Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5867 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ושבוע טוב.

בת דודה שלי העבירה דיסק קשיח ממצב "בסיסי" למצב "דינאמי". על הדיסק הקשיח יש מערכת הפעלה וקבצים רבים.

לאחר מכן המחשב ביצע הפעלה מחדש ובכל פעם שהוא בא לעלות הוא הציג מסך כחול לרגע קטן וביצע restart (לא ניתן להעלות ב safe mode)

לקחתי דיסק קשיח משלי התקנתי עליו WIN (כדי לפחות להציל את המידע)חיברתי את ה HD שלה וראיתי שהוא במצב דינאמי.

כשרציתי להעביר אותו למצב "בסיסי" קיבלתי הודעה שהמידע ילך לאיבוד. (ב my computer לא ניתן לראות את הכונן כמו כן ניסיתי גם ע"י hirens boot cd להעלות mini win xp)

האם ישנה דרך לשמור את המידע הקיים?

בתודה,

איתמר.

פורסם

ניסית מאותו דיסק להעתיק מידע עליך?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

כפי שכתבתי זה מה שניסיתי לעשות- לגבות את המידע שלה.

ב"מנהל הדיסקים" הדיסק שלה מופיע עם סימן קריאה צהוב ללא אות וללא שטח בכלל (אי אפשר לתת לו גם אות) האפשרות היחידה שיש זה להפוך אותו לבסיסי מדינאמי) ב"מחשב שלי" בכלל לא רואים אותו.

פורסם

במחשב שלי רואים מחיצות לא דיסקים, אם אני זוכר נכון גם מעבר לדינמי יוצר ארי שמפורמט בסוף הפעולה, יכול להיות שתוכל להחזיר את הפרטישן למצב הקודם עי שחזור בכול פרטישן מנג'ר אבל זה לא מבטיח שחזור מידע.

אודי A4

דימה.

פורסם

לפי מיקרוסופט אתה חייב לפרמט, היות ולא ניתן להעביר דיסק שהוא BOOT למצב בסיסי חזרה

כמו שלא ניתן לעשות לו אקסטנדד ובקיצור לא ניתן לעשות לו כלום בכלל.

אבל קיימים בשוק כלים שמאפשרים לך לעבור בצורה קלה ונוחה חזרה לבסיסי

גגל ותמצא בקלות, אם אתה לא מסתדר תגיד לי

פורסם

תנסה לעבוד עם PARTITION MAGIC 8.0

הציל אותי ועוד הרבה מחשבים אחרים שעבדתי עליהם :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

לא יעזור לו לדעתי

אם אני לא טועה הוא לא כלל פונקציה כזאת

צריך כלי יעודי, אני כמעט בטוח

בכל מקרה - דיי לפרטישן מגי'ק :), תתקדמו לאקרוניס :D

פורסם

שמע, אם זה עובד :D

נדסקס על זה במפגש הקרוב:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...