Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5916 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סובארו אימפרזה 2007 78000 ק"מ אחרי 2' בדיקות על מחשב החלטתי לבסוף להחליף ממיר קטליטי( זאת לאחר איפס של המחשב פעמיים, הוספת תוסף לדלק, מילוי 98 במקום 95 וניקוי בית מצערת ) לאחר שהחלפתי את הממיר הקטליטי עדיין יש לי קצת ב"סחיבה" של הרכב האם זה קשור להחלפה של הפלגים של הרכב שנאמר לי שמחליפים אותם רק ב-90 אלף קילומטר?

פורסם
יש לי סובארו אימפרזה 2007 78000 ק"מ אחרי 2' בדיקות על מחשב החלטתי לבסוף להחליף ממיר קטליטי( זאת לאחר איפס של המחשב פעמיים, הוספת תוסף לדלק, מילוי 98 במקום 95 וניקוי בית מצערת ) לאחר שהחלפתי את הממיר הקטליטי עדיין יש לי קצת ב"סחיבה" של הרכב האם זה קשור להחלפה של הפלגים של הרכב שנאמר לי שמחליפים אותם רק ב-90 אלף קילומטר?

תן קצת יותר פרטים.

למה הוחלט להחליף ממיר?

אני מניח שההחלפה בוצעה במוסך שאיפס את המחשב, מה הם אומרים לגבי בעיית הסחיבה?

האם איפסו מחשב לאחר החלפת הממיר?

פורסם

מצטער לבאס אותך, לדעתי סתם עשקו אותך.

להחליף ממיר של רכב משנת 2007 לא ניראה לי הגיוני.

יש לך בעיות סחיבה? לך למכון הזרקות.

אם אתה רוצה תפנה לחבר הפורום חיים יוד, גש אליו למכון שנמצא בפתח תקווה.

הוא יפתור לך את הבעיה הרבה יותר מהר ממה שחשבת.

קובי

פורסם
תן קצת יותר פרטים.

למה הוחלט להחליף ממיר?

אני מניח שההחלפה בוצעה במוסך שאיפס את המחשב, מה הם אומרים לגבי בעיית הסחיבה?

האם איפסו מחשב לאחר החלפת הממיר?

הוחלט להחליף ממיר מפני שפעמיים העלו את הרכב על המחשב אחרי שהנורה של המנוע דלקה ואיפסו מחשב לאחר ההחלפה של הממיר. ולגבי זה שעשקו אותי הראו לי בהחלפה של הממיר שהממיר עצמו היה סתום. ואני ראיתי בעיניים שלי שמחליפים את הממיר( אני אף פעם לא שם את הרכב במוסך והולך לשתות קפה אני תמיד מסתכל על הרכב ).

פורסם
הוחלט להחליף ממיר מפני שפעמיים העלו את הרכב על המחשב אחרי שהנורה של המנוע דלקה ואיפסו מחשב לאחר ההחלפה של הממיר. ולגבי זה שעשקו אותי הראו לי בהחלפה של הממיר שהממיר עצמו היה סתום. ואני ראיתי בעיניים שלי שמחליפים את הממיר( אני אף פעם לא שם את הרכב במוסך והולך לשתות קפה אני תמיד מסתכל על הרכב ).

יכול להיות שהממיר היה סתום,

אבל אם הוא היה סתום אחרי 78K ק"מ אז זה לא רק הממיר שלא בסדר, אלא משהו גרם את זה.

(אלא אם ידוע שלסובארו יש ממירים שנסתמים מוקדם).

אם במוסך שהחליפו את הממיר לא יודעים לפתור לך את תקלת הסחיבה, באמת כדאי לגשת לחיים יוד, כמו ש-kobic9 המליץ.

יש סיכוי שהמזרקים לא במייטבם ויש בעיה.

יכול להיות גם בעיית חיישן (אבל את זה המוסך היה אמור לראות בהתחברות למחשב)

פורסם

אפשר לשאול כמה עולה הממיר עם העבודה ?

וחשוב שנדע בסוף מה היתה הסיבה.

בכל מקרה מאחל לך לפתור הבעייה,כי זה לא נעים ועוד עם סובארו שזה אחלה אוטו.

פורסם

בפעם הבאה שים לב בבקשה לאיך אתה רושם כותרת. נא לקרוא את הכללים וההנחיות לכתיבה בפורום הטכני.

הפעם לא ננעל, הכותרת תערך .

דני.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
בפעם הבאה שים לב בבקשה לאיך אתה רושם כותרת. נא לקרוא את הכללים וההנחיות לכתיבה בפורום הטכני.

הפעם לא ננעל, הכותרת תערך .

דני.

מיצטער פעם הבאה אני ישנה את זה...

פורסם
אפשר לשאול כמה עולה הממיר עם העבודה ?

וחשוב שנדע בסוף מה היתה הסיבה.

בכל מקרה מאחל לך לפתור הבעייה,כי זה לא נעים ועוד עם סובארו שזה אחלה אוטו.

הממיר כולל עבודה ומע"מ עלה לי 1200

פורסם
מצטער לבאס אותך, לדעתי סתם עשקו אותך.

להחליף ממיר של רכב משנת 2007 לא ניראה לי הגיוני.

יש לך בעיות סחיבה? לך למכון הזרקות.

אם אתה רוצה תפנה לחבר הפורום חיים יוד, גש אליו למכון שנמצא בפתח תקווה.

הוא יפתור לך את הבעיה הרבה יותר מהר ממה שחשבת.

איך אני משיג את הטלפון שלו/ כתובת?

פורסם

שלום לך

האם ידוע לך מספר קוד התקלה או מה התקלה הייתה לפי המחשב?

זה יכול לתת כיוון אפשרי לפתרון הבעיה

יכול להיות חיישן maf לא תקין או מלוכלך מאוד/פלגים שזקוקים להחלפה

בברכה

אבי

פורסם

הפלאגים אכן מוחלפים כל 90 אלף ק"מ ועלות כל פלאג כזה בין 150 ל200 ש"ח.

גם אם אורך חיי הפלאג הוא 90 אלף ק"מ לא צריך לשלול שהבעיה נובעת מהפלאגים ההפך גם ככה אתה צריך להחליפם עוד 12000 ק"מ שזה עוד מעט אז אולי היה עדיף לבדוק אותם קודם כל.

האם במחשב היה קוד תקלה על ממיר קטליטי?

פורסם

למה הפלאגים כל כך יקרים ? אצלי באירוסטאר יש שישה מאירידיום והם נחשבים לרמה טובה של מוטוקראפט,אבל הם לא עולים כל כך יקר.

קראתי פעם שאפשר להחליף אותם כל 90000 מייל...בנתיים אין לי שום בעיה.

פורסם

דעה אישית שלי: אצלנו בעבודה יש אימפרזות עם מנורת מנוע דולקת(ממיר), כמו כן עוד דגמים מכל מיני שנתונים של כמה יצרנים.זה ככה כבר כמה שנים....

האם בבדיקה CO הראה לך מזהם? האם לא עברת טסט?

למה בכלל החלפת את הממיר?

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

• תוכן חדש...