Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5604 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סובארו גראנד ליאונה 2001. במהירות מעל 100 קמ"ש (בערך 110) כאשר אני מגביר במעט את המהירות, המנוע שלי מתחיל לרעוד. כאשר מוריד את הרגל מהגז הרעידות מפסיקות. התקלה לא חוזרת על עצמה כל פעם אלא יכולה לבוא וללכת רק במהירות מעל 100. כאשר הרעידות מתרחשות ואני עדין לוחץ על הגז האוטו עדין מגביר מהירות אבל עם רעידות (דוושת הגז רועדת לי גם כן).

זה לא איזון גלגלים (החלפתי 2 צמיגים קדמיים לפני שבוע וזה עדין ממשיך). מה זה יכול להיות??? תודה רבה

פורסם

יכול להיות שהגיע הזמן להחליף ציריות.

היו לי סימפטומים דומים בDL, הגורם היה חופש בציריות או בגולות של הציריות {אל תתפוס אותי במילה לגבי המינוח המדוייק}

הוחלפה ציריה שאובחן בה חופש והתופעה פחתה משמעותית אך לא נעלמה.

לאחר פירוק הציריה השנייה התגלה חופש נוסף. היא הוחלפה ובכך נפתרה הבעיה.

פורסם

כך ניתן לאבחן אם מדובר בציריה גמורה, פנה במהירות נמוכה עם הגה מסובב עד הסוף, (לא מומלץ לנהוג כל הזמן ככה כי זה הורס את הציריה ואת ההגה כח) אם אתה שומע תק תק, אז זה ככל הנראה בעיה בציריה.

כדי לדעת באיזה ציריה מדובר, אם אתה שומע תקתוקים כשההגה מופנה ימינה, אז זה ציריה שמאלית, וכן ההפך.

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

פורסם

הבדיקה שציינת לא מדוייקת בעליל ולכן אני ממליץ לא להסתמך עליה. מה גם שיכול להיות שהחופש בציריה הוא בפעמון הפנימי ולא החיצוני. הרעידות ברכב, קולות ה "טק, טק" והיפסקותם בעת עזיבת הדוושה הם סימן מספק לצורך להעלות את הרכב על הליפט לביקורת.

כשאצלי היתה הבעיה, הרעידות היו הכי חזקות ב105 קמ"ש. אם הייתי מאיץ ל110, הרעידות היו פוסקות/שוככות.

יכולתי להמליץ לפותח השרשור לבצע בדיקה כזו אך לא עשיתי כך כי אני לא חושב שזו בדיקה בטוחה ועל אחת כמה וכמה היא לא חייבת להיות מדוייקת.

פורסם

1. תודה רבה.

2. הייתי במוסך אבל הבעיה היא שהוא לא גילה שום דבר. הוא בדק גם את הציריות ולא ראה בעין בעיה. המוסך אמר שככה"נ הבעיה היא בציריות אבל לא ב-100% (הוא לקח את האוטו לסיבוב ולא הרגיש שום דבר).

השאלה היא האם זה מסוכן להמשיך לנסוע ככה או להמשיך לנסוע עד שזה יקרה כל הזמן? האם אפשר לתקן את זה או שצריך להחליף ציריות?

פורסם
1. תודה רבה. על לא דבר

2. הייתי במוסך אבל הבעיה היא שהוא לא גילה שום דבר. הוא בדק גם את הציריות ולא ראה בעין בעיה. המוסך אמר שככה"נ הבעיה היא בציריות אבל לא ב-100% (הוא לקח את האוטו לסיבוב ולא הרגיש שום דבר). היה סיפור דומה גם אצלי - לא כל חופש ניתן לראות או להרגיש (לפחות לא בקלות) כשהציריה מורכבת ברכב. ככל שהחופש/בלאי גדול יותר - כך יותר קל להבחין בו. האם הוא בדק את הרכב בכביש בינעירוני במהירות גבוהה?

השאלה היא האם זה מסוכן להמשיך לנסוע ככה או להמשיך לנסוע עד שזה יקרה כל הזמן? האם אפשר לתקן את זה או שצריך להחליף ציריות?

את זה היית צריך לשאול את המכונאי שלך שראה את המצב של הציריות בפועל. אצלי המכונאי המליץ בתחילת התופעה שלא להחליף עדיין את הציריה החשודה עד לטיפול שאחרי מפני שהוא יודע שאני נהג רגוע ועושה הרבה ק"מ כל שבוע כך שהחלפה בטיפול הבא תאפשר לו לקבוע מי מהציריות היא האשמה.

בדיעבד, הסתבר שגם הציריה שלא היתה חשודה בכלל סבלה מחופש {אמרתי שקשה לגלות?}

במקרה שלך. תתקשר למכונאי ותשאל אותו. אם הוא יגיד שאפשר לדחות - אני ממליץ לנסוע בעדינות עד להחלפה (לא יודע אם מתקנים - בד"כ מחליפים לציריה מחודשת).

התשובות שלי בכחול

• תוכן חדש...