפון הכיר אותו ואנשים הגיעו לשאול אותו שאלות שונות ומגוונות בקשר לרכב כי הוא הכיר כל בורג.

"הסאאב הכחולה מנצרת"

הסיפור שלו מאוד ריתק אותי והחלטתי שאני רוצה לדעת מה עלה בגורל הרכב. מישהו מכיר? שמע?

תודה רבה :)

Bimmer

פורסם

אי שם בשנות השבעים מישהו עשה אוברול ושיפוץ כללי לאוטו מודל 73'. משהו בלוגיקה של הסיפור הזה חורק כמו ציר לא משומן.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

יכול להיות שזה נכון ויכול שלא, בכל-אופן תמיד יש את אלה ש"היה לי כזה" (ולא משנה מה יש לך, מתישהו "היה לו כזה").

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

• תוכן חדש...