Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5815 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני חדשה בפורום, ורוצה לקנות רכב קטן, עד 30 אלף ש"ח.ראיתי רכב פגו 206 שנת 2003 אוטומט מיד ראשונה, מנוע 1400. רוצים אלף30 ש"ח.140000 ק"מ. מה דעתכם על סוג הרכב הזה?למישהו יש רכב משנתון זה? מה לגבי צריכת דלק ובטיחות? רכב זה אמור להיות לנסיעות בעיקר בתוך העיר .

גם ראיתי רכב סוויפט שנת 2000 במצב טוב יד שניה.140000ק"מ. רוצים 20000 ש"ח.

התקציב החודשי שלי מוגבל. מחפשת רכב חסכוני ולא גדול.אודה לתשובתכם

פורסם

לגבי צריכת הדלק - קראי את המדריך שכתבנו בנושא זה כאן. בתחילת המדריך תמצאי קישור למאגר תצרוכת הדלק של הפורום ושם תוכלי למצוא כמה דיווחים של חברי פורום על תצרוכת הדלק הממוצעת של הרכב.

לגבי בטיחות - ל206 ארבעה כוכבי בטיחות במבחני הריסוק, ציון סביר בהחלט יחסית לשנתון.

אין מה להשוות בין הסוויפט ל206. ה206 היא פשוט מכונית טובה יותר מהסוויפט המאוד מיושנת. היתרון היחיד של הסוויפט על פני ה206 מגיע דווקא מהחיסרון שלה. כיוון שהסוויפט היא מכונית מיושנת שמתבססת על טכנולוגיה מיושנת, היא יחסית זולה לאחזקה ולתיקון.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תודה צביקה, האם יש למישהו כזה רכב? אני מעוניינת לשמוע חוות דעת כי אין לי נסיון בעניין הזה

האם המחיר שווה את הפגו 206?

אני צריכה לנסיעות לא ארוכות,בעיר בלבד, האם זה לא רכב גדול מידי?

פורסם
תודה צביקה, האם יש למישהו כזה רכב? אני מעוניינת לשמוע חוות דעת כי אין לי נסיון בעניין הזה

האם המחיר שווה את הפגו 206?

אני צריכה לנסיעות לא ארוכות,בעיר בלבד, האם זה לא רכב גדול מידי?

יש הרבה חוות דעת טובות על ה206. את מוזמנת לבדוק את מדריך הרכב המשומש שלנו, שם תוכלי למצוא גם דוגמאות לשרשורים אחרים בפורום בנושא ה206 וגם חוות דעת של חברי פורום בעלי 206.

אני לא יודע להגיד לך אם המחיר שווה או לא שווה. תגדירי שווה? לא שווה לקנות רכב באופן כללי, איך שלא תהפכי את זה תצטרכי לשלם עליו הרבה מאוד כסף - דלק, ביטוחים, טסט, תיקונים.

יש אופציות נוספות מלבד ה206 והסוויפט, אם תגדירי טוב יותר את הצרכים שלך אולי נוכל לעזור לך ולכוון אותך לרכבים נוספים מלבד השניים האלו.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...