Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5671 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב נתחיל מזה שאני חולק עליך לחלוטין.

ונמשיך בזה שאני חושב שעבודה אקטיבית עם סאנדאון 100.4 בעלות 1600 שח לחדש על מורל אילייט

תהיה טובה בהרבה מעבודה פסיבית עם ה-MBQ על מורל הייבירד בעלות 1600 שח לחדש.

אתה עובד עם מגבר טוב יותר {סאנדאון} באופן טוב יותר {אקטיבי} ועם סט טוב יותר {אילייט}

וזה לדעתי השידרוג הטוב ביותר.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תודה רבה לכולם על העצות.

ראשית, אני מבין (מההתעלמות) שליין דריבר או פרוססור זה לא הכיוון - אחלה, את זה פתרנו (גם אני לא חשבתי ככה)

AK - אני חושב שהכיוון שלך הוא הטוב ביותר להתחלה. ארכוש מגבר מונו טוב לסאב ואשתמש ב-MBQ להגביר את האילייט.

שאלה - אם בכל מקרה ה-MBQ הולך לעבוד על האילייט - מה היתרונות\חסרונות בעבודה אקטיבית? יש שתי אופציות:

1. לעבוד אקטיבית - חיבור טוייטרים ומידבאסים לקרוס של האילייט (ראיתי שיש חיבור בי-אמפ שם) - כעיקרון נראה לי עדיף ולא משום שאז אני יכול ל"שחק" עם הגיינים של כל זוג בנפרד כדי לאזן את הסאונד.

2. לעבוד פאסיבית - פשוט לגשר את המגבר ולקבל שני ערוצים עם עוצמה כפולה (פאסיבית)

מישהו יכול לשפוך מעט אור על היתרונות\חסרונות בסט אפ הספציפי הזה?

פורסם

מר BOBBYMIATA ,

פתרון מספר 2 שלך , הוא בנתיים הכי הגיוני בעלות 0 ! וגם אני "סבלתי" בדיוק מתופעה דומה אצלי ברכב, עד מצב שבו חשבתי לתומי כי הסט הקדמי שלי עלוב והיה זריקת כסף לחינם וחשבתי על שדרוגו. ( אצלי אין סאב ברכב וקרוב לוודאי שלא יהיה ) וכל מה שעשיתי הוא לנתק את הסט האחורי לגשר את המגבר ולקוות לטוב. ללא כיוונים מיותרים בHU פרט לFADER וגיינים במגבר לא עשיתי כלום! והסאונד קיבל את הנפח שחיפשתי (ואם אני מסיק מהתיאור שלך זה גם מה שאתה מחפש).

קל וחומר שהסט שלך הוא POWER HUNGRY.

אל תתן לנתונים לבלבל אותך, ואם כבר אני אשאל כאן שאלה באותו הנושא:

במידה ויש מגבר מותקן ברכב האם יש מתקינים שיסכימו לחבר מגבר אחר רק בשביל לבדוק את הסאונד לפני הרכישה?

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם

מה מפריעה לך לבדוק את שתי האפשרויות? קודם תחבר אקטיבית ותיסע שבועה/שבועיים, תגיע לכיוונים הנראים לך. אחר כך תגשר ועוד פעם תיסע. עלות 0. אם זה לא יספק אותך, תנסה לבדוק אפשרות עם אנשים ביד 2 להרכיב מגבר יותר טוב ולבדוק. יש שם דברים מצוינים.

ויכול להיות שאלייט בלי תיבות זה לא בשבילך.

פורסם
הייתי רוצה לשמוע את דעתכם על הפתרונות הבאים:

1. ליין דרייבר - האם הגברת האות הנכנס למגבר תפתור את הבעיה? תשפר את המצב?

2. הוספת מגבר מונו לסאב וגישור של ה-MBQ כדי לספק כוח רק לקידמיים

3. האם יציאת ה-2V של ה-HU היא מגבלה מהותית? (או במילים אחרות: האם ה-5024 לא מוציא סאונד "ראוי" לאילייט?)

3. האם הוספת פרוססור תשפר במשהו את המצב?

4. צירופים שונים של הרשום מעלה\רעיונות נוספים?.

תחבר את המגבר שיש לך באוטו רק לרמקולים (פיתרון2),זה ייתן להם מעל 200 וט בגישור !

ואז תראה אם עוד כוח פותר את הבעיה שלך ,

פורסם

1. האילייט זה סט רעב מאוד, הייתי ממליץ על 150RMS+ רק לוופרים

2. עם כל הכבוד ל MB-Q, המגברים שלהם לא מתקרבים למגברים שהיו להם לפני כמה שנים, והאילייט מושפע ממגבר איכותי או לא איכותי.

3. אני כלל לא בטוח ש 2 שכבות מספיקות לאילייט, כדי להפיק תוצאה טובה דרושה דלת מבודדת כמו טנק, כמה שיותר קרוב לתיבה- יותר טוב, דבר עם יוסי שיאטום את החורים בדלת ע"י פח או פיבר (או שזה נעשה כבר?).

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם
1. האילייט זה סט רעב מאוד, הייתי ממליץ על 150RMS+ רק לוופרים

2. עם כל הכבוד ל MB-Q, המגברים שלהם לא מתקרבים למגברים שהיו להם לפני כמה שנים, והאילייט מושפע ממגבר איכותי או לא איכותי.

1+ לישראל. כפי שכתבו לך לפני בשלב ראשון תגשר את המגבר.

פורסם

לא בהכרח צריך ליין דרייבר ,סה"כ נועד בכדי לווסת בן יציאת המכשיר לכניסת המגבר .

בשביל לשפר את המתכון אם הרכיבים בסיר אני חושב שיש להוסיף קצת תבלינים כגון

אקולייזר 3\1 אוקטב וקרוס אקטיבי לאלמנטים.

זו דעתי :lol:

B.M.W 1802 1976

PUNTO GT 1996

פורסם

1. לגשר את המגבר לראות אם יש שיפור (כבר לפני שאתה מגשר את המגבר תנתק את הסאב כדי לא להיות מושפע מהחוסר שלו - שלא תפרש את הגישור לא נכונה).

2. להביא מונו לסאב.

3. להחליט אם אתה רוצה להשאר בגישור על המגבר או לעבור להגברה אקטיבית.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

OK. מעולה, נראה שיש כיוון טוב להמשך.

אני אנתק את הסאב, ונעבור לגישור בהזדמנות, כדי לראות את ההשפעה על הסט.

בשלב שני, הסאב והמגבר ישודרגו לכאלו התואמים את הרמה של הרמקולים הקידמיים. בנוגע למגבר, אני אלך על ה-ZED. מכל הבחינות (SQ, גודל, עוצמה וגמישות עתידית) - נראה לי שזה בדיוק מה שאני רוצה. כל הביקורות שקראתי עליו אומרות דברים נהדרים. גם העובדה שצריכת הזרם שלו דינאמית (לפעמים אני שומע ממש חלש, כשהילדים\אשה באוטו :)) מוצאת חן ביניי. וכמובן - המחיר (אמצא מישהו שיביא אותו מארה"ב).

לגבי הסאב - אין לי מושג. שמעתי אצל יוסי סאב של seas שנשמע מצויין, וקיבלתי ממנו גם המלצה של Focal. אשמח לעוד כמה שמות שיתאימו לאורי ולהגברה העתידית.

תודה

פורסם

מישהו מוכן להסביר לי איך זה הגיוני שרמקול "ידרוש" לא פחות ולא יותר 120 RMS בהזרקה ישירות למגנט בשביל לתפקד כמו שצריך ?

עם 60 RMS ישירות אליו ( בלי קרוס ) הוא לא מתפקד ? זה הספק מכובד בשביל ווליום הגיוני.

האם האילייט הוא מידבאס קסום ? :-D

לא מסתדר לי , אני לא ציני אני רוצה להבין מה מיוחד אצלו , לפי מה שאני זוכר הוא דיי נציל.

לא לקח את התרופות שלו.

• תוכן חדש...