Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5787 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני קורא המון בפורום וכמעט כל בעיה שהייתה לי מצאתי לה כאן פתרון, בגלל זה לא נרשמתי לפני כן.. עכשיו יש לי בעיה שמפריעה לי ולא מוצא לזה פתרון.

הרכב מאזדה 323 סדן 1995 1600 אוטומט, מותקנת אזעקה של קוברה (שלט עם קוד), יש נעילה מרכזית וחלונות חשמל שעולים בסגירת האזעקה - אני חושב שכל זה מקורי מאז שהאוטו נקנה מהיבואן.

הבעיה בנעילה המרכזית:

בסגירת הרכב הכל עובד - יש "קליק" מאזור הדשובורד, כל הדלתות נסגרות והחלונות עולים.

בפתיחה יש קליק מאזור הדשבורד אבל רק דלת הנהג נפתחת

אותו דבר קורה כשאני משחק עם כפתור הנעילה בדלת הנהג - בסגירה נשמע "קליק" וכל הדלתות נסגרות - בפתיחה נשמע קליק והדלתות לא נפתחות..

אני שומע את אותו הקליק בפתיחה ובסגירה סימן שהפקודה לפתוח/לסגור את הדלתות נשלחת אבל לא מגיעה ליעדה

ומה שהכי מעניין שבחורף, במיוחד כשבחוץ קור כלבים, הכל עובד כמו חדש - הכל נפתח הכל נסגר.. בחורפים מרוב ההתלהבות אני סתם משחק בכפתור ובאזעקה ונדהם שזה עובד :-o

זה משהו שאוכל לסדר לבד או חייב ללכת לחשמלאי? מה צריך לבדוק איזה חלק יכול להיות לא תקין?

נ.ב

הייתה לי בעיה בפתיחה/סגירה של החלונות פתרתי אותה ע"י פירוק הכפתורים וניקוי יסודי כי הם היו מלאים בפיח.

גם כאן אני משער שמשהו התלכלך ואין מגע טוב כי בחורף זה כן עובד..

CIMG4603.jpg

• תוכן חדש...