Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5678 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ויכוח עקר

מאז שחר האנושות מתווכחים עליו .

עין תחת עין שן תחת שן, כך זה התחיל . בסעודיה זה עוד תקף, ויש שם פשיעה.

מה זה אומר כלום.

זה אומר שיש כאלה שגם החשש הזה מכריתת יד במקרה של גניבה לא מונע מהם לגנוב, אבל הרוב לא גונב.

האם בגלל העונש. מי יודע.

כנ"ל לגבי עונש מוות. ייתכן אם הוא לא היה קיים היה מספר הרציחות עולה, או לא? מי יודע.

ארה"ב בה ענישה חמורה בהרבה מישראל , הפשע יותר מפותח מאשר כאן.

לכן הביקורת שלנו על גזרי דין , מוצאת אוזן קשבת אצל המחוקקים , שדנים כרגע בהצעת חוק להחמרה בענישה וקביעה של עונשי מינימום.

מה יעלה בסופה ימים יגידו.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עזוב, ישה צודק, זה ויכוח עקר.

לדעתי, אם אתה חושב שלא תתפס זה ממש לא משנה מה העונש. מן הסתם גם עונש כבד יותר גם לא ישפיע על עבירות שנעשו בשוגג. אני מקווה שלפחות על החלק האחרון אתה מסכים.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

נכון שהעונש לא מרתיע אבל אני מאוד בעד יישום עיקרון ה 3 פסילות האמריקאי (לא בכל ארה"ב).

אם אתה מורשע 3 פעמים, ז"א שאתה אדם שהקריירה שלו היא פשיעה ואם זה כך, הרחקתך מהחברה לצמיתות היא הדרך הנכונה ביותר בכדי להגן על הציבור.

הלוואי עלינו, וישא"ק.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

גם החוק הזה מאוד בעייתי, ברגע שהפושע יודע שהוא הולך לכלא לכל החיים, אין לו מה להפסיד. אין לו שום מניעה מלרצוח כי גם ככה הוא מקבל את העונש המקסימלי. המניעה היחידה שלו היא מוסרית ומן הסתם אם הוא הגיע למצב שבו הוא עכשיו המוסריות שלו (או יותר נכון העדרה) לא הולכת לעצור אותו.

אם אתה רוצה להוריד את רמת הפשיעה לדעתי מה שצריך לעשות, זה על עברה ראשונה תמיד לתת כלא, גם אם זה רק שבוע ואת השאר על תנאי. כל עוד הכלא זה מן מושג ערטילאי, זה לא ממש מרתיע. נכון זה לא יעזור נגד עבריני קרירה, אבל זה בתקווה ימנוע מערס מציק מלהפוך לעבריין של ממש. נגד עברייני קרירה שום דבר לא יעזור, לכן עדיף להרחיקם מהחברה לכמה שאפשר יותר, אבל זה כבר בעיה של אי שימוש במלוא יכולת הענישה שיש לשופט ולא עניין של חקיקה.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

הלוואי עלינו, וישא"ק.

וישה אוכל קרם.

מסתבר שאתמול לא הייתי במיטבי אבל פרג ופראג , כאשר פרג אני שונא ואת פראג אני אוהב.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
הרחקתך מהחברה לצמיתות היא הדרך הנכונה ביותר בכדי להגן על הציבור.

אני מסכים עם בגירה בעניין העונש, אבל מצד שני מי שהיום מוכן לרצוח על מקום חנייה או כיסא בים, שום עונש שבעולם לא יגרום לו לחשוב פעמיים לפני שהוא שולף את הסכין, ולכן יש צורך להשקיע בחינוך על מנת שהחברה "תייצר" פחות עבריינים מלחתחילה.

פורסם

מסכים שהוא לא יחשוב פעמיים, מסכים שצריך לחנך, מסכים עם כל הטענות.

אבל אני רוצה גם איזה כלי שיאפשר לי לקחת עברייני קריירה ולהרחיק אותם מהחברה לצמיתות.

מי צריף פצצות זמן מתקתקות כאלה מסתובבות ביניינו?

מתי יתנו לו מאסר עולם? אחרי 14 הרשעות שכל אחת מהן רק הולכת ומסלימה ובסוף הוא רוצח מישהוא?

בא ניקח עבירה יחסית קלה, גביית פרוטקשן.

עבריין ספציפי הורשע בעבירה הזאת פעם שלישית, ברור שהוא חייל של איזה משפחה, ברור שאלה החיים שלו, הוא לא יעשה מחר הסבה מקצועית ויהיה אינסטלטור או יפתח מספרה.

לדעתי האישית, מאסר עולם ושלום ולא להתראות.

הפעם הבאה שאני מעוניין לשמוע את שמו היא בידיעה קטנה בעמוד 13 ש"פלוני אלמוני נפטר בשיבה טובה (או שלא) בין כותלי בית הכלא. "

פורסם

אני מסכים שצריך להעיף אנשים כאלו מהחברה, אבל אני מתנגד לעונש מוות ברמה עקרונית, ועם חוק 3 הפסילות נוצרת בעיה אחרת. המרדפי מכוניות וקרבות היריות באמצע הרחוב שאתה רואה לפעמים בארצות הברית, נגרמים הרבה פעמים בגלל שאין לפושע מה להפסיד. הסיכוי האפסי להימלט עדיף על להיכנע בשקט וללכת לכלא לכל החיים. מה גם שמה שאתה מכניס לסל העבירות שבגינן אתה מחשיב פסילה מאוד משפיע על העניין.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

1. מי דיבר על עונש מוות? :shock:

2. אני לא מכיר את הסטטיסטיקה שקובעת כמה ממרדפי היריות מתרחשים בגלל הפחד מתפיסה בפעם השלישית, אם אתה מכיר, אני אשמח לראות.

גם אם אני אזרום איתך, אני בכלל לא מתנגד שהעבריינים יחזרו לפחד מהמשטרה כמו בימים הטובים של ה"מדור".

בתור בחור צעיר, היינו הולכים לאכול בשיפודיות של שכונת התקווה, כאשר הקורטינה של המדור הייתה נכנסת לרחוב ונוסעת ב 5 קמ"ש, היית אשכרה רואש אנשים (לא אחד ולא שניים) עוזבים את האוכל ועוזבים את המקום בריצה, לא יזיק להחזיר אטרה ליושנה בעניין הזה.

3. אין סל עבירות, 3 הרשעות פליליות ואתה בחוץ. בקליפורניה גם על 3 פעמים שנתפסת והורשעת על גניבה מחנות (מה שהם קוראים SHOP LIFTING) אתה חוטף מאסר עולם. אצלנו יגידו לך נו,נו,נו וישחררו אותך ללכת "לפלח" עוד כמה מוצרים.

פורסם

בגירה ובכל זאת הפשיעה קיימת זאת אומרת משהו דפוק בסיסטם.

אחד כתב חינוך , אבל בן ממשפחה שהאבא הוא גנב קריירה , בלא מעט מקרים ממשיך את עיסוקו של האב.

נכתב יצר האדם רע מנעוריו, לך לגנון הילדים תראה שהיצר הרע כבר מופיע בגיל הרך.

כנראה שנגזר עלינו לחיות עם התופעה ולהאשים את חווה אימנו.

החמרת ענישה מענישה גם את משפחת הפושע , והיא בתורה מתרפקת על מוסדות הרווחה של המדינה . בלונטר.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
כנראה שנגזר עלינו לחיות עם התופעה ולהאשים את חווה אימנו..

אבל אני, אמא שלי בכלל קוראים אותה דרורה! :shock:

פורסם

אתה בכלל מהצד של המאהבת

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

ציינתי התנגדות לעונש מוות כתרופה מקדימה.

בכל אופן סטטיסטיקה לא בדיוק מצאתי אבל יש את זה

http://en.wikipedia.org/wiki/Three_strikes_law#Effects_in_California

החוק נכנס בקליפורניה ב-94 ובין 2002 ו-2008 הפשיעה עלתה, בניגוד למגמה ברוב העולם המערבי.

There is some evidence that criminals on their last strike are more desperate to escape from police and therefore more likely to attack police.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם
אם אתה מורשע 3 פעמים, ז"א שאתה אדם שהקריירה שלו היא פשיעה ואם זה כך, הרחקתך מהחברה לצמיתות היא הדרך הנכונה ביותר בכדי להגן על הציבור.

לפי הסטטיסטיקה הרישמית של משטרת ישראל, שלפיה כל נהג מקבל דו"ח מהירות בממוצע כל שנתיים (סטטיסטיקה רישמית, נשבע) - זה אומר שתוך 6 שנים לא יהיו נהגים בישראל.

• תוכן חדש...