Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5890 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה סאב+מגבר חדשים אפשר לשים ב 2600-2700 שקל המטרה שיהיה מדויק ועוצמתי

המוכר המליץ לי על מגבר JBL 700W RMS ב2 אום ורמקול רוקפורד P3 יש אופציות מומלצות עדיפות?

תודה.

פורסם

יש לך רמקולים קדמיים ור"ד או שאתה מתכוון להפעיל הכל על המערכת שבאה עם הרכב?

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

הבחירה הראשונה שלי היא DLS RW12 שהוא יותר מדוייק מאשר עוצמתי, אבל לא חסר לו כלום.

אפשר ללכת גם על XXLS אחד או שניים, מתארגנת עכשיו קניה קבוצתית במחיר בדיחה בשביל הסאב הזה.

מגבר יש הרבה אפשרויות, אם אתה פתוח ליד שניה, יש רוקפורדים, אודיסונים, סאנדאונים (שלי כבר לא למכירה ד"א :)).

חדש- הייתי ממליץ על לייטנינג אודיו S4.500.1 שאפשר להשיג ב- 1300 ש"ח לדעתי. אתה יכול לשאול את חבר הפורום NeverOzer מאיפה הוא קנה את הרוקפורד 500.1 ב- 850 חלש.

הסאבים שהמלצתי לך עליהם מאוד מדוייקים, אם אתה מחפש יותר עוצמה, יש אפשרויות אחרות.

פורסם

תגיד לי ישראל-אתה חולה ובקושי מתפקד ובכל זאת עונה ועוזר לאנשים..

אייי...הפורום הזה מחולל נפלאות.:lol:

לפותח השרשור-תעריך את המאמץ כי בטלפון היום ישראל נשמע פשוט זוועה!

ליאור

פורסם

ליאור- זה מה שמוציא אותי מהמיטה אל הכיסא, וחוץ מזה שבשעות האחרונות חל שיפור קל במצבי, לא היה לי חום ואני די בהכרה.

פורסם

העדפה אישית שלי הם סאבים של IMAGE DYNAMICS, הID והIDQ חזקים ועוצמתיים מאוד, IDMAX מטורף אבל גם ההגברה שהוא צריך.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

בדקתי כמה וכמה אפשרויות נעצרתי על סאונדסטרים T5 רוקפורד או IDQ ואני מתלבט האם יש הבדל גדול ביניהם? ודווקא סאונדסטרים נשמע לא רע בהשוואה לP3

• תוכן חדש...