Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

מספר חברים שנסעו איתי ברכב, אמרו לי שיש רעש בצירייה.

גם אני שומע רעש תמיד אבל לא ידעתי מה,

מין רעש של שריקה/חניקה(משהו כמו שקורה לבנאדם לפני שהוא מתחיל להקיא) מתחתית הרכב...

השאלה שלי היא קודם כל מזה צירייה? (סליחה על הבורות)

והשאלה השנייה: מה הנזק שזה גורם לרכב שאני נוסע אם רעש בצירייה, והאם זה קריטי?

פורסם

צירייה זה המוט שיוצא מהגיר ומעביר את הכוח לגלגל, ברבכך קיימות שתי ציריות שמניעות את הגלגלים הקידמיים.

דבר שני רעש של צירייה גמורה יופיעה בזמן סיבוב של ההגה אתה תישמע תיקתוקים, שונה מהרעש שתיארת.

צייריה גמורה בסופו של דבר עלולה להיגזר ופשוט לא תוכל להמשיך בנסיעה הכוח לא יועבר לגלגל.

פורסם
אוקיי...

וכמה יכולה לעלות החלפת צירייה, זה עניין יקר?

יכול לנוע סביב ה-400 ש"ח+- כולל עבודה. אבל שוב השאלה אם זה צירייה. זה גם יכול להיות מיסב. האם בנסיעה ישר ובכל מהירות הרעש מיתקיים?

:)
פורסם

הרעש עד לפני כמה זמן היה בעיקר שאני לוקח סיבוב (כלומר שההגה מסתובב)

בזמן האחרון הרעש הוא קבוע בעת כל נסיעה, גם בסיבוב וגם בנסיעה רגילה לא משנה באיזו מהירות.

זה מין רעש של ציר ממש כמו של דלת ישנה שפתוחה למחצה ועושה רעש מהצירים,

אני מרגיש אותו ברגליים שלי שזה בא מהלמטה של הרכב.

לפי דעתכם זה מיסב או צירייה?

פורסם
הרעש עד לפני כמה זמן היה בעיקר שאני לוקח סיבוב (כלומר שההגה מסתובב)

בזמן האחרון הרעש הוא קבוע בעת כל נסיעה, גם בסיבוב וגם בנסיעה רגילה לא משנה באיזו מהירות.

זה מין רעש של ציר ממש כמו של דלת ישנה שפתוחה למחצה ועושה רעש מהצירים,

אני מרגיש אותו ברגליים שלי שזה בא מהלמטה של הרכב.

לפי דעתכם זה מיסב או צירייה?

בעייה בציריה מאופיינת בדר"כ ע"י רעשי תיקתוקים ובעיקר בסיבובים. במיקרים חריגים יותר הרעש מתחיל לזלוג למצב של נסיעה ישר ושריקות או יותר נכון חריקות מאוד חזקות אבל גם לא בכל מהירות.

בעייה במיסב מאופיינת בדר"כ ברעשי שריקות וחריקות כמו שאתה מתאר ובכל מהירות אפשר לשמוע זאת.

הרם את הרכב שהצד הבעייתי באויר, עשה זאת עם בוק או עם 2 ג'קים ושהרכב לא מונע והוא על ניוטרל סובב את הגלגל הבעייתי חזק כמה שתוכל עם היד ותקשיב מהיכן הרעש בדיוק. חזור לעדכן.

:)
  • תוכן חדש...