Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוקטביה 2003 1.6 הודעת Emissions Workshop

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב

בדרך לעבודה נדלקה אצלי נורית צהובה של המנוע וקיבלתי על המסך הקטן הודעה Emissions Workshop

הגעתי לעבודה כיביתי את המנוע המתנתי 2-3 דקות והפעלתי שוב כדי לרשום את ההודעה ולחפש בפורום :roll:

אבל לא ממש מצאתי יש מישהו שאולי יודע מה יכולה להיות הבעיה ... והאם אני יכל להמשיך לסוע ככה (ברור שלא לאורך זמן)

האם זה יכל להיות קשור לחיישן של רפידות הבלמים הקדמיות (נראה לי שצריך כבר להחליף)

תודה

Urinka

פורסם

טוב ...

אז אתמול הלכתי למוסך רון

אין ספק שמדובר במקום אחר לגמרי ממה שהכרתי עד היום

פחות מ 2 דקות של אבחון מצאנו שהתקלקל חיישן למדה קדמי קיבלתי הסבר מה התפקיד שלו למה הוא חשוב הערכת מחיר והכי חשוב הערכת זמן (כמה זמן יקח עד שהאוטו יהיה מוכן) של שעה

יצאנו לנסיעה (רון נהג ) כשחזרנו רון אמר שיש חופש בגלגלים הסביר וראה לי את החלק הבעיתי

תוך כדי עבודה ביקשתי שיבדקו את מצב הבלמים כי אני מרגיש שהם כבר לא ממש

אחרי 40 דקות בערך האוטו היה אחרי החלפת החיישן + כיוון של הבלמים אחרי שטיפה ואפילו שואב אבק בתוך האוטו

אין מילים

• תוכן חדש...