Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5806 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגע ברכב שלי מותקן מקדימה קומפוננט JBL GTO6508C ומאחורה 6X9 JBL GTO937.

קיבלתי היום טוויטרים של פיוניר TS T-15 במתנה ואני מעוניין להוסיף אותם למערכת הקיימת מתוך סקרנות.

השאלה שלי היא לאן לחבר אותם? לחבר למגבר או לקרוס אובר?

השערה שלי היא ישר מן המגבר כיוון שיש עליהם קבל אז HPF כבר יש ואין צורך בקרוס אובר,אני צודק?

פורסם

הטוויטרים של JBL חזקים גם ככה אין צורך להוסיף

הפיוניר T15 צריכים קרוס אובר,אמור להגיע עם הטוויטר,ללא הקרוס הטוויטר ינזק,הפעלת HPF חותכת תדרים אחרים שלא עושים את הדרוש הפעלה הטוויטר ינזק

פורסם
הטוויטרים של JBL חזקים גם ככה אין צורך להוסיף

הפיוניר T15 צריכים קרוס אובר,אמור להגיע עם הטוויטר,ללא הקרוס הטוויטר ינזק,הפעלת HPF חותכת תדרים אחרים שלא עושים את הדרוש הפעלה הטוויטר ינזק

בעניין הצורך להוסיף,אתה צודק מאוד במה שאתה אומר אבל זה רק לצורך בדיקה מתוך סקרנות.

משום מה לא קיבלתי איתם קרוס אובר(הוצאתי אותם מהאריזה המקורית) וגם לא נראה כאילו באריזה שלהם היה מקום לקרוס אובר.

בקיצור אם אתה אומר שייגרם להם נזק אז אני אוותר.

שב"ש:wink:

פורסם

אם זכרוני אינו מתעה אותי,פיוניר T15 מגיעים עם קרוס פשוט שהוא בעצם קבל ביפולרי

אתה יכול לבדוק עם יש בידיך את האריזה המקורית,מצוין מה כוללת האריזה?קרי 2 קבלים ביפולרים

אם אין קבלים,אתה תמיד יכול לקנות ערך מתאים 3.3MF או 4.7MF

• תוכן חדש...