Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5873 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התבקשתי לבצע ללקוחה מספר עבודות בית

*התקנת LCD

*התקנת מאוור תקרה

*התקנת מאוור קיר

*התקנת מראה

*התקנת שני עוצרי דלת

*הזזת ארון

מה המחיר שבדרך כלל מבקשים על העבודות הנ"ל?

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לקוחה זה אישה מבוגרת?

אם כן תתחשב, לרוב הפנסיה שלהן(אם יש בכלל) מספיקה בקושי לאוכל.

אני יודע שLCD לוקחים בערך 150-200 להתקנה.

האם הלקוחה גרה רחוק ממך?

תחשב עלויות-דלק,מתקן לLCD במידה ורכשת בשבילה,מתקנים לדלתות וכל מה שהיה דרוש להתקנה.

כמה זמן לקח לך להתקין את כל הדברים?

אני מאמין ש350 זה סכום מכובד.

בן.

Got To love It

פורסם

תעריך כמה זמן עבודה זה, כמה עולה לך חומרים ודלק וקח לפי כ 50 ש"ח לשעה (אני מניח שאתה לא עוסק מורשה ואין לך הוצאות מיסוי, פרסום וכו').

אם הסכום יוצא גבוה שקול להתחשב בהתאם למצבה הכלכלי של אותה לקוחה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

העבודה עדיין לא התבצעה אז ככה

את מאוורר התקרה צריך להעביר מחדר לחדר

את הפלזמה מקיר לקיר

מאוורר הקיר צריך להתקין הוא חדש

מראה גם כן להעביר מקיר לקיר

ושני עוצרי דלת

ארון ריק מיטה ושידה פשוט להזיז

כל מה שצריך לקנות היא קונה המתקן קיים

ההוצאות היחידות הן שעות עבודה כלים שאני מביא איתי ודלק לא בא בחשבון היא גרה קרוב

האשה אכן מבוגרת אך מסובסדת

מה אתם אומרים?

פורסם
העבודה עדיין לא התבצעה אז ככה

את מאוורר התקרה צריך להעביר מחדר לחדר

את הפלזמה מקיר לקיר

מאוורר הקיר צריך להתקין הוא חדש

מראה גם כן להעביר מקיר לקיר

ושני עוצרי דלת

ארון ריק מיטה ושידה פשוט להזיז

כל מה שצריך לקנות היא קונה המתקן קיים

ההוצאות היחידות הן שעות עבודה כלים שאני מביא איתי ודלק לא בא בחשבון היא גרה קרוב

האשה אכן מבוגרת אך מסובסדת

מה אתם אומרים?

קרע אותה :)

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם
מה אתם אומרים?

שתעריך את זמן העבודה שלך.

תהיה הוגן ותחשוב על מחיר הוגן עבור כל העבודה הזו.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

בדיוק כמו שמתמחרים כל דבר אחר - תחשוב על כמה שעות יקח לך לעשות את זה, תוסיף 30% (כי אנחנו תמיד מעריכים דברים בחסר, זה כלל), תכפיל בעלות הוגנת לשעה + כל הוצאה קבועה שנדרשת, וזה המחיר שלך.

אני מאמין שבין 350 ל450 שקל זה הטווח ההוגן.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
אך מסובסדת

"סיבסוד" אינו סיבה לקרוע במחיר.

סיבסוד ניתן למעוטי יכולת כדי שיהיה להם קיום בכבוד.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אני מאמין שבין 350 ל450 שקל זה הטווח ההוגן.

+1 אם אין סיבוכים.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

בדרך כלל לוקחים את חישוב החומרים ומכפילים ב3 אבל כאן המצב קצת בעייתי כי אין לך יותר מידי חומר.

המחיר הרגיל להתקנות הוא בדרך כלל 150 ש"ח לנקודה של מכשיר חשמלי, אמרת שיש לך להזיז אז זה גם פירוק וגם התקנה.

אני אישית הייתי לוקח משהו כמו 500 ש"ח על עבודה כזאת אבל מבצע אותה בצורה הכי פדנטית בעולם כמו למשל החור שישאר מהמאוור תיקרה שתזיז ממקומו, הייתי סותם את החור בגבס, ואת החורים מהפלזמה שתעביר, וכל הכבלים היו עוברים בצורה יפה, בקיצור על עבודה מיקצועית משלמים כסף.

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

פורסם

ידידי היקר,

סכום סביר לעבודה הזו הוא 500 שקלים פלוס.

השבוע קפצתי לטמבוריה באיזור רמת-גן לרכוש צבע, לידי עמדה אישה נחמדה ששאלה את בעל החנות כמה ייעלה לה להתקין וו לבגדים הווה אמור 2 קדחים+2 דיבלים+2 ברגים.

בעל החנות התקשר לבעל מקצוע וזה אמר לו שהמחיר 120 שקלים.

אל תשכח שעבודות קידוח ודיבלים לא תמיד מתחילות ונגמרות כפי שתיכננו ובמיוחד כאשר אתה צריך לקדוח בתיקרה ולתקוע דיבלים. לפעמים הטייח חלש או נופל או הקירות מלפני 40 שנה ויותר שעשויים מחול וצדפים.

איזה כייף לי :)

פורסם

300 ש"ח הוגן גם לך וגם לה ואולי עוד תגיע לבצע עבודות נוספות בעתיד.

מקדחה טובה ואימפקט ואתה נכנס ויוצא צ'יק צ'אק לא צריך להתברבר יותר מידי. רק על מאוורר התקרה תקפיד כמו שצריך.

פורסם

בתור אחד שהתקין עשרות טלוויזיות על העבודה הזאת לוקחים 500+ בכיף.

אבל! מכיוון שזו אשה מבוגרת אתה מוזמן לסבסד לה קצת.

אם זו אשה מבוגרת מסוג הצרפתיות המבוגרות בנתניה, שהיא תסבסד אותך.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תוכן חדש...