Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב קטן לצעירים ב-30 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5799 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני רוצה לקנות רכב (הראשון שלי),

אז ככה.. אני מחפש אוטו קטן יחסית (דוגמאת הפ'גו 206), שיהיה ספורטיבי, לצעירים, קטן, אמין, חלקים לא יקרים מידי ושאני לא אבלה את זמני במוסכים, נפח מנוע שלא יהיה יותר מ1.6, שלא ישתה הרבה דלק ושיהיה משנת 01 ומעלה (עדיף משנת 03 ומעלה, אבל אני לא יודע אם התקציב יאפשר את זה), פרט נוסף, לא אכפת לי סוג תיבת ההילוכים. עדיף שהאוטו יהיה יפני.

התקציב שלי הוא 30~35 אלף בערך (ואם אתם חורגים, אז עד 5 אלף יותר זה נראה לי סביר, לא יותר מזה)

תודה רבה לעוזרים :)

פורסם

כתבתי פה כבר לבחורה בשם פאני עשיתי סקר קצר בשבילה לגבי המחירים:

יונדאי גטס 1.3 2003 תעלה באיזור ה 28 אלף.

מיצובישי קולט 2001 1.6 תעלה באיזור ה 28 אלף.

סוזוקי יורו סוויפט 1.3 2003 גם באיזור ה 28 אלף.

דייהטסו סיריון 1.0 2001 תעלה 26 אלף.

פולקסווגן פולו 1.4 2001 תעלה 29 אלף.

סקודה פאביה 1.4 2002 תעלה 26 אלף.

פז'ו 206 2002 1.4 תעלה 29 אלף.

רנו קליאו B II 1.6 2002 תעלה 26 אלף.

כמובן שבסכום הכסף שלך אתה יכול להגיע לשנתונים יותר גבוהים ואולי גם דגמים חדישים יותר.

בהצלחה!

פורסם

Balakai, אכן ערכתי חיפוש לפני שהגבתי אבל ראיתי שהתקציב שלה זה עד 25 אלף, פחות מהתקציב שלי וחשבתי שישנם דגמים שלא פרסמת, אשמח לקבל עוד דגמים חוץ מהדגמים האלה, מה גם שהעדפה שלי היא מכוניות יפניות, או גרמניות (כמו הפולו שציינת) ואני לא סובל יונדאי, רנו וסקודה.

פורסם

למה לא תלך על ה - 206?

היא מוצאת חן בעינך וזה מה שחשוב.

בכל אופן הרצתי לך חיפוש זריז.

בכל אופן פולו זה רכב נהדר וכן אתה יכול לרכוש 2003 ידנית ספורטיבית על מנוע 1.4 16V.

במחיר של 40 אלף.

אני גם מאמין שתוכל לרכוש איביזה שנת 2000 או 2001 20 VT 150 כוחות סוס מהנה ואפילו יותר מהפולו.

השאלה אם זה הכיוון?

פורסם

פגעת בול, זה אכן הכיוון.

הבנתי שלפיג'ו יש הרבה בעיות עם הגיר (האוטומט), וזה קצת מדאיג אותי, גם כשלא אכפת לי לנהוג בידני.

גם אני חשבתי בהתחלה על פולו ואיביזה (ועוד כמה..),

הבעיה עם האיביזה, שהיא אירופאית והיא לא שומרת על הערך.. או שאני טועה? האיביזה אמינה? היא מבלה הרבה במוסכים?

הבעיה עם הפולו, שהיא, כמו כל הגרמניות, בעלת חלקים יקרים..

כעקרון אני מחפש את האוטו עם הכי פחות הוצאות, בעיות ותקלות, על מה אתה יכול להמליץ לי מבין כל מה שאתה מכיר? (:

פורסם

תשמע, את ה איביזה שלי מכרתי מעל המחירון וכן היא לא החזיקה מחיר משהו אבל היא הייתה חדשה.

אתה קונה פה רכב יד שניה ב 35 אלף... כמה הוא עוד יכול לאבד ובכדי לעזור לך לבדוק אם אמת בדבר.

גם לאתר של לוי יצחק או יד שתיים ותבדוק מה מחיר של איביזה 3 שנים אחורה מהדגם שאתה רוצה לקנות וכך תדע אם כדי או לא.

בהצלחה.

נ.ב גם אני לא אהבתי את הגיר של פז'ו האוטומט בטח לא וגם הידני הרגיש כאילו הוא נשבר עוד רגע.

פורסם

לאחי היתה איביזה 01 1.6 100 כ"ס שמאוד הפתיעה לטובה.

שמירת ערך היא לא הבעיה כאן והיא נמכרה קצת מעל למחירון

אופצייה נוספת היא הפונטו ספייס בגירסת הELX הידנית (80 כ"ס) היא זריזה חסכונית ומאובזרת.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

נראה לי שכדאי לך לסדר עוד הפעם את הדרישות שלך ולפי סדר עדיפויות מסויים. כי בהתחלה רשמת ספורטיבי, היחידות מאלה שהוזכרו פה שיכולות להיחשב כגרסאות חמימות ומהנות יחסית זה ה206 XS והפולו 16V.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
  • תוכן חדש...