Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5641 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חלאס, ה- 309 1.6 ידנית היה רכב מעולה, אחד האהובים עלי ביותר. מצידי שיוציאו גרסה מחודשת.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אחלה כתבה, משיגינע יקר ! :-D

מעניין אותי לשמוע איך הפיז'ו תפקדה על כבישיה המשובשים של העיר חיפה,

בפעם האחרונה כשהייתי שם (כשישבנו אצל משיגינע מס' 2) סבלתי קשות משיבושי הכביש המזעזעים, והקצב היה בהתאם.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

למה הרס? יש שירוקו ישנה ושירוקו חדשה?

אז יהיה גם ב 309.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
חלאס, ה- 309 1.6 ידנית היה רכב מעולה, אחד האהובים עלי ביותר. מצידי שיוציאו גרסה מחודשת.

מה שישמע מוזר הוא שהפיג'ו 309 כלל לא היתה אמורה להיות פיג'ו..

בשנת 84' החלו בחברת טלבוט לפתח מחליפה להורייזן הוותיקה, וכך נולד פרוייקט LC28, שהיה אמור להציג את יורשת ההורייזן.

אב טיפוס דומה למדי ל 309 הוצג כבר ב 83' תחת השם פיג'ו וורה, שהיתה 309 עם מקדם גרר נמוך במיוחד.

ה 309 הוצגה ב 86' עם מנועי 1.1 ו 1.3 שנלקחו ישירות מההורייזן (גל זיזים תחתון) ורק מאוחר יותר, ב 88', הוצג מנוע ה 1.6 של פיג'ו.

גירסאות ה GTI 1.9 וה GTI 16S הציעו ביצועים מעולים, ובשילוב עם השלדה המצויינת הן היו מהקומפקטיות החמות המהנות ביותר לנהיגה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
כתיבה יפה . (למרות שאני חייב לציין שזה קצת נשמע כמו כתבת תדמית מאלו שמפורסמים במוספי העיתונים :))

זה שנהגת אומר שיש רכב מבחן זמין ?

נ.ב. אני לא חושב שמי שקונה את הרכבים הללו מסתכל על מקום במושב האחורי כדבר מהותי. זה אולי NICE TO HAVE.

כתבה תדמיתית? ממש לא. המכונית שהכי עשתה לי את זה מאז 370Z, בהחלט כן. מודה, התלהבתי :-). וכן, זהו רכב ההדגמה.

ולעניין המושב האחורי, לא יודע אם יש לך ילדים. כשיהיו, תבדוק גם את הסעיף הזה.

ולידידי איש הקונדס, תודה על התזכורת. הכבישים שלנו אכן מחורבנים. RCZ היתה נוקשה אך נסבלת, מעט קשיחה יותר משירוקו - והרבה יותר סלחנית מ-500 אבארת, למשל(וכן, אני יודע שזו קטגוריה אחרת. זו רק דוגמה לשם המחשה).

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

שמרון , זה מוזר.

שנינו מאוד נהנו מ306GTI אך חלקנו מאוד על רכבים אחרים.

ולא רק אנחנו אלא רבים ידועים ויודעים דבר חשבנו אחרת ממך..

בקיצור המסקנה מאוד ברורה- צריך באמת לנהוג בשביל להרגיש , אני למדתי לא להסתמך על כתבים... :roll: או לפחות לא על כולם.

רכב מעניין לנהיגה אך אתה יודע מה אני אישית חושב עליו..

לפחות תן לנו קצת תמונות שיהיה מעניין בעיניים.

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

זה לא הרכב הזה שאמרו עליו שהוא מושלם לגייז כי הוא מזכיר ירכי זורק דיסקוס או משהו בסגנון?

משום מה נזכרתי בהודעה של טום123...

אתה יכול לגרור גם רכב שבמקום אגזוז יש לו דילדו מסתובב. מה זה עיניינו של השוטר?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
שמרון , זה מוזר.

שנינו מאוד נהנו מ306GTI אך חלקנו מאוד על רכבים אחרים.

ולא רק אנחנו אלא רבים ידועים ויודעים דבר חשבנו אחרת ממך..

בקיצור המסקנה מאוד ברורה- צריך באמת לנהוג בשביל להרגיש , אני למדתי לא להסתמך על כתבים... :roll: או לפחות לא על כולם.

רכב מעניין לנהיגה אך אתה יודע מה אני אישית חושב עליו..

לפחות תן לנו קצת תמונות שיהיה מעניין בעיניים.

התרשמות היא עניין של טעם אישי והעדפות. לך, למשל, חשובה מאד גם התדמית שהרכב משדר וציינת את זה בשיחותינו מספר פעמים(ואכן, לאבארת נוכחות ותדמית שכולן שלה). לי הפקטור הזה לא משחק. סורי.

אהבתי את ה-GTI סימן 6 והעדפתי אותה על שירוקו המקבילה. אז מסתבר ששנינו יכולים להסכים על דבר או שניים :wink:.

משום מה, קשה לך לקבל את העובדה שאני אחד היחידים שלא השתגע מהעקרב החמוד שלך - ושמיטו QV דווקא מצאה חן בעיני, חרף מגרעותיה. כתבים? הזירה המקומית ברובה פירגנה לך, העתונות הזרה די התאכזבה. אין ספק במי תצדד, בדיוק כפי שזכותי להביע את דעתי הכנה - ואין לי בעיה עם זה שהיא שונה מדעת הרוב.

לעניין RCZ, עזוב לרגע את עניין העיצוב. נסה אותה טאבולה ראסה - ואשמח לשמוע את דעתך, כאן בפורום או על הבאקטים האדומים באולם התצוגה שלך...

תמונות? מאחר והרכב היה ברשותי לפרק זמן מוגבל(והיה חשוך בלאו הכי), העדפתי להתמקד בנהיגה. אני כן יכול להעיד על כך שהמכונית נראית מצוין בשחור, בשילוב עם קורות הגג הכסופות. אישית, הייתי בוחר באפור הכהה(gris haria), המופיע בתמונות דלהלן(לקוחות ל-leblogauto).

i.php?a=peugeot%2F2010%2Fessai-peugeot-rcz-1-6l-thp-156ch&i=Essai-Peugeot-RCZ-1-6l-THP-156ch-10.JPG&s=960&cw=&ch=&q=85

i.php?a=peugeot%2F2010%2Fessai-peugeot-rcz-1-6l-thp-156ch&i=Essai-Peugeot-RCZ-1-6l-THP-156ch-6.JPG&s=960&cw=&ch=&q=85

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

עוד יחשבו שאתה ממש נהג פורמולה בקצב הזה..

"אין זמן לעשות תמונה - חייב לנהוג".

שחרר את העקרב. אם אני לא מעלה אותו על הפרק - למה לך לקבל עקיצה?:arrow:

מה גם שהעיתונות הזרה מאוד פרגנה..

אם אתה מעדיף מיטו תלתן- מחסובק, יופי של רכב אולי שווה לך לחכות לפונטו בפחות 20K ועוד עם כמה שדרוגים.:wink:

ברגע שאנהג על הפיגו המוחצנת למדיי הזאת, אשמח לעלות את דעתי הכנה והלוואי שתהיה טובה לפחות כמו שלך .

אשמח להסכים איתך על עוד דבר ואז זה יהיה שניים או בעצם 3 (GTI6 ולא VW..:wink: ).

בינתיים אחרי כל ההילה אחרי מה שהעלת לי באוזן, הייתי חייב לנסות והופתעתי מאוד לרעה ממה שאתה הכתרת כמדהימה.

לגבי התדמית האישית שלי - לא יודע לגביך , אבל אני בינתיים הוכחתי כמה דברים בחיי הקצרים מוטורית..

הסכמתי להיראות בסובארו של בדואים עם אגזוז פרו דרייב במשך כמעט שלוש שנים והאמת שבסיכום גם לא היתה כזאת מושלמת .

החזקתי שנים רבות 106 עם באקטים אדומים וילדותיים עם חישוקים לבנים צועקים (הרכב הכי כייף שהיה לי באמת!).

אני מחזיק בביתי ברגע זה מהצד 306GTI (רכב של אשתי- רכב מדהים לדעתי)

וכמעט רכשתי מיאטה שזה גג פתוח שבינינו וכל קארספורום- אין דבר יותר פלצני מרודסטר במיוחד שלא זזה.. (קיבלתי גלגלים מהעבודה ולכן לא רכשתי..)

כנראה שאני מוכן לשלם בנוחות,תדמית,תקלות,דלק או איך שלא תקרא לזה בשביל הפאן לנהיגה..

נפלת על הבחור הלא נכון במקרה הזה.

סליחה על השחצנות שאולי מיותרת.. אבל העקיצה שלך בתדמית עם החבר א.ד לא תעבוד עלי...

מה גם שבחור שרוצה להיראות- כנראה יירצה את הMORE SHOW NO GO או אפילו

MORE SHOW WHO CARES HOW GO..

או במילים אחרות את הרכב הזה...

משמע אני לא רוצה להיראות , אלא רוצה להנות , ואם כבר להיראות , אז בדברים אמיתיים ולא כאלה שנראים טוב יותר ממה שהם נוסעים..

עומר שחושב שהRCZ מוחצנת מידיי(ונראית מצוין ) ביחס לביצועים שלה או במילים אחרות , נראית טוב יותר ממה שהיא נוסעת..

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

ע.ג היקר

אני, א.ד (לא גורדון) ממש לא חושב שאתה טיפוס של "להיראות", אלא בהחלט חובב נהיגה כשר למהדרין.

אבל דחילק עומר, עוד פעם אתה חושב שהRCZ נראית טוב יותר ממה שהיא נוסעת מבלי לנהוג עליה? זה לא מקצועי, זה מתאים לחובבני הגה שמסיקים מסקנות מנתוני פרוספקט, או חוות דעת של אחרים.

לי, עדיין אין דעה על הRCZ למרות שמהכרותי עם שימרון, הוא בהחלט יודע על מה הוא סח. שאנהג בעצמי, אחליט.

פורסם

אהבתי.

לפי התיאור שלך, היא עונה בדיוק על מה שקצת מפריע לי בשירוקו: תנוחת ישיבה לא ספורטיבית מספיק (יותר ספורטיבית מגולף, אבל אני מתגעגע למיאטה) והיעדר צליל מנוע בתא הנוסעים, בניגוד למוזיקה היפה ששומע דווקא מי שעומד מאחורי האוטו (בעייה שקיימת, אגב, גם בדור 5 של גולף GTI, לא ניסיתי את דור 6).

יש לה גם 3 שנות אחריות בניגוד לשתיים אצל צ'מפיון.

עכשיו נשאלות שתי שאלות:

1. האם אפשר לבטל כרית אוויר קדמית?

2. האם הצליל שאתה כותב עליו קיים גם בגרסת ה 156 הידנית (היחידה שבאה בחשבון אצלי)?

אם התשובות חיוביות, אני אנסה לתאם נסיעת מבחן.

• תוכן חדש...