Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5916 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יום עצמאות שמח לכולם.

בעבר הרחוק השתמשתי בחמור אך עם השנים הבנתי שהוא בעייתי, תוקע את המחשב וסתם מנפח לי את המחשב בשטויות.

התגעגעתי להמון שירים ישראלים ולפתע גיליתי שבעצם תמיד אני מאזין למוסיקה העברית שיש לי דרך היוטיוב.

השירים ביוטיוב לא איכותיים בשיט ואני מחפש תוכנה טובה ויעילה להורדת שירים בעיקר שיש בה גם שירים בעברית.

אודה להמלצות.

נ.ב - במקרה שאין מנוס מהחמור, אנא המליצו על הגרסה הטובה ביותר שאין צורך לקנפג ולהגדיר כי אין לי כוח להכנס לזה.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

אני מחפש בגוגל את השיר ובדרך כלל השירים הם על האתר F2H שזה כמו ראפידשייר.

אני אשמח לשמוע על אופציה נוספת ונוחה יותר.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם
אני ממליץ על התוכנה הזאת:

http://mygravity.net/

תוכנה ישראלית, שכל מה שהיא עושה זה לחפש באינטרנט ולמצוא לינקים ישירים להורדת שירים.

תוכנה מעולה לדעתי.

מעולה, בדיוק מה שחיפשתי!

תודה.

אפשר לראות שם גם סרטים חדשים באורך מלא ישירות מהרשת באיכות DVD. :shock:

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

תהנה גבר.

אפשר גם להמיר איתה קליפ מיוטיוב ל- MP3, תסתכל שם בתוספים למעלה.. יש שם עוד כמה דברים נחמדים.

Stay Dirty

• תוכן חדש...