Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5748 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי כמה דברים נחמדים ברכבים מסויימים, הנה אחד הרכבים.

בכל אופן, הייתי רוצה לעשות משהו דומה ברכב, אך בגוון צבע יותר צנוע, ולא בכזאת הגזמה.

הייתי רוצה לעשות מתחת לדשבוד 2 פסי לדים עדינים, ושלא יכערו ו2 פסי לדים מתחת לכיסאות הקדמיים.

איך עושים זאת?, מאיפה אני מוציא מתח, אפס?

איך זה לא הולך?

אני לומד חשמל, אך לא חשמל רכב, ולא ברור לי כ"כ העולם הזה, למרות שאני מאמין שהעיקרון אכן זהה, אך הייתי רוצה לבדוק לפני לגשת.

איפה אני רוכש את הלדים, נורות, אנערף?

תודות, תודות.

35ksme0.jpg

volkswagen

כי חיים רק פעם אחת.

פורסם

לרכוש אתה תוכל ב deal extreme ( תחפש בגוגל תמצא).

אני בספק שפס לדים על הדש יהיה רעיון טוב, כי בלילה זה יסנוור אותך לגמרי.

ובכלל כל תאורה שהיא עדיף כבר להתקין ככה שזה יהיה רגע שנפתחת הדלת או משהו כזה. אחרת זה יכול להפריע , וליהיות בעיה בטיחותית.

פורסם
לרכוש אתה תוכל ב deal extreme ( תחפש בגוגל תמצא).

אני בספק שפס לדים על הדש יהיה רעיון טוב, כי בלילה זה יסנוור אותך לגמרי.

ובכלל כל תאורה שהיא עדיף כבר להתקין ככה שזה יהיה רגע שנפתחת הדלת או משהו כזה. אחרת זה יכול להפריע , וליהיות בעיה בטיחותית.

לא התכוונתי על הדשבורד, התכוונתי מתחת לדשבורד, שיאיר על הרגליים.

וגם לא מצאתי משהו מעניין ב דיל אקסטרים.

volkswagen

כי חיים רק פעם אחת.

פורסם

אני חושב שמצאתי את מה שאני צריך

http://www.ledmaster.co.il/

אתר מצויין, יש שם מלא אפשרויות, מלא סוגי תאורות, בכל אופן, אני חושב שמה שאני צריך זה סרט לדים, יש שם גם ערכה לרכב של רצועות לדים, שזה כולל 2 רצועות לדים באורך 60 ס"מ ו2 רצועות לדים באורך של 90 ס"מ, 4 צבעים, יש שלט שאפשר להחליף צבעים, אפשר למקם אותם חיצונית או פנימית, ולשחק עם הצבעים.

הכל יפה וורוד, אבל מאיפה אני מוציא מתח, אפס?

volkswagen

כי חיים רק פעם אחת.

פורסם

סליחה על ההתעלקות על האשכול,אך אם כבר מדברים על זה ,אשמח לדעת לאן מחברים רצועת לדים בחלק התחתון של הדשבורד ( אני מתכוון לאיזה כבל חשמל לחבר,במקור אני יודע שניתן לחבר לכבל חשמל של תאורה קיימות)

יפני זה הכי אחי

פורסם

אצלי בפיאסטה היו לדים אדומים בריצפת הרכב, ובנוסף לכך היו שטיחים מאלומיניום (יותר מחזיר אור מאשר שטיח אחר), היו מחוברים לסויץ של האורות, מתי שמדליקים את הפנסים הם נדלקים, מסנוור זה לא, זה גם לא מפריע בכלל בעין.

הייתי ממליץ לחבר אותם למנגנון שמדליק אורות בפתיחת הדלת+למנורה שבגג הרכב, ככה שמתי שתדליק אותה כל הרכב "נדלק".

פורסם

אם כבר לעשות משהו יפה ואיכותי (ולא של קלקיליה) אז יש חנות מול תחנת המשטרה בתל אביב (ליד רחוב סלמה) שיש להם נורות לדשמחליפות כל נורה קיימת שיש בפנים הרכב וזה נראה מעולה וגם איכותי.

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

כן, אבל הרכב לא בא מראש עם לדים מתחת לדשבורד.

אבל זה בהחלט מומלץ ולא כזה מסובך לעשות לבד.

לפותח השירשור, כנס לאיביי, תזמין את הלדים בלינק למטה (או תחפש משהו דומה) ותמצא מישהו עם קצת נסיון שיחווט לך.

מחיר החומרים הופך לזניח בעזרת איביי.

http://cgi.ebay.com/Flexible-Car-Strip-Bulb-Light-White-Waterproof-24-LED-N-/370387475209?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item563cd05b09#ht_2733wt_905

והנה גם מתג חביב:

http://cgi.ebay.com/2-12V-Round-Rocker-Switch-green-blue-red-LED-SPST-/280574190544?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item41538663d0#ht_1256wt_1139

Kawasaki Versys !!!

פורסם

לא בעיה לרכוש את הלדים, אני רוצה שהנורות ידלקו ברגע שאני ידליק את הפנסים, או כשאני פותח את הדלת, שהאורות נדלקים, אז גם הם ידלקו, אני סוגר את הדלת, והם נכבים, או כאשר אני מדליק את התאורה בלילה, שהם ידלקו ביחד עם זה.

איפה אני מוציא את הכבל?

בחיים שלי לא פתחתי, איזשהי נקודה ברכב, התעסקתי באיזה צמה וכדומה.

ככה שהידע שואף לאפס, אפשר קצת העשרה? מאיפה להתחיל?

מדובר בפולקסוואגן גולף פלוס 2007

volkswagen

כי חיים רק פעם אחת.

• תוכן חדש...