Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5874 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי פולקסווגן טרנפורטר מודל 09' שמשמשת לעבודה , הרכב כשנה על הכביש , ויש לו אחריות לעוד כשנה.

ביום שישי האחרון הלך הקאמשאפט ברכב , אבל מה לחבר'ה מצ'מפיון שיש לה מאות אם לא אלפי טרנפורטרים על הכביש אין קאמשאפט במלאי בכל המוסכים בארץ , מעבר לזה הם הזמינו את החלק מגרמניה אבל משום מה במשלוח שייקח לו לפחות שבוע להגיע לפה ולאחר שיגיע מחכה עוד הרכבה שזה עוד יום עבודה על הרכב + - .

מה שעוד יותר מעצבן שזה לא פעם ראשונה שאין להם מלאי חלפים , לפני כחצי שנה היה צריך להחליף פליי-וויל וזה היה אותו סיפור שבוע המתנה לחלק כדי שיגיע מגרמניה.

אני לא מבין דבר אחד איך חברה כל כך גדולה , שמכרה לא מעט טרנספורטרים בארץ (זה דגם שרץ מ-2005 , למעט מתיחות פנים קלות המכלול הוא אותו מכלול) , לא מחזיקה מלאי חלפים של חלקים בסיסיים לרכב הזה וכל פעם זה אותו סיפור איתם.

מעבר לעצבים שיש לי עליהם ,כי זה רכב עבודה וכל יום שהוא לא על הכביש זה הפסד של הרבה כסף.

חוקית יש משהו לעשות עם העניין?-יש טווח זמן מסויים שהם צריכים לספק חלפים?

פורסם

מדובר בחלק פנימי של המנוע שלא הולך בתדירות גבוה. בנוסף מדובר בחלק מאוד יקר כך שניתן איכשהו להבין מדוע הם לא מחזיקים כאלה במלאי.

אם זכרוני לא בוגד בי הם צריכים לתקן את הרכב תוך 14 ימי עבודה.

הדבר היחיד שאתה יכול לעשות כרגע זה לפנות לאיגוד המוסכים, לשלוח מכתב מעו"ד ולדרוש רכב חלופי.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

מסתבר שהחלק הולך בתדירות גבוהה יחסית ברכב הזה , רק בשבוע האחרון שמעתי על ארבעה רכבים כאלו שהלך להם הקאמשאפט , העניין הוא שאצלהם הרכב כבר לא באחריות והם קנו את החלק לא דרך צ'מפיון , ותוך פחות מיומיים הרכב כבר היה בחזרה על הכביש.

החלק אמור להגיע מחר ומחכה עוד יום עבודה על הרכב , זאת אומרת שכנראה יום חמישי הוא רק ייצא מהמוסך , אם כל הכבוד זה לא פרארי , יש אלפי טרנספורטרים על הכביש והיבואן צריך להחזיק מלאי מסויים של חלקים במיוחד שמדובר על דגם שברובו הולך למגזר העסקי ומשמש כרכב עבודה , אם זה היה רכב פרטי אז מילא לוקחים רכב חלופי ומסתדרים שבוע.

פורסם

שאלה על הדרך הקאמשאפט הולך בגלל בוצה בשמן או שזה לא קשור ? השמן הוחלף בתדירות כנדרש ?

פורסם

לא יודע לגבי צ'מפיון

אבל הנסיון שלי עם קמור אומר שחלק מגרמניה הגיע תוך 3 ימי עסקים.

(המחיר היה בהתאם)

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
שאלה על הדרך הקאמשאפט הולך בגלל בוצה בשמן או שזה לא קשור ? השמן הוחלף בתדירות כנדרש ?

הרכב מטופל בחברה עם השמנים שלהם , כל 15K .

זה כנראה הק"מ שהחלק הזה מתבלה פחות או יותר , ברכב הספציפי שלי זה קרה ב-190K , בשאר הרכבים שאני מכיר זה קרה גם בסביבות ה-200-250 אלף קילומטר.

הנסיך , יש לי ניסיון עם חברת כלמוביל עם מרצדס , השירות שלהם פשוט מדהים , האחריות שלהם זה פשוט תענוג , גם בפעם הנדירה שהיה חסר להם חלק מסויים תוך יומיים וחצי הרכב ייצא מהמוסך לאחר שהחלק הגיע מגרמניה.

מעבר לזה שפשוט לא מתווכחים איתך שם על החלפת חלקים פשוט הם נותנים אחריות מלאה ואפילו פעם אחת כשבועיים לאחר תום האחריות הלך ברכב משאבת סולר והם לקחו אחריות על זה והחליפו אותה במסגרת של רצון טוב כחלק מהאחריות , לעומתם בצ'מפיון כל פעם מתווכחים איתך על חלקים , פתאום את מגלה שחלק כזה או אחר מוגבל ל'ילומטראז' מסויים ובכלל הכל מסורבל שם.

פורסם

הסאגה איתם פשוט לא נגמרת , למישהו יש טלפון של מנהל שירות לקוחות שלהם ?

זה פשוט לא ייאמן , ביום שישי כשהרכב נכנס למוסך אבא שלי שהוא איש חימוש ועסק כ-30 שנה במכונאות בצבא , הכניס את הרכב למוסך והתלונן שזה בעיה בגיר או אפילו שוב בפלייויל (למרות שהוא בן חצי שנה בסה"כ ולא עבר ק"מ משמעותי) כי מלבד הרעש שהיה ברכב אבא שלי הרגיש שיש משהו בגיר , הם טענו שאין מצב "עשינו בדיקה במחשב וזה מראה שהבעיה מהקאמשאפט" .

אוקיי , אחריי כמעט שבוע המתנה לקאמשאפט הורכב היום סוף סוף החלק , סיימו את העבודה אבא שלי מניע את הרכב ובום הרעש אותו רעש הבעיה נשארה , עוד יום עבר והרכב אצלהם ויאללה מחר הולכים לפתוח את הגיר ועוד פעם תתחיל הרוטינה של המתנה לחלקים .

פורסם

רגע, אני ארשום בגוגל "צ'מפיון" או "צ'מפיון מוטורס", אח"כ אכנס לקישור המפנה לאתר שלהם וסביר שאמצא שם את הטלפון של שירות לקוחות.

אני באמת לא מבין איך אנשים שבוער להם בעצמותיהם חלק כלשהו שחסר ועוד טוענים שמדובר ברכב עבודה שהשבתתו מעכבת להם יצור הכנסה, לא מסוגלים להתמודד עם חיפוש מס' טלפון, גם אם זה אומר לשלם עוד 1-2 שקלים ולברר ב-144.

או שאולי זה לא כזה דחוף בוער ומציק ורק רוצים לשחרר קיטור.

דקה חלפה וחזרתי - נכון לעכשיו, הטלפון היחיד שקיים שם הוא של שירות הלקוחות.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

זהו סיימת להתפלסף? -אם אתה חושב שלא ניסיתי את הטלפון הזה שם אתה טועה.

בטלפון הזה שהם מפרסמים עונה לך איזה מוקדן/מוקדנית שמה שאתה אומר לו נשמע לו כמו סינית , ומתחילת שבוע אני מדבר איתם בפעם הראשונה הסברתי את הנושא ואמרו לי שיחזרו אלי ולא חזרו ,בפעמים הבאות אני כבר לא מעוניין לדבר איתם ואני רוצה לקבל טלפון של מישהו בעל סמכות ולא איזה מזכירה שפותחת פנייה שאני לא יודע אם היא בכלל מגיעה למישהו ומעבר לזה אני אפילו לא מקבל יחס לפניות שלי.

אז ככה שיש סיבה שאני מבקש טלפון של מנהל שירות שלהם ולא מחייג לשירות לקוחות הנפלא שלהם.

פורסם

בא נצא מנקודת הנחה שאילו מנהל שירות לקוחות / מנכ"ל וכד' היה רוצה שכל אחד יתקשר אליו, הוא היה מפרסם את הטלפון שלו בגלוי לכל דיכפין.

עשה זאת פעם מנכ"ל פרטנר ופירסם בגלוי בשידור חי את המס' הישיר אליו. כשהוא הבין שבמקום לעבוד הוא עונה לפלאפונים, הוא הפסיק לענות וחזר לשיטת המסננת הישנה והותיקה.

אני לא מחפש מנהל שירות לקוחות בגלל אכלו לי, שתו לי, אני מחפש אותו כשברור לי שמדובר בכשל מערכתי שכנראה הוא לא מודע לו.

פעמיים הייתי צריך אותם וראיתי שאני נופל בין הכיסאות ולא מגיע אליהם. בפעם הראשונה פשוט התנחלתי ליד דלת המשרד ולמרות שלפי מזכירתו אין לו זמן, חיכיתי במסדרון וחיכיתי וחיכית עד שבסוף באחת הפעמים שהוא יצא החוצה (כנראה לשירותים) הוא עצר לשאול למי אני מחכה. כשהבין שאני מחכה לו, מצא 3 דקות לשמוע מה בפי, הבטיח לחזור אלי טלפונית, חזר למחרת היום ופתר את הבעיה.

בפעם השניה שהייתי צריך מנהל כזה ולא הצלחתי להגיע אליו, חיפשתי ב-144 את כל הטלפונים שלו. בחלקם לא ענו. באחד הניידים ענתה מישהי וכשביקשתי אותו, ענתה שהוא בעבודה. מסתבר שדיברתי עם הבת שלו (שנשמעה כנערה) והטלפון שברשותה רשום על שמו. כשביקשתי את הטלפון שלו, היא מסרה אותו תוך שניה וחצי, דקה אח"כ דיברתי איתו. אמרתי לו מיד שאת הטלפון קיבלתי מהבת שלו וזה לבד גרם לו לרצות לשמוע מה בפי.

ועכשיו אראה לך את הצד האחר - אחד מבעלי התפקידים שאני מכיר, הטלפון שלו חסוי וכל מי שרוצה להגיע אליו חייב להתקשר למשרד. אם הוא מחוץ למשרד יחברו אותו בועידה. מעט מאוד יודעים ויכולים להתקשר אליו ישירות. מישהו בכל זאת הצליח להתקשר אליו ישירות, וברגע שהוא הבין ש"התפרצו" לו לטלפון, הוא אמר לבן-שיחו שהוא לא מוכן לדבר ולשמוע מה בפיו עד שלא יאמר לו מי מסר לו את המספר. הוא הסביר לו את זה בפשטות - אתה רוצה שאשמע מה בפיך, אני רוצה לפטר את זה שמסר לך את המספר. בשלב הזה המתקשר ניתק את השיחה. אני חושב ששנייהם נהגו נכון.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אתה הולך יותר מידי רחוק , אני לא מבקש פה את הטלפון של הרמטכ"ל, אני לא מחפש תותח כדי להרוג זבוב ובעיות כאלו לא אמורות להגיע לדרגים הגבוהים כי הם לא מטפלים בזה , לכל היותר הם יכולים לאשר או לא לאשר החלטה מסויימת.

אני רוצה את האדם שאחראי על השירות לקוחות של חברת צ'מפיון , זה בנאדם שאמור לתת מענה לבעיות של לקוחות והטלפון שלו או אפילו של המשרד שלו אמור להיות זמין ללקוחות החברה ,אני רוצה להגיע לאדם בדרגה מעל אותם פקידים שעונים לי לטלפון כבר במשך שבוע , אני יגיד לך אפילו יותר מזה אני לא בטוח גם שאותם פקידים שעונים לי לטלפון כפופים ישירות לצ'מפיון וזו לא איזה חברה חיצונית שמספקת שירותים כאלה (ואני אישית מכיר כמה וכמה חברות כאלה והצורה שהם עונים לי שםומטפלים בפניות מאוד מזכירה את אופן העבודה של החברות שנותנות שירותים כאלה) .

פורסם

האדם הזה שאתה מחפש, בחר את דרך ההגעה אליו באמצעות אותה חברת חיצונית (אני יודע על מה אתה מדבר).

אם מסרת את שימך הנכון הוא אפילו יודע מה אתה רוצה ואולי בוחר להתעלם ממך בשלב זה.

כשאדם פונה, לפני שהם מחזירים טלפון, הם מסתכלים במחשב ובודקים מה לך ולהם ומה ההיסטוריה שלך איתם. הוא כבר יודע שהרכב שלך במוסך ויודע שהרכב שלך המתין לחלק ותקול בשנית. גם אם הוא לא אומר לך את זה בטלפון, הוא כבר יודע מראש.

זה שהוא לא חוזר אליך זה פחות נורא - אבל אם תגיד לי שאף אחד מצ'מפיון לא חזר אליך, זה כבר לא תקין.

יש מקומות שאני מתקשר ובאופן סיסטמתי לא עונים. במקרה כזה אני שולח פקס ללשכת מנכ"ל, שהם לא עונים לטלפונים ומשאיר פרטים להתקשרות. בכל המקרים שעשיתי זאת, לא רק שחזרו אלי תוך כ-10 דקות, גם קישרו אותי ישירות למי שהייתי צריך.

חבר מנסה להשיג את המרכז לגביית קנסות כבר יותר משבוע. רק תפוס תפוס.

היום בדקתי באתר שלהם, יש שם אפשרות למשלוח תלונות. הוא שלח במייל תלונה על כך שלא עונים וחזרו אליו כעבור 3 שעות.

השאלה אם רוצים לשחרר קיטור או להיות יצירתיים בניסיון להשיג את מי שרוצים.

.

• תוכן חדש...