Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב חברים.

לפני כמה ימים עבר בקריאה שלישית חוק אשר אומר שחיילים משוחררים זכאים לתשלום מלא על שנת הלימודים הראשונה (למי שלומד בנגב), איך אני יכול לברר יותר פרטים על זה - כגון מתיי יוצא רישמית החוק ומה צריך לעשות כדי לקבל את הכסף

תודה לעוזרים. יבגני.

וכמו שפיתגם סיני עתיק אומר: "אם אין לך משהוא חכם להגיד - תגיד פיתגם סיני עתיק אמר"

פורסם

פנה למשקית ת"ש שלך.

היא בטוח תידע לעזור לך.

אגב בלימודי הנדסה כל חייל משוחרר עד 5 שנים מהשיחרור זכאי ל90 אחוז מימון מהמדינה.

קובי

פורסם

יבגני בוקר טוב

אחרי שהחוק עובר בכנסת בקריאה שלישית הוא צריך להתפרסם ברשומות.

רק לאחר שהתפרסם ברשומות הוא נהפך לחוק המדינה. הזמן לפרסום בערך עד חודש מהיום בו עבר בכנסת

אז תמתין בסבלנות

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אני לומד להנסה אז זה כן אמור לתפוס לגביי.

בקשר לאסמכתא: http://glz.co.il/NewsArticle.aspx?NewsId=66095

וזה פורסם בעוד כמה מקומות

ישה: אני אחכה בסבלנות. אבל ברגע שזה יצא מאיפה אפשר יהיה לברר יותר פרטים?

וכמו שפיתגם סיני עתיק אומר: "אם אין לך משהוא חכם להגיד - תגיד פיתגם סיני עתיק אמר"

פורסם

שלח לי תזכורת בה"פ בעוד 3-4 שבועות אני אז אבדוק לך

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

לאילו מוסדות החוק מתייחס האם מדובר על מכללות בלבד כמו שפורסם בקישור פה:

http://glz.co.il/NewsArticle.aspx?NewsId=66095

או שמדובר לגבי לימודים בנגב בכללי וזה כולל את אונ' בן גוריון?

ה90% מימון האם מדובר רק להנדסאים או גם ללימודי תואר בהנדסה (שוב התייחסות למוסד מכללה/אונ')?

• תוכן חדש...