Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5715 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניגשתי למוסך עקב חשש מנזילה קלה וברצון להחלפת נוזל ע"פ המלצת הפורום והיבואן.יבדקו לחץ והחלפת נוזל יעלה 150

לאחר שעה אמרו לי שיש צורך בהחלפת פלאנג' תוספת של עוד 620 ש"ח ואין את החלק וזקוקים להזמנה מיוחדת.

לאחר עוד שעתיים - יש בעיה גם במזגן שסוחב מתח גבוה והמצבר יש לבדוק חיבורים ובלגנים-סוכם שינותק בנתיים

לאחר עוד שעתיים- הריליי של הוינטלטור נדפק וחייבים להחליף אותו עוד אלף שקל ומיניום לחדש ינסו למצוא חליפי, גם לא מוצאים כרגע חלק כזה ואין באזור ירושלים - הרכב עוד ישאר לפחות עוד יום במוסך.

נכנסתי בתקוה לצאת עם מקסימום נזק של 150 שקל ועכשיו מדובר כבר על לפחות הוצאה של 1700 ועדיין לא נגמר הסיפור.

כמה קשה להשיג ריליי .? כמה הוא אמור לעלות? והאם נשמע לכם הסיפור הגיוני?

אם תאמר לאדם כלשהו כי יש 1000 מיליארד כוכבים ביקום, הוא יאמין לך; אם תאמר לו כי על הספסל צבע טרי, הוא ירגיש צורך לגעת בו כדי להיות בטוח.

פורסם

אני לא יודע אם המוסך אשם אך התיאור שלך דיי מבולבל. אם אתה לא סומך על המוסך גש למוסך שמכיר את הרכב ויכון אותך. כל הסיפור עם הזרם של המזגן לא ברור. מה פתאום המוסך מדד זרם של המזגן?

בכל מקרה ריליי המאוורר הוא לא ריליי אלא יחידת בקרה שלמה. תקלה בו דיי נפוצה וכשזה קורה יש גם השפעה על המזגן.

אם אתה מאיזור המרכז אני ממליץ לך לקפוץ למוסך רון שיסתכל על הרכב ויתן את דעתו.

כל ההזמנות המיוחדות לא ברורות; מדובר בחלקים שאין בעייה להשיג אותם.

פורסם

לצערי לגולף שלי לא מצאתי מוסך אמין באזור י-ם. !!! בתוך שבוע ביקרתי ב- 3 מוסכים

הלוואי שהייתי יכול להוציא את הרכב אבל כרגע הוא תקוע במוסך ה"מכונית"

אמרו לי שיש בעיה להשיג את הריליי ושאין חלק כזה בי-ם. (זה אמור להפעיל את הקירור של מערכת המים) אמרו כי הרכב מודל ישן יש בעיה להשיג חלק כזה זמין ועד רוצים מחיר של כ אלף ש"ח!!

יתכן דבר כזה?

אם תאמר לאדם כלשהו כי יש 1000 מיליארד כוכבים ביקום, הוא יאמין לך; אם תאמר לו כי על הספסל צבע טרי, הוא ירגיש צורך לגעת בו כדי להיות בטוח.

פורסם

בעניין המזגן- ככול הנראה היה להם משעמם כנראה כי לא הה להם פלאנג' אז כנראה חיפשו.

בכול אופן אמרו שבדקו עקב זה שראו קושי בהעה והגיעו למסקנה שהמזגן לוקח מתח רב שיכול לגמור לי את המצבר..לי גם לא נשמע ממש עניני ומקצועי.

• ספונסר פורום
פורסם

מדובר על ממסר מאווררים וניתן למצוא חליפי עבורו בדגם הזה עם מנוע AFT כמו שלך .

החליפי אמור לעלות כ 400 שח .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

תודה רון- אני שמח לדעת. מעניין למה אמרו לי שאין חליפי..

אני מקווה שתפתחו סניף נוסף - סניף בירושלים זה אחלה דבר אני אומר לך. לצערי אין שום מוסך כרגע

שבאמת שווה לטפל בו. לצערי לא תמיד אפשר לרדת לתל אביב בעיקר שיש בעיות מהותיות.

אז יאאלה תפתחו מוסך בירושלים!!!מבטיח להיו הלקוח הראשון ולהביא עוד כמה.

פורסם

דיברו על פלאנץ ומחזיר שמן שמשם יש נזילה. דרך אגב האוטו נשאר עקב הפלאנץ והריליי יומיים במוסך כבר.

מקוה שמחר אקבל אותו ואז אעדכן בנזקים.

בעיה שאין מוסכים ותחרות אמיתית בי-ם!!

• תוכן חדש...