Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי טויוטה 2006 , כאשר אני בנסיעה של בין 20-50 קמ"ש

אני שומע רעש (כמו פלסטיק שתפוס בגלגל ונוגע במשהו). אציין כי הייתי בפנצ'ריה והם לא מצאו/שמעו כלום.

ע"פ מיטב ידיעתי הדבר אינו מכני מכיוון שהאוטו עבר טסט וטיפול.

בעבר זה היה לי וגיליתי ג'אנט עקום וסידרתי זאת.

מה זה יכול להיות ?

פורסם

לא היו עולים על זה בטסט ?

כיצד אני יכול לבדוק זאת ? ומה העלות תיקון אם במידה וזו הבעיה ?

פורסם
לא היו עולים על זה בטסט ?

כיצד אני יכול לבדוק זאת ? ומה העלות תיקון אם במידה וזו הבעיה ?

לא היו עולים על זה בטסט כי כדי לגלות זאת צריך לסובב את הגלגל וזה לא דבר שנעשה בטסט או לחילופין לבדוק שהגלגל באויר וזה גם לא מה שנעשה בטסט. החלפת מיסב עם עבודה לא צריכה לעלות יותר מ-200 ש"ח לדעתי.

:)
פורסם

תודה לכולם. אציין כי בפנצ'ריה העלו את הרכב על ליפט או איך שקוראים לזה , הניעו את הרכב , סובבו את הגלגלים במהירות שאמרתי ולא שמעו את הרעש. כמובן שאקפוץ למוסך שיבדקו את העניין. למיטב ידיעתי (ותקנו אותי אם אני טועה ) מיסב או ציריה זה דפיקות בנסיעה ואצלי אני שומע כאילו יש בורג בצמיג , מקווה שהסברתי פחות או יותר

פורסם

רעש של מיסב קשה לתאר, כנס ליוטיוב בטוח תמצא שם.

אם זה המיסב סביר להניח שהם לא מצאו כלום כי המשקל של הרכב לא היה על המיסב ואם הוא פגום בהתחלה הוא לא מרעיש כשאין עליו משקל. מה שאני עשיתי זה להטות את הרכב בנסיעה (כמו לפנות פניה שהרכב ישען לצד השני) לכיוון הגלגל השני ולראות אם הרעש נעלם, אם כן סביר להניח שזה המיסב.

המחיר? לא נראה לי שפחות מ500 שח למיסב בלי עבודה. אצלי זה בא עם ABS בתוכו ונראה לי שגם אצלך ואז המחיר גבוה.

פורסם

תודה רבה ! אבדוק ע"פ מה שכתבת. למרות שבמהירות איטית ישנו רעש ואילו במהירות מעל 60 קמ"ש הרעש נעלם.

מיסב לא אמור לדפוק כמו תקלה בציריה ? פה יש רעש חלש ומעצבן כאילו פלסטיק תפוס איפשהו

פורסם

במידה ואכן זה מיסב , האם ניתן למשוך עם האוטו עוד 3000 ק"מ בערך ? או שזה יכול לגרום נזק או להיתקע עם האוטו ?

• תוכן חדש...