Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5911 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי מדובר במכה קלה שאפילו לא הגיעה לכונס מאווררים או פגעה ברדיאטור ובמעבה.

במכוניות חדשות ובמיוחד מכוניות יוקרה מחליפים חלקים על ימין ועל שמאל על כל נגיעה או כיפוף כתוצאה ממכה קלה. לא מתקנים עם שפכטל ! למוסכים יש אינטרס ברור להחליף חלקים ולא לתקן (הרווח על חלקי פח חדשים הוא עצום והחיסכון בזמן עבודה + התוצאה משתלמים למוסך וללקוח שמפעיל את הביטוח איך-שלא-מסתכלים-על-זה).

אם נוריד לרגע את העניין שהזוג "ניסה" להסתיר את התאונה הזאת, האוטו בסה"כ נשמע במצב טוב והתאונה המדוברת נשמעת כמו תאונה קלה יחסית (למרות שיהיו כאלה שיחשבו שלא). מי שבא מהענף הזה יודע עד כמה המכוניות היום רגישות לכל נגיעה קטנה בחזית, כך שאם לא החליפו עוד חלקים מעבר למה שתואר, התאונה עצמה לא נשמעת כמו תאונה רצינית בכלל - ובאופן אישי אם במכון בדיקה חיצוני יגידו שהשלדה נקיה, לא הייתי פוסל קניה של הרכב הזה.

אגב, לא ידוע לי אם על רכב בן 6 שנים קיימת ירידת ערך על חלקי פח חיצוניים (המורכבים עם ברגים) שהוחלפו (על אחת כמה וכמה אם מדובר בתיקון איכותי עם חלקים מקוריים ואיכות צבע מעולה).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

שוב, תודה לעונים.

העסקה נפלה כי הם טוענים שיש להם קונה ב 125 אלף והם העדיפו אותי רק כי אני בחור נחמד. על המחיר שסגרנו (124) אני צריך להוסיף כמה אלפי שקלים טובים לחיישן ביטול כרית אוויר וכסא תינוק ייעודי של מרצדס (מה שבפולקסווגן נעשה בסיבוב מפתח), מה שהופך את העסקה למאוד מאוד לא כדאית, כי בירידת ערך של 25 אלף לשנה עדיף לי לקנות רכב חדש שיש עליו גם אחריות.

מאוד תמוה שהמוכרים לא עושים טרייד-אין לאור העובדה שהם קונים מרצדס חדשה ומאוד תמוה שיש מישהו חוץ ממני שמוכן לקנות בלי בדיקה במכון ולהסתפק בבדיקה של כלמוביל פ"ת בלבד (בגלל שמשפחות הקונה והמוכר הן לקוחות קבועים, הסכימו בכלמוביל באופן חריג לבדוק שלדה, אך ללא מתן טופס כסת"ח).

אין לי טענות חוסר אמינות למוכרים, מעבר ליהירות (שאתאר מייד), כי בשל האנגלית הדלה של האשה שמולה ניהלתי את המשא ומתן, לא שאלתי לגבי תאונות.

אולי קצת מבאס שלאחר הרבה מאוד חיפושים מצאתי יד ראשונה מרופא שעשתה רק 30 אלף ק"מ ולא התבצעה עסקה, אך כל הסיטואציה במוסך הייתה משעשעת מאוד:

נכנס האדון כמו מלך למשרדי המוסך, לוחץ ידיים לעובדים, מתיישב ומבקש שיקראו אליו את כל הנהלת כלמוביל.

הוא היה בטוח שאף אחד בכלמוביל לא ישתין לכיוון שלי והבדיקה תצא לשביעות רצונו, אבל בזמן שהעובדים מנסים להבין את האנגלית שלו, סחבק ואבא שלו עמוק בתוך הדטה-בייס עם גילויים מסעירים.

פורסם
לגבי דבר אחד אני יכול להגיד לך שאדם שתופסים אותו בשקר אחד זה כנראה שהוא מסתיר באמתחתו עוד כמה שקרים ואני מאנשים כאלה נזהר שבעתיים...

בדיוק. איך אמר דה-נירו בסרט "רונין":

אם יש ספק אז אין ספק.

היהירות של אנשים מסויימים זה פשוט משהו מהסרטים.

פורסם

המוכר רמאי ? אז מה ?

אתה הולך להתחתן עם בעל הרכב או שאתה קונה אוטו ? הרכב הוא יד1 , קמ' נמוך מאוד , מטופל במוסך מורשה , ותאונה שאפשר לבדוק עוד פעם אם לא בטוחים לגבי המשמעות .

פורסם

איתן, שמע לי: אם זה נראה כמו ברווז, מגעגע כמו ברווז ומריח כמו ברווז, זה ממש לא גפילטע פיש. אל תאכל את עצמך שפיספסת את העסקה הזו - אני יודע כמה זה מתסכל לראות משהו שנראה טוב הולך, אבל מראית עין לפעמים מטעה, ובמקרים כאלו לפעמים הלב גורם לנו לראות את המציאות בצורה יותר יפה משהיא באמת.

בתור מי שגר תקופת מה בצרפת, ונתקל ביהדות הגולה ההיא, אני יכול להגיד לך שהרבה פעמים אין מתאם (שלא לומר יש מתאם הפוך) בין זה שהם משכילים ועשירים לרמת התחמנות שלהם - כך שזה שהוא רופא לא מעיד כלום על אם הוא ניסה לתחמן אותך או שלא (כמובן שזו הכללה, ויש שם גם יהודים מקסימים) - בכל מקרה, בפעם הבאה שתיתקל באיזה צרפתי שעושה לך בעיות עם המרצדס, אני אשמח לתרגם :lol:

פורסם

איתן רצה לקנות רכב , ונראה שהרכב טוב :

אם נוריד לרגע את העניין שהזוג "ניסה" להסתיר את התאונה הזאת, האוטו בסה"כ נשמע במצב טוב והתאונה המדוברת נשמעת כמו תאונה קלה יחסית (למרות שיהיו כאלה שיחשבו שלא). מי שבא מהענף הזה יודע עד כמה המכוניות היום רגישות לכל נגיעה קטנה בחזית, כך שאם לא החליפו עוד חלקים מעבר למה שתואר, התאונה עצמה לא נשמעת כמו תאונה רצינית בכלל - ובאופן אישי אם במכון בדיקה חיצוני יגידו שהשלדה נקיה, לא הייתי פוסל קניה של הרכב הזה.

הוא בדק בחברה , כולל הסטוריית טיפולים בחברה וק"מ נמוך , אבל בקשר לבעל הרכב הנוכחי אין מה לעשות :) ,

אז אני חושב שכדאי להסתכל על הרכב עצמו ולא על הבעלים שלו (שבאמת יכול להיות שהוא "שוכח " לומר את כל האמת ) .

• תוכן חדש...