Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5613 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלומות.

ושוב חצינו איזה מספר עגול... הפעם 120000. הרכב מזמן לא באחריות (מודל 2006). עד כה השרות והטיפול שקיבלתי במוסכים המורשים היה מרגיז, בעייתי, ויקר מאד מאד. כמעט בכל המקרים ניסו "לדחוף לי" תיקונים לא נחוצים, במחירים מעוררי השתאות, ואיימו עלי כל מיני איומים כשסירבתי להחליף חלקים מסויימים.

הרכב במצב טוב, נוסע מצויין, וזקוק לטיפול 120000 (לא כולל רצועת תזמון הפעם).

האם מישהו כאן יכול להמליץ לי, ורצוי מנסיון אישי, על מוסך ובו אנשים שגם מכירים ומכבדים את סוג הרכב הזה, וגם ישתדלו לטפל בו במחיר סביר ??

אני מתגורר במודיעין, ולכן מבחינתי מיקום סביר למוסך יכול להיות במודיעין, בת"א, לוד, רמלה, ירושלים, ראשון-לציון.

כל המלצה תתקבל בתודה.

נ.ב. אין לי שום דבר נגד מוסכים מורשים --- אם יש אחד כזה שעונה לתנאים הנ"ל, אשמח לשמוע עליו.

פורסם

אני גר בצפון ולכן אין לי המלצות למוסך בסביבתך

לגבי מוסכי הרשת יש לי ניסיון טוב עם מוסך גזית במפרץ - מחירים הוגנים + איבחון מדוייק כך שזה תלוי במדיניות של המוסך

מיצובישי אאוטלנדר פרימיום שנת 2017 - היהלום היפני 

יונדאי אלנטרה I35 שנת 2012

פורסם

גש למוסך "מדינה" ביהוד. מחירים הוגנים (מחייבים בצורה הוגנת לפי שעתוני יצרן ולא לפי מצב הרוח) וניסיון עצום עם C4 (מטפלים במאות יחידות של C4\308 על בסיס קבוע של "פריים-ליס" ולקוחות פרטיים).

המלצה שלי - אם טרם עשו טיימינג ברכב, תעשה טיימינג בטיפול הזה ואל תחכה ל 150K ק"מ.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• ספונסר פורום
פורסם

שני מוסכים בתל אביב יש לי להמליץ לך:

שאפט

אם הדרך.

עם שניהם יש לי הכרות טובה, אני מטפל באוטו שלי בשאפט.

כאן תוכל לקרוא מספר הודעות של חברי פורום שהם לקוחות של המוסך:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=129649

פורסם

מוסך שאני מטפל ברכב שלי:

http://www.garage4u.co.il/Page2185.asp

נסיון גדול עם רכבי סיטרואן\פיג'ו, עבודה מקצועית, מחירים נוחים (גם להחלפת טימינג).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...