Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5916 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

עשו לי פחחות וצבע בבגאז' של האימפרזה והשאירו לי את המילה SUBARU לא מודבקת על הבגאז'. ככה בתוך האוטו.

באיזה דבק מדביקים את זה ואיך קובעים שייצא הכי ישר שאפשר?

תודה!

תן חיוך ;) הכל לטובה!

פורסם

נראה לי שעדיף לקנות סמל חדש וזהו (זה מגיע עם דבק דו צדדי מיוחד מסוג 3M)

או אולי אם תוכל להשיג סלוטייפ דו צדדי 3M .

פורסם

זה הסוג המומלץ 3M וזה הסוג שמשתמשים בו בדר"כ להדבקת סמלים או כל דבר אחר לרכב.

עדיף לא לנסות דו צדדי של חברה אחרת כי אתה לא יכול לדעת מה טיבו, 3M מאוד ידועים ומוכרים בתחום הזה.

תביא חבר שיכוון אותך ביישור.

פורסם

שים לב שאתה מדביק באופן הזהה למקור.

לי היתה בעבר פאסאט 99 שקיבלה מכה מאחור, הפחח שתיקן זאת הדביק את המלה פאסאט ברווח כפי שהתחשק לו, כך שהיה שקוף שהרכב קיבל מכה.

סתם חבל לא להקפיד בדקויות.

בהצלחה

פורסם

דו"צ של 3M יעשה את העבודה מעולה.

כל הסמלים אצלי עם דו"צ של 3M ומחזיקים שנים בתנאי מזג האויר ובשטיפות ללא סימנים של התרופפות.

שיהיה בהצלחה בהדבקת האותיות, חשוב למדוד את הרווח בינהם ולהדביק ישר את האותיות אחרת זה נראה ממש מצחיק.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם
בתעשייה לרוב משתמשים באפוקסי.

לא בתעשיית הרכב, ההמלצה לדבק דו צדדי היא נכונה.

הדבקה באפוקסי היא מתכון לצרות כמו נזילות ומחייבת הצמדת הסמל במקומו עד לייבוש הדבק.

לגבי יישור הסמל כדאי להדביק פס של נייר דבק שיסמן את הקו התחתון של הסמל (ולהסירו לאחר ההדבקה, כמובן).

פורסם

מצטרף לקודמי, להדביק אך ורק עם סרט הדבקה דו צדדי.

במקרה וירצו לגנוב את הסמל - יסירו אותו עם מינימוום נזקים לצבע.

סמל שמודבק באפוקסי ישאיר סימנים, שלא ניתן להעלים ללא צביעה מחדש של המקום.

או שבכלל לא יצליחו להסיר אותו, רק ישברו ממנו חלק וישרטו את הצבע מסביב, שזה עוד יותר גרוע.

• תוכן חדש...