Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 3 06 145K אחרי חברה שווה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5631 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

במסגרת החיפושים אחר המחליפה ל306 הוצע לי הרכב הבא - מאזדה 3 06 145K יד שניה הראשונה ליסינג השניה היא חברה שקנתה את הרכב שהוא היה בן שנה כל הטיפולים נעשו במוסך אחד (לא מורשה אבל הכל מתועד) הרכב ללא תאונות, שיפשופים יש בכל מקום פגוש קצת דפוק טסט לחמישה חודשים - ב43K ש"ח.

האם שווה?

הרכב יעמוד ב 45K ק"מ לשנה למשך לפחות שלוש שנים?

מה לדעתכם תהיה הסחירות שלו בעו 3 שנים עם 240K על השעון?

ושאלה אחרונה האם זו עיסקה יותק טובה מגטס (מהחברה שלי) ליסינג 08 25K ק"מ אבל 53000 ש"ח לא גמיש!

אשמח לתובנות

פורסם

תתפשר על שנה אחת מתחת ותחפש רכב שיצא מליסינג ליד פרטית ולא עבר חיים כאלה קשים.

זה רכב שהוחזק כל חייו בידיים לא פרטיות שלא ממש מתעניינות במצבו ומן הסתם צבר המון בלאי ולא טופל בעולם במוסך יבואן, מינוס נוסף לדעתי.

אם אתה מעוניין ברכב חדש יותר בתקציבך נסה סיריון, אולי מיצובישי לאנסר שתהיה בינונית לכל הדעות אבל תשיג רכב במצב טוב בסכום נמוך יחסית.

בהצלחה.

פורסם
הרכב יעמוד ב 45K ק"מ לשנה למשך לפחות שלוש שנים?

מה לדעתכם תהיה הסחירות שלו בעו 3 שנים עם 240K על השעון?

לא יודע לגבי סחירות עוד 3 שנים אבל תיקח בחשבון שתצטרך להוריד הרבה על רכב מבעלות חברה עם 240,000 ק"מ

פורסם

מבחינת אמינות הבנתי שיש שרשרת טיימינג אבל כל השאר?

לגבי הסחירות היום אני קונה אותו 45% מתחת למחירון אז אם עוד שנתיים אני ימכור ב 30K סביר (השאלה אם אני ימכור בכלל?)

• תוכן חדש...