Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5721 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

"האם אייפון, מכשיר GPS וקו אינטרנט הפכו לכלי נשק מרכזיים של ארגוני הטרור? ראש השב"כ יובל דיסקין אמר הבוקר (ב') בכנס בנושא ביטחון כי הטכנולוגיות הזמינות הללו מסייעות לטרור: "מלבד חיי נוחות, מאפשרות הטכנולוגיות גם לטרור להפוך להרבה יותר גלובלי, חוצה גבולות ויבשות".

נו באמת...יש בשוק עוד 10 מכשירים אחרים שיוכלים לשמש את הטרוריסטים לאותה מטרה.

2. אני חושב אחרת, מי שמשתמש באייפון לשם איסוף מידע מודיעיני קל יותר לעלות על עקבותיו. אני בטוח שלרשויות בארה"ב יש כלים פי אלף יותר מתוחכמים מאשר האייפון בכדי לעלות על טרוריסטים עם ציוד מתקדם כמו 'אייפון'.

http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/173/200.html

איזה כייף לי :)

פורסם

דווקא בגלל הפופולריות של האייפון, הוא נהפך למטרה הקלה יותר.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
אה, פתאום יש עוד מכשירים שיודעים לעשות מה שהאייפון עושה? :)

כן אייפד. :lol:

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

נשמע כאילו קנית מניות באפל,אני לא מבין למה אתה לוקח את זה ללב.

כל אחד יודע מה זה אייפון,אם הוא היה אומר מיילסטון וגוגל הם כלים בידי הטרור ?זה יותר ברור לאנשים העממים וזהו,הוא לא תקף את האייפון,לא קנה מניות במטורולה ומנסה לקצץ את המכירות של האייפון,אתה מגזים לחלוטין עם כל הפאנבוי של אפל.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

לא הבנת את הפואנטה. אני טוען שדיסקין הגזים בזה שאמר שהאייפון או כול מכשיר סלולרי חכם אחר עם אפשרויות של GPS וממפות של גוגל הינו איום ממשי וכלי עזר בידי הטרוריסטים (כנראה הוא סולל את הדרך לתוספת תקציב לשנה הבאה לשב"כ).

אני טוען שלגורמים הרלוונטים המטפלים בסיקול איומי טרור דווקא עשוי הדבר להקל על מציאת אותם גורמים בעזרת ציוד הרבה יותר מתחוכם מאשר אייפון או כול טלפון חכם אחר.

כבר לפני יותר מעשור ארה"ב ובריטניה הקימו מערך ביון ותיקשוב משכולל שכנראה מעניק פיתרון גם לאיומים מסוג אייפון.

איזה כייף לי :)

פורסם

תשמע,ברגע שכל פלוץ יכול להיכנס לgoogle maps ולראות בסיסים צבאיים שלנו זה בעייתי.

התצ"א בגוגל די מפורט ואפשר לראות בסיסים שאנשים לא אמורים לדעת שקיימים.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

עזוב אייפון,עכשיו בכמעט כל טלפון סלולרי זה אפשרי,וכמעט ואין אנשים בלי סלולרים!

זה הרבה יותר נגיש מבעבר.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

האמת שנראה לי שאתה מפספס את המסר הכללי ומתמקד סתם בזוטות.

מה שדיסקין בגדול מנסה להגיד זה שזמינות הטכנולוגיה היום מאפשרת לכל אחד להיות חשוף להמון מידע שבעבר היה קשה להגיע אליו.

דיסקין משתמש באייפון, GPS ודוגמאות נוספות כדי להמחיש כמה המידע זמין.

האייפון הוא מותג פופולרי וכנראה בגלל זה הוא השתמש בדוגמא הנ"ל, לא מעבר.

אם הוא היה מנסה להיות קצת יותר פוליטיקלי קורקט הוא היה אומר: "מחשבי כף היד...".

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

אני חושב שזה בכלל לא משנה למה הוא התכוון. אמירה כזו נועדה להיזרק לחלל האוויר כדי שידעו שיש לו משהו להגיד, וזהו. זה לא שיש לו הצעה קונקרטית מה לעשות עם זה. אי אפשר הרי לבטל פתאום את כל התשתית הסלולרית של הדור השלישי ולסגור את גוגל :-P

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני מבסוט.

עכשיו האייפון נותן לי הילה של טרוריסט צמרת בינלאומי.

תקראו לי קרלוס...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לא כשיש לך תמונה של במבי בסמלון.

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
  • תוכן חדש...