Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5635 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אצל אמא של חברה שלי יש סובארו B3 1.5 מודל 2008.

הנהגת העיקרית זו אמא שלי צורת הנהיגה שלה די מתונה ורגועה.

בטיפול 30K החליפו לה רפידות וחרטו לה את הבלמים.

פרט לטיפול תקופתי היו לה רעידות בהגה, אז החלטתי לבוא איתה למוסך.

ראיתי שברפידות יש עוד המון "בשר" אולם הבעיה היא רעידות בהגה בבלימה. הסתכלתי על הרפידות וגיליתי תופעה מוזרה, הרפידה החיצונית בגלגל שמאל קיבלה שיפוע , ז"א צד אחד שלה יותר עבה מהצד השני. כמובן שזה יצור גם הבדל בין רפידה פנימית לרפידה חיצונית.

המוסכניק (אגב מדובר על מוסך מרכזי של סובארו בחיפה) פשוט מרח גריז על הבוכנה של הבלם.

האם זה הגיוני שחורטים דיסק כל 30K (הדיסקים מקוריים) מה זה אומר שיש שיפוע ברפידה ?

*אמא של חברה שלי משתמשת בהורדת הילוך בירידות כך שהיא מרפה מהבלמים.

כמו כן קיימת עוד בעיה ברכב שלצערי לא קרתה במוסך (מרפי?) , כאשר מדוממים מנוע , קורה לפעמים שיש רעש מכאני כמו שפשפשוף של שני גגש"ים לא משומנים. התופעה קוראת לאחר דימום מנוע (כשניה - שניה וחצי) כאשר המערכות המכאניות לא אמורות לפעות והיא לא מופיע כל פעם.

כמו כן כאשר התופעה מופיעה בדימום מנוע ,היא חוזרת עם הדלקת הסוויץ' (שומעים את אותו הרעש בדיוק).

אשמח לקבל עזרה

פורסם

א: באים חרטו לה את הצלחות והדרמים אז יכול להיות שהדרמים לא מאוזנים ולא חרוטים נכון. לטפל ולא להזניח

ב: שיפוע ברפידות (באים זה קיים) זה לא טוב הבלימה לא אחידה ולחץ על הרפידות לא אחיד . לטפל ולא להזניח

ג: הרעש המוזר יכול להיות סגירת או פתיחת מדפים על''י מנוע חשמלי (השיניים של המנוע שבורים/אכולים)

לגבי חריטת צלחות ודרמים זה שיקול של המוסך המטפל, ואים אתה לא מאמין לו בדוק במוסך נוסף או החלף מוסך.

יום טוב יצחק.

:evil:סייג לחוכמה שתיקה :brickwall:
פורסם
א: באים חרטו לה את הצלחות והדרמים אז יכול להיות שהדרמים לא מאוזנים ולא חרוטים נכון. לטפל ולא להזניח

ב: שיפוע ברפידות (באים זה קיים) זה לא טוב הבלימה לא אחידה ולחץ על הרפידות לא אחיד . לטפל ולא להזניח

ג: הרעש המוזר יכול להיות סגירת או פתיחת מדפים על''י מנוע חשמלי (השיניים של המנוע שבורים/אכולים)

לגבי חריטת צלחות ודרמים זה שיקול של המוסך המטפל, ואים אתה לא מאמין לו בדוק במוסך נוסף או החלף מוסך.

יום טוב יצחק.

אני נורא לא אהבתי את עניין הרפידות וביקשתי שהמוסכניק יבדוק, כמובן שהוא אמר לא נורא ושזה קורה, החליפו לה לרפידות מקוריות.

מה צריך לבדוק לגבי הרפידות?

להחליף מוסך זה בעייתי כי מוסך מרכזי מביא עוד שנה של אחריות.

לגבי הרעש , על אילו מדפים בדיוק מדובר?

• תוכן חדש...