Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5661 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

חזרתי ב 11 מהעבודה בשיא הגשם ולא היתה לי ברירה ונכנסתי לשלולית.

הרכב נכבה ולא התניעה

ניסיתי כמה פעמים להניעו ולא הצלחתי

זה חורף ראשון שלי ואני לא יודע איך להתנהג עם הרכב במצב כזה

מישהו יכול להדריך אותי מה הלאה?

המנוע שבק חיים?

הוצף?

קצר?

מה עלי לעשות הלאה? ומה היא הבעיה?

תודה

(סליחה על הכתיבה הלא מאורגנת אני פשוט נסער ולחוץ )

פורסם

אני לא מכונאי, אבל לרוב מה שקורה זה קצר במערכת החשמל, ואין כל קשר למנוע (או לחלק המכאני שלו בכל מקרה). נתק את המצבר (אם מותר לעשות זאת באוטו שלך) ותן לאוטו להתייבש כמה שעות, ונסה להניע שוב פעם.

פורסם

סבירות גבוהה שהמערכת חשמל ניזוקה.

יש לפרק את הפלאגים, את חוטי ההצתה והקויל וליבש אותם.(יכול להיות שתצטרך להחליפים- במידה וכן אז לא להתקרב לחברת ביתן ספארק).

מציע לך לפרק חוט אחד כל פעם על מנת שלא תרכיב את החוטים בסדר הפוך, ולא לגעת במפלג.

אם אין לך ידע בנושא אני מציע לך לשלוח את הרכב למוסך, אתה עלול לגרום לנזק.

קובי

פורסם

תנסה למצוא את המינוס של ה coil , לנגב את הרטיבות סביבו , ובאופן כללי תנגב את כל ה coil , וכן את כל חוטי ההצתה , ובמיוחד את המרכזי .

פורסם

אם זה לא עזר , כנראה נכנס מים לתוך המפלג [אם יש לך] , לא יהיה מנוס , אלא לפרק את מכסה המפלג ולייבש שם את הכל עם מייבש [שיער ].

כדי למנוע מתופעה זו לקרות שוב , גש לחשמלאי רכב , שיאטום לך את המרווח בין מכסה המפלג למפלג , עם rtv , או אם אתה יכול , תעשה זאת בעצמך.

פורסם

בנוסף לזה יש את האופציה הפאסימית - והיא שנכנסו מים למנוע והלך המנוע נקודה.

(חפש נעילה הידרוסטאטית).

השורה התחתונה והכי חשובה - לא נכנסים לשלוליות עמוקות.

אפילו אם זה דורש לולינות ועיקוף רציני או לעשות U TURN - פשוט לא עושים את זה.

זה יכול להיגמר בנזק של אלפי שקלים.

כלל מס' 2 - לא מנסים להניע מנוע שנכבה ממים.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

תודה על העזרה.

הרכב התניע היום בבוקר בארוך פלא :-D

מדוע אסור להתניע בשהוא מוצף במים?

ערכיה: חיפשתי נעילה הידרוסטאטית

לא מצאתי תוצאות. אפשר הסבר?

פורסם

זה הקוייל.

תופעה ידועה בפולו האלה, הציפוי של הקויל נסדק עם הזמן וחודרת אליו רטיבות/לחות למרות שהוא ממוקם גבוה. כשהוא מתייבש אין בעיה כמובן.

במקרה הייתי עד להדגמה שערך לי רון ממוסך רון על רכב של חבר שהכנסתי אליו (פולו 97) עם אותה בעיה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

"נעילה הידרוסטטית" במנוע - עקב חדירת מיים אל תא השריפה, חלל תא השריפה במנוע מלא במיים וכידוע לא ניתן לדחוס מיים (נוזל) ולכן בוכנת המנוע אינה יכולה לעלות כי היא נבלמת ע"י המיים שבתא השריפה ומנוע הרכב כובה.

עקב הכוחות העצומים שפועלים במנוע במקרה של נעילה הידרוסטטית, בהרבה מקרים מתכופפים ו/או מתעקמים ו/או נשברים חלקי מתכת כבוכנות, טלטלים, גל ארכובה.

חדירת מיים לתא השריפה עלולה לקרות חיצונית במעבר בשלוליות עמוקות מחדירת מיים דרך צנור יניקת האויר אל המנוע (קורה בחורף בעיקר) או חדירת מיים/נוזל קרור פנימית עקב תקלה בראש המנוע או במנוע.

בברכה - רפי לין

פורסם

קרה לי עם איביזה 2001 היום 3 פעמים

מחר שוב למוסך דחפתי את האוטו היום יותר מכל מה שדחפתי אותו בכל 10 שנותיו,הניע פעם ראשונה לאחר 10 דקות,פעם שניה כעבור 5 דקות ופעם שלישית 4 דקות

עופר בן צבי

• תוכן חדש...