Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5855 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תיאור הצמיג: 185/65 R 15 88T DYNAXER HP2רוחב צמיג: 185חתך: 65קוטר חישוק: 15יצרן: Kleber הציעו לי 4 צמיגים כאלו ב1400 ש"ח כולל כיוון פרונט האם שווה ללכת על זה?

פורסם

הדגם הזה הוא צמיג משפחתי לא רע. המחיר שקיבלת קצת גבוה לדעתי.

אגב, מניסיוני ברוב המקרים בהם הפנצ'ריות מנסות לבצע כיוון פרונט הם עושות יותר נזק מתועלת. וותר על התענוג המפוקפק, ובמידה והרכב שלך זקוק לכיוון פרונט גש למכון מקצועי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

איפה מצאת קלבר HP2 במידה הזאת (ג'נט 15) ב 250 ש"ח לצמיג?

אני חושב, שהמחיר סביר, הצמיג איכותי (לא ספורטיבי). אם הוא טרי, אני חושב שזאת אופציה לא רעה (לרכב סטנדרתי ונהיגה רגילה).

אולי התכוונת לאיזון גלגלים (ולא לכיוון פרונט)?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הצמיגים הם טריים ,שבוע 20 של 2010.

לגבי הכיון פרונט, יבדקו לי אם אני צריך ואם כן אז יעשו לי.. זה מתבצע במכון של פזו סיטרואן אז אין מה לדאוג לגבי זה..

לגבי המחיר אני חושב שהוא סביר ביחס לשוק 1400 שקל כולל כיוון פרונט זה מחיר טוב ביחס לצמיגים סינים שעולים 1200 ש"ח..

לא מצאתי אף צמיג של חברה טובה שעולה 1000 ש"ח והוא לא סיני!! אז אחי אני לא יודע איך שמו לך את קלבר ב1000 ש"ח

פורסם

יש לו פונטו ספייס (ולא אלמרה).

אם המידות שלו עדיין מקוריות, אז מדובר בצמיגים יותר קטנים= יותר זולים:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=328070

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

המידה היא 165-70-14

כמו כן קניתי גם ל 185-65-14 גם כן 4ב-1000. בני ארבעה חודשים.

לא נראה לי שמידה 15 תעלה 1400. אתה מאיזור הצפון?

פורסם

אני מאזור הצפון.. בדקתי ב10 פנצריות שבאזור שלי וכולם רוצים על קלבר 1600 -1800 ש"ח לכן הלכתי על מה שהציעו לי ב1400 +כיוון פרונט

פורסם

בצ'ק-פוסט ליד גירומטיק יש פנצ'ריה.

רביעיה ב-1250 ש"ח.

לגבי הצמיג, זה צמיג מעולה עם אחיזה טובה מאוד ביחס למשפחתומטית.

פורסם

אני רוצה לתקן לגבי הדגם של הצמיג .. הוא 88 H ולא 88 T כמו שרשמתי בהתחלה, לכן זה אומר שזה מחיר סביר ל4 צמיגים חדשים כולל כיוון פרונט.

החלפתי אתמול ואני פשוט מבסוט על הצמיג, אחיזה טובה וההגה נהיה לי יותר רך בנהיגה ובפניות.

• תוכן חדש...