Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

ראיתי גולף GTI MK - VI מרופדת כולה בעור. נראה שזה בא כך מן החברה, אולי שוו (או לא...) ראשית להרים טלפון לצ'מפיון ולשאול מה המחיר של סלון עור לרכב. אם ביכולתך להשקיע, והרכב חדש יחסית, נסה לדבר עם מחלקת השירות ולנסות לקבל מחיר טוב, תוך טיעון שאתה לקוח טוב, השקעת כסף רב אצלם ברכב ואתה מעוניין להשקיע עוד כסף על מושבים מקוריים. ייתכן וייה להם כדאי לבוא לקראתך במחיר ותקבל סלון מקורי במחיר טוב.

אם יותר לי לשאול - מדוע במעמד הרכישה לא צירפת לרכב ריפודי עור? כך אולי היית משיג אותם במחיר טוב, ואפילו היה שווה להמתין כמה חודשים לכך לא?

פורסם
ל - CROC

אתה ראיתה עבודה הזאת של איגור ?

באוטואלגנס זה לא OEM, אך לקרוא לעבודה שלהם גסה - אתה קצת מגזים :-)

יש פה לינק של העבודה שלהם שעשו ברכב שלי (מצטער, אך הוא ברוסית :-))

http://www.drive2.ru/cars/volkswagen/golf/golf_mk6/generalissimus/journal/4062246863888258144/#post

זה באמת נראה יותר טוב מכל מה שראיתי אצלהם.

כמעט מושלם.

אני אישית לא מסוגל לחיות עם תפר גס שכזה - אצל כל OEM תפר הינו דק יותר. לדעתי בגלל חוט דק יותר.

חוץ מזה כל מי שעושה ריפוד AFTERMARKET צריך להיות מוכן שזה לא ישב 100%.

כאן בגולף ממש ראיתי הכל יושב יפה אבל זה פעם ראשונה שאני רואה את זה כך.

ולי אישית אפילו כמת אחד קטן מאוד מפריע.

ברמה שאני מוכן לרכוש בפי כמה וכמה כיויי עור מקוריים OEM ולהרכיב אותם כאן אצל רפד.

אצל כל היצרנים זה מק"ט שניתן להזמין ולרכוש.

לפעמים מחירים סבאבה, לפעמים ממש יקר.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם
אני יכול להמליץ לך על רפד ברמה מאוד גבוהה, קוראים למקום דאבוש והוא נמצא במושב מזור ליד פ"ת, עבודה מקצועית ושירות טוב, הרבה אנשים יעידו כך לא רק אני.

03-9320778

http://www.dabush1.co.il/

-הייתי ממליץ כי תבדוק איתו אם הוא יכול לרפד מושבים עם כריות אוויר לפני שאתה מתחיל את העבודה. הנושא קריטי ולא כל רפד מכיר אותו. ששאלתי בנוגע לריפוד עור ברכב של אישתי קיבלתי הערכה של יותר מ 14K.

-אוטואלגנס מעט יותר יקרים אך איכות העבודה שלהם מדהימה לדעתי (כיסוי הגה מעור שהוחלף ברכב של אישתי נראה ומרגיש טוב יותר מהמקורי)

-חיפשת מושבים אוריגינליים בפרוקיות?

-חיפשת קיט מוכן (אוריגינלי/OEM) למושבים בחו"ל?

פורסם
זה באמת נראה יותר טוב מכל מה שראיתי אצלהם.

כמעט מושלם.

אני אישית לא מסוגל לחיות עם תפר גס שכזה - אצל כל OEM תפר הינו דק יותר. לדעתי בגלל חוט דק יותר.

חוץ מזה כל מי שעושה ריפוד AFTERMARKET צריך להיות מוכן שזה לא ישב 100%.

כאן בגולף ממש ראיתי הכל יושב יפה אבל זה פעם ראשונה שאני רואה את זה כך.

ולי אישית אפילו כמת אחד קטן מאוד מפריע.

ברמה שאני מוכן לרכוש בפי כמה וכמה כיויי עור מקוריים OEM ולהרכיב אותם כאן אצל רפד.

אצל כל היצרנים זה מק"ט שניתן להזמין ולרכוש.

לפעמים מחירים סבאבה, לפעמים ממש יקר.

לפני שהזמנתי את רכב שאלתי את הסוכן בסוכנות VW כמה יעלו לי ריפודי עור מקוריים. באופן עיקרוני לא ניתן להזמין אותם כי הם מגיעים עם מושבי ספורט כמו ב-HIGHLINE, אך מי שמוכן להשקיע, זה יגיע מגרמניה גם עם מושבים אחרים וגם מרופדי עור. כל הסיפור 18000 ש"ח +- בדיוק פי 2 ממה ששילמתי באוטואלגאנס. וכפי שראית, עשו עבודה טובה מאוד "תוצרת כחול-לבן". אם אוטו עולה 130K החלטתי שאין טעם לשלם 15% ממחיר הרכב על ריפודי עור :-)

פורסם

אני בשביל 2400$ היתי מביא כיסויי עור מקוריים מארה"ב..........

ובטח לא הכל שחור - אבל הבנתי ריפוד בהיר מסנוור אותך - קטעים איתך :lol:

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם
אני בשביל 2400$ היתי מביא כיסויי עור מקוריים מארה"ב..........

ובטח לא הכל שחור - אבל הבנתי ריפוד בהיר מסנוור אותך - קטעים איתך :lol:

אז אתה גם מבין רוסית קצת ? :-)

פורסם
אכן אכן.

ואתה תופתע לשמוע מהו שמי.........

короче мы тёзки

נאים מאוד ! :-)

ואיזה רכב יש לך ? האם עשית בו איזשהם שינויים/שיפורים ?

ממליץ לך להירשם לאתר www.drive2.ru

המון מידע, חברה טובים ויש שם על מה לדבר כי יש במדינה תרבות הרכב: שיווק טוב, שוק לחלפים, נושא של שיפורים מפותח והכי חשוב - אין חוקים !!! :-)

בארץ, לצערי, הנושא כמעט מת. חוקים, קמצנות ואצלנות של אנשים הרגו תרבות הרכב.

ובנושא של ריפודי עור: אם תחליט לעשות מתישהו, אל תשכח - זה לא נכלל במחירון. אז מי שמחליט בכל זאת לעשות את זה - פינוק יקר מאוד :-)

• תוכן חדש...