Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5848 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,

קניתי אתמול נתב אלחוטי של TP LINK הגדרתי אותו והכל פועל.

האם ניתן להגדיר דרכו רשת בין המחשב הנייח המחובר בצורה קוית,לבין הנייד המחובר בצורה אלחוטית לנתב ?

אם כן,איך בדיוק עושים זאת?

אשמח מאד לעזרה.

נ.ב:אני לא בעל תואר 3 במחשבים,אשמח להסבר כמה שיותר פשוט ו"שכונתי" בנידון,שוב תודה מראש.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

היי אסף,

את הרשת לא מגדירים דרך הראוטר, אלא דרך הווינדוס. איזה ווינדוסים רצים על שני המחשבים ?

Stay Dirty

פורסם

אסף, מצטער, הייתי צריך לצאת ממש אחרי ההודעה שהגבתי לך.

אני חושב שעדיף שנעשה את זה דרך המסנג'ר, נוכל לעשות סיוע מרחוק ואני אוכל להראות לך בדיוק מה לעשות.

Stay Dirty

פורסם

למה הכוונה "להגדיר בינהם רשת"?

אם שניהם מחוברים לאותו הראוטר - "יש בינהם רשת". השאלה היא איזה שירות אתה רוצה להפעיל בינהם - שיתוף קבצים? שיתוף מדפסת? צ'אט אירוטי?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אם הראטור מחובר לאינטרנט, ואתה רוצה לשתף תיקיה מסויומת, ב 2- המחשבים אתה מגדיר את ה Workgroup על אותו שם, לדוגמא : Mshome

(חייב ריסט) אתה עושה את זה ככה ( 2 המחשבים חייבים להיות מחוברים לאותו ראוטר):

ב- Xp לחצן ימיני על המחשב שלי, מאפיינים, שם מחשב, ויש כפתור שינוי,תבחר קבוצת עובדה ולא Domain, אלא אם כן אתה מתחבר לשרת AD, או דרך VPN

תיקיה משותפת:

נותן תיקיה משותפת לכל אחד מהם, ואתה יכול לשתף קבצים, אם אתה לא יודע איך להתחבר לאחר המחשבים

Start->run->cmd -->ipconfig/all , שם אתה רואה את הכתובת של המחשב הפנימית ב IP

address

אסף תהנה !

Suzuki Jimny

פורסם

כמובן שדיברתי על שיתוף קבצים.

תודה לכם על העזרה אני אנסה את הדברים שעידו הסביר.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תוכן חדש...