Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5783 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

ברשותי אימפרזה ג'י איקס 2003 ויש לי איתה בעיה מאד מרגיזה.

השקעתי במערכת פסיכית ברכב אבל מה, הרכב רועש בצורה יוצאת דופן. בשביל להתגבר על הרעש הטבעי של

הרכב עלי להעלות את הווליום ולשמוע דיי חזק. האוזניים שלי לא אוהבות את זה וגם מי שיושב איתי ברכב.

דברתי עם כמה אנשים וכולם אמרו שסוברו אימפרזה תמיד סבלה מרעשים, ובידוד בכלל, זה לא צד שהיפנים

כלכך חזקים בו. השאלות הן, האם בילבלו לי את השכל? האם יש משהו לעשות על מנת לבודד את הרעש?

הרעש שאני שומע נשמע יותר כמו רוח וגלגלים, פחות מנוע, מה גם שאני נוסע כמו זקן ולא עובר את ה100 קמש, אז המנוע

לא ממש צועק.

למי שלא מכיר, בסובארו אין מסגרת לחלון, החלון פשוט נסגר ישר על השלד של הרכב.

עשיתי אטימה על שתי הדלתות הקדמייות, אבל למיטב הבנתי המטרה היא ליצור תיבת תהודה ולא לבודד רעשים.

אשמח לשמוע את דעתם של המומחים.

תודה, איתמר.

פורסם

אתה צודק, מטרת הבידוד בדלתות היא ע"מ לנטרל את "אפקט הפח" וליצור תיבת תהודה טובה יותר לרמקולים. בידוד מסוג יריעות דיינמאט או סקנד סקין עוזר מעט מאוד בניטרול רעשי כביש או מנוע.

אם ברכב שלך הרעש הדומיננטי מגיע מאיזור הגלגלים:

1. צמיגים מיצרן סיני או צמיגים ישנים בד"כ מרעישים יותר מצמיגים מחברה מוכרת. אם החלפת צמיגים בפתח יש לך הזדמנות לשדרג את הסאונד והבטיחות שלך במחיר מגוחך.

2. גש לכל רפד ורכוש פוך סינטטי \ אקרילן \ הדבר הלבן הזה שממלאים איתו ספות ודחוס אותו לשתי שקיות זבל גדולות ואטום אותן. פרק את בטנת הגלגלים הקדמיים ודחוף אותן לשם. זה עושה פלאים בהשקטת רעשי הכביש.

להפחתת רעשי מנוע ורעשים העולים מהכביש הייתי ממליץ על ספוגים ייעודיים לרכב כדוגמת האוברקיל פרו של סקנד סקין. קח בחשבון שבידוד זה עסק יקר ואף חומר לא יהפוך אימפרזה לב.מ.וו סדרה 7.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

המטרה היא להפחית רעשים, בדוק מה קורה אצלך בדלת, יכול להיות שהחומר מונח באוויר, כמו שמתקין דגולך עשה אצלי ברכב בטענה שכך נוצרת תהודה.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

תודה על התשובות!

איתמר, מה שאתה אומר נשמע מעניין אבל אני לא בטוח שהבנתי איפה אני אמור לדחוס את הספוג. האם הכוונה להוציא את הצמיג מהג'אנט והכניס את הספוג לתוך הצמיג? אם כן, זה לא עלול לגרום לכל הגלגל לצאת מאיזון?

אגב הצמיגים שלי הם מישלין חדשים, אני מניח שגם הם מיוצרים בסין אבל אמורים להיות בסדר + מבחינת הרעש לא?

פורסם

השקעת כ"כ הרבה על המערכת הפסיכית שלך, עוד 4 או 5 אלף שקל על בידוד הדלתות הקדמיות, הרצפה הקדמית וקיר האש יעשו רק טוב.

תהנה מהמערכת שלך עד הסוף

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

תודה על התגובות שוב, אליק - מה זה יעזור הבידוד, אין לי בעיה להשקיע - אבל ידוע שבידוד (איטום) זה ע"מ ליצור תהודה נכונה בתוך הדלתות ולשפר עיותים בתוך הרכב, אין קשר לבידוד רעשים מבחוץ. או שאני שוגה? אם כן, אשמח אם תצרף לינק, תודה.

פורסם
^^^^ אתה נורמאלי?!

הוא התכוון לאיזור הפנימי של הכנפיים(בית הגלגל).

איך אני מגיע לאזור הזה? :)

אני בן אדם מאד טכני אבל לעולם לא התעסקתי עם מכוניות, זה משהו שאני יכול לעשות לבד בלי לגרום נזק פוטנציאלי?

פורסם

בוקר טוב

המלצתי אליך היא לא לנסות לפתור את בעיית הרעשים בהתכתבות

ישנם המון סוגי רעש אם טווח פתרונות שונה ומגוון לכל סוג של רעש

לכן דרך ההתכתבות יכולה להביא אותך להוצאה (אמנם לא גדולה כל כך) ולשעות עבודה שבסופה מחכה לך תסכול גדול בנסיעה הראשונה על הכביש

אשמח לראות ולשמוע את הבעיה ולהציע פתרונות נקודתיים לאחר בחינת הבעיה פיזית

המשך סופ"ש מהנה

דרור

פורסם

אני הדבקתי על כל הרצפה שלי שטיחון של טיולי שטח (ממש גמיש ונוח לשימוש) לא ציפיתי ליותר מידי אבל זה עשה עבודה מצויינת לדעתי ולא רק דעתי :-).

ד"א כל הסיפור עלה לי כ50 ש"ח.

בבאגז' מעל בית הגלגל מילאתי את המקום הריק בקצף, אבל זה ממש הוצאה לדעתי כי יש שם פשוט המון מקום ריק.

לצורך העיניין יש לי מיצובישי סופר לנסר עם אגזוז זרימה חופשי שעד לפני איטום היה די חופר, עכשיו ממש כיף לנסוע עם שקט יחסי :wink:.

מקס.

<-- זה היעד :evil:

• תוכן חדש...