Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטוח ישיר או שירביט?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5885 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה מוזמן למחוק אם אתה רוצה, אין לי אינטרס, רק מביא מנסיוני.

אתה לא מביא מניסיונך, אתה מביא את מסקנותיך, מה שמהווה ייעוץ לא מבוסס. בסס אותו, בבקשה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

כיום אני בשירביט כבר שנתיים ללא תביעה ולכן אינני יכול לתיחס אליהם.

אבל לגבי ישיר9000000 היה לי ניסיון רע ומר.

ככה:רכב הונדה 1.6 אוטו 2001 קיבלתי מכה מאחור והפוגע ברח.

אני הייתי בעל הרכב והמבוטחים היו אני ואבי ,כאשר אבי מתואר כנהג הראשי ואילו אני כמישני.

בחקירת האירוע ע"י הביטוח גילו שאני נהגתי .

מכאן הכל הסתבך והם טענו שהמחיר שקיבלתי היה נכון לגבי הוותק של אבי ולא שלי וסירבו לשלם את הנזק

למוסך ההסדר 17000 ש"ח.

לאחר שנה של שיחות ומכתבים ופניה לנציב קבילות הביטוחים הוחזרו לי 12000

בנוסף אינני ממליץ על 555 ו900000 לאף אדם על האפליה שהם לא מבטחים בדרום הארץ על אף שבאחוזים כבר 5 שנים המרכז

והצפון "מסוכנים יותר" לחברות הביטוח.

אני אישית מחרים אותם משני הסיבות הנ"ל

פורסם

שירביט הם חברה נוראית, עמדתי מולם פעם אחת כשהם לא רצו לשלם לי (הם איימו עלי שאסכים לקבל פיצוי מופחת מאוד או שימשכו אותי שנים) ולקח לי כשנה וחצי לקבל את הכסף שהגיע לי כחוק.

מאז אין שום סיכוי שאתקרב אליהם...

פורסם
אתה לא מביא מניסיונך, אתה מביא את מסקנותיך, מה שמהווה ייעוץ לא מבוסס. בסס אותו, בבקשה.

ביססתי, הסברתי, התעיפתי.

לטעמי השרות לא היה מקצועי והתהליך לא מאורגן, אני מעדיף מישהוא אחד שמטפל בי, תמיד, לא אוהב להיות מטופל ע"י טלפן אקראי, במקרה שלי הביטוח הישיר על סוגיו לא יותר זול, לא רואה סיבה להתפשר.

שים לב שוב לא הבאתי מסקנה אלא חוייה: אני לא הייתי מרוצה, זה מאד סוביקטיבי ובכל זאת יכול לתרום מידע למבוטח פוטנציאלי.

אני חושב שתגובתי מבוססת ומוסברת היטב מספר פעמים, אם הכוונה היא להבריח את הכותבים האיכותיים ולהשאיר את העסקנים והמתלהמים אז זאת הדרך.

כל הכבוד על ההגנה בחירוף נפש על דקויות הניסוח והביסוס, אשמח להפנות את תשומת ליבך לעשרות שירשורים המכלילים אמירות קיצוניות על נהגי ליסינג ,רכבים צרפתיים ועוד.

אני רואה בנטית ההנהלה החדשה להקפיד על ביסוס עובדות שינוי מבורך, שים לב בבקשה לשרשור המשתלח על במפרים שהפך למסע השמצה אחד גדול נגד נהגי הליסינג.

למשל:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=317900&page=5

אם זה בקטע של "לנצח אותי" או להראות לי יותר חזק, אז נצחת מראש, אתה המנהל (לפחות בפורום), אני מודה יש לך את הכח למחוק.

פורסם

תגיד לי, לא יותר פשוט ופחות מעייף פשוט לכתוב מה קרה וממה היית לא מרוצה, תוך ציון עובדות המקרה?

לא רוצה, לא צריך, אתה מספיק מוכר פה כדי לא לחשוב שאתה פיקטיבי, ואני לא איימתי עליך במחיקה, לאחר שהסברת, רק בקשתי לפרט, לטובת הכלל. לא רוצה, לא צריך...

דוגמת הליסינג איננה קשורה לעניין. כאשר יש שרשור מייעץ, מין הראוי (אני חושב) שיהיו בו עובדות שייקלו על הקוראים לבחור.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
בד"כ אין לי טביעות ובפעם האחת שמישהוא כיסח לי את הרכב והשבית לי אותו זה היה די סיוט לקבל את הכסף חזרה.

שלא תבינו לא נכון, הכוונה הייתה טובה אף אחד לא ניסה לרמות אותי וקיבלתי בסופו של דבר את כספי אבל הייתי צריך להפוך את העולם כדי שזה יקרה.

כל פעם שהתקשרתי ענה איזה מוקדן צעיר אחר שלא הכיר את המקרה, טפסים הלכו לאיבוד, השמאי לא קיבל חלק מהניירת, בקיצור בלאלגן, זה דרש המון שיחות, ביקורים, ריצות והסברים. חוייה לא מקצועית.

לזכותם יאמר שוב שקיבלתי את כספי ובאת שכל הטעויות נעשו בתום לב.

נתן.

באמת נכנסנו לאיזה פינה לא ברורה, אני מתנצל אם נשמעתי אגרסיבי.

בכל מקרה הנה אני מצטט את פרטי המקרה ואנסה להבהיר שוב ובזה אני מקווה שנסגור את הסיפור ונשאר חברים.:

בקצרה, לפני כמה שנים טובות ,הייתי מבוטח בביטוח ישיר, הרכב שלי עבר השבתה עקב ארוע תאונה שלא הייתי אשם בו, נתחיל בשורה התחתונה, קיבלתי את כספי במלואו באיחור של ימים ספורים בלבד (לא נורא).

אבל הדרך לקבלת הכסף היתה לא נעימה, נאלצתי לרדוף אחריהם ולהניע את התהליכים בעצמי, בהתחלה הם הצליחו לשלוח שמאי למוסך, השמאי היה אמור להגיע כל יום ושום דבר לא קרה עד שבסוף אני תיאמתי עם משרד השמאים ומסתבר שהבקשה מחברת הביטוח לא הגיע אילהם, אח"כ, היו טפסים שהיו אמורים להגיע ממשרד השמאים לחברת הביטוח וגם זה לר קרה, עד שהלכתי בעצמי והפכתי לשליח של חברת הביטוח אספתי את הטפסים ווידאתי שהעיניין מטופל, הנושא היה אמור לעבור למחלקה שמנפיקה את הצ'ק, גם זה לא קרה עד שלא דיברתי ישירות עם המחלקה ולבסוף לא מצאו את הצ'ק שלי במשך כמה ימים עד ששוב נסעתי והפגשתי כמה פקידות לא מסונכרנות

הפכתי למנהל פרויקט ביטוח עוד בהיותי סטודנט :lol:.

בכל אחת מהשיחות ענה טלפן או טלפנית אחרת שלא הכירו את המקרה, כנראה שמערכות המחשוב לא היו מדהימות ונאצלתי לספר את המקרה שוב ושוב עד שבא לי "להקיא אותו", הגרך לאיש ביטוח רציני שברמת מכיר את הפרוסס הנכון תמיד עברה דרך טלפן צעיר ולא מקצועי לטעמי.

אני מבוטח היום דרך סוכן, יש לי גישה ישירה לסוכנות שלו שהיא סופר מקצועית, היא עוזרת לי לעשות את הבחירות, מזכירה לי שצריך לחדש את הביטוח, מטפלת בהכל ובמחירים מצוינים שלא נופלים מהישירים, לא מציקים לי עם בדיקות מוזרות של מערכות מיגון,,הם עושים הכל , אני רק משלם, היא מכירה אותי , את המשפחה ווהיסטוריה, העברת ביטוח בין רכבים כשמחליפים היא באפס מאמץ, בקיצור אני מעדיף את הדרך הזאת.

אני חייב להודות שזה היה ממש מזמן רק בתיחלת דרכם (אולי שנה ראשונה או שניה) ויתכן שמאז הם השתפרו.

יאללא , אני ירדתי מהעץ , שיהיה לך יום נחמד, אתה מנהל פורום טוב וכותב מעניין אין סיבה שנריב. :wink:

נתן.

• תוכן חדש...