Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5917 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סוריה מתכופפת כבר הרבה שנים,לא בגלל אהדתה לישראל,אלא פשוט כי היא היתה די "מבודדת" מהליגה הערבית.

מדינות ערב הלא עויינות (ערב הסעודית,קטאר,דובאי וכו') מאז ומתמיד התנגדו לדרך אליה סוריה פונה עם הסיוע לחיזבאללה וכו', מה גם שהיחסים בינה לבין טורקיה היו רעועים והיחסים עם אירן גם לא היו בשיאם.

אפרופו ערב הסעודית- זו המדינה הבאה שיחתם איתה הסכם שלום,כשזה יקרה הדרך ליתר הנסיכויות תפתח (דובאי וכו').

לכן היא ספגה (בדממה) בומים על קוליים מעל ארמון אסד,ספגה במבצע ענבי זעם הפצצות של עמדות נ"מ, ספגה בתקופת לבנון הפצצות על כל מיני מחנות אימונים של מחבלים,ספגה הפצצה של כור.

בשנה,שנה וחצי האחרונות היא פתאום התחילה להציג חזית "קשוחה", תודות לחיזוק הקשרים עם אחמדיניג'ד ועם ארדואן ופתאום היא מתחילה לשלוח מסרים "מאיימים".

אין לזה שום קשר לאיזה "קלף" חדש שיש להם בשרוול,פשוט נכנס לסוריה אויר למפרשים כשפתאום טורקיה מתחילה לחמם את היחסים ויחסיה עם אירן טובים מאי פעם (ושיז**ן המערב).

מה גם שברק אובמה עם המדיניות הנוקשה שלו כלפי ישראל גם מוסיף לה אויר למפרשים.

אה כן,וגם מובראק שלפעמים לא בטוח באיזה צד הוא נמצא.

במילים אחרות- כל המצב הזה עם אירן\סוריה\חיזבאללה לא יסתיים יפה,עד כמה שזה עצוב, זה ייפתר רק במלחמה שתתן עוד כמה שנים של שקט.

ככה לפחות ההיסטוריה מלמדת.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ידוע בדיוק באיזה צד נמצא מובארק וכן עבדאלה.

הם אולי לא ילחמו בנו בחזית הדרומית ובחזית המזרחית אבל לא מן הנמנע שהם ישלחו כוחות ואמצעים לזירה הצפונית ויעמדו כתף אל כתף עם הסורים במערכה.

אם כפי שאתה כותב, הסורים כל כך אפסים ובטוח שאין להם שום אס, אז אפשר לישון בשקט ולהיות בטוחים שאנחנו המנצחים.

רק בסיפורים הצב עקף את הארנב - ומוסר השכל אָיִן :?:

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אני האחרון שיגיד שהסורים כל כך אפסים ושאפשר לישון בשקט,אבל אני כן אומר שצריך קצת להכנס לפרופורציות.

לא צריך לישון בשקט אבל גם לא להסחף ולעשות מעכשיו לילות לבנים.

לילות לבנים זה לא כיף,זה לא נותן לעצמות להיבנות ועושה אותך עייף....אכלתי יותר מדי כאלה בצבא.

:wink:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

מאז 73, טכנולוגיות השתכללו, המצאות חדשות נכנסו, מערכים התחלפו ובכל זאת משהו מלפני 37 שנה עדיין נחשב סוד גם כיום.

באמצע היה לנו את ואנונו, כך שאפילו הגרעין הישראלי אינו סוד.

מדינת ישראל טרם הודתה בקיומו של נשק גרעיני בידיה. ככל שזה מעניין את המלמ"ד, היכולת הגרעינית הישראלית הננה סוד ועוד איך.

הטייס עליו דיברת הוא אבי לניר.

אמיר, בדרך הכלל הפתרון או התשובה הפשוטים יותר הם הנכונים. העלאת תיאוריות על זה שהסורים לא פועלים בגלל אס בשרוול שנשמר כבר עשרות שנים היא מעט מופרכת לעומת ההסבר הפשוט וההגיוני, שהם מכירים בחולשתם.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

עכשיו למדתי מויקיפדיה שגם כאן מדובר בעלטה הגרעינית.

לא אמרתי שמדינת ישראל אמרה משהו בענין יכולותיה, אמרתי שבוגד אמר וכלל אין לדעת אם מה שמסר הוא מדוייק או מסולף. (בתוך תוכי הייתי רוצה להאמין שדי סילף ולא מכר את מכורתו עד דק, אם כי גם במה שעשה אני רואה חומרה רבה ומעדיף להתייחס למפעל ההוא כמפעל טקסטיל משעמם).

אתה צודק לגבי התשובה הפשוטה וביני לבין עצמי גם אני חושב שהיא הנכונה. אני טוען שלא צריך להתעלם מהאפשרויות האחרות ויש לנהוג כאילו הן עובדתיות, אחרת נמצא עצמנו שוב ביוהרה שלאחר 67. ("אני ואפסי עוד").

במקרה הזה, אני חושב שלשחק פוקר זאת אסטרטגיה טובה (לכל צד) תוך ניצול הזמן להתעצמות והפתעה.

לא הבנתי מה שייך המלמ"ד לכאן - המרכז לשירותי מידע דיגיטליים.

או שאולי החלפת ד' עם ב'.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

חברה,

הדיון מאוד מעניין ומאוד פורה אבל ראבאק, שמרו על בטחון שדה, מספר הודעות כבר נמחק כי עברו את הגבול (לסוריה).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

או שאולי החלפת ד' עם ב'.

חיובי

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אה, לא? למה לא?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...