Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5915 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קובי ברוכים השבים תתחדש על הרכב

100 sq ft לא יספיק לך למה שאתה מתכנן אתה תצטרך יותר חומר

דבר ראשון תודה :-P. הרכב הקודם היה מדהים בסאונד. רק שעשיתי תאונה הרכב הלך טוטלוס. העיקר יצאנו בריאים האישה ואני. והילדות שברכב שפגעתי בהם. עכשיו אני רוצה לבנות את הכל מחדש. אז אתה אומר שלפחות 5 חבילות של sq ft 100 להזמין או יותר?

מי שמכיר אותי יודע שאני נורא פדנט בדברים וחייב שיהיה מושלם הכל

ואני רוצה לבצע הזמנה. שאפילו יהיה טיפה יותר. ולא שפתאום באמצע יגמר לי. ולקחת בחשבון שלפעמים חותכים ונשאר שאריות ולא חתיכות שלמות. ואני רוצה חתיכות שלמות לא טלאים.

יש גם באפשרותי להזמין ממישהו בקנדה

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
glansfor הכמות שציינת זה הקיט של 36sq ft כשרק על הדלתות ילך לו בסביבות 27 sq ft

קובי אם אתה מתכוון לעשות גם דלתות אחוריות תארגן לך לפחות כמות של 200 sq ft מקסימום מה שישאר לך תמכור

כן ישראל אתה צודק,לכן לא רציתי להטעות אותו חס וחלילה אז נאלצתי לתת הערכה גסא כי עבר זמן מה מאז שהשתמשתי בדינמייט אז אני חלול טיפה.לילה טוב.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

אז בסוף איזה דגם להזמין וכמה יחידות אני רוצה לבצע את ההזמנה מחר ויכול להיות שאני גם מזמין מסך מגע 7" אולי אני יעשה מחשב לרכב

אבל קודם חשוב לי הבידוד השקטה של הרכב כמה להזמין?

פורסם
דבר ראשון תודה :-P. הרכב הקודם היה מדהים בסאונד. רק שעשיתי תאונה הרכב הלך טוטלוס. העיקר יצאנו בריאים האישה ואני. והילדות שברכב שפגעתי בהם. עכשיו אני רוצה לבנות את הכל מחדש. אז אתה אומר שלפחות 5 חבילות של sq ft 100 להזמין או יותר? 5 חבילות =500 sq ft :shock: מה אתה פותח חנות :-)

מי שמכיר אותי יודע שאני נורא פדנט בדברים וחייב שיהיה מושלם הכל

ואני רוצה לבצע הזמנה. שאפילו יהיה טיפה יותר. ולא שפתאום באמצע יגמר לי. ולקחת בחשבון שלפעמים חותכים ונשאר שאריות ולא חתיכות שלמות. ואני רוצה חתיכות שלמות לא טלאים.

יש גם באפשרותי להזמין ממישהו בקנדה

תתחיל עם שני חבילות של 100 כל אחת בכללי 200

::FEEL THE {XS} power::

פורסם
תתחיל עם שני חבילות של 100 כל אחת בכללי 200

וכמה בערך 2 חבילות כאלה מכסים? ושוב איזה מהם לקחת בשביל איכות

פורסם

יופי, קיבלתי תשובה מהבחור! איזה כייף, אני מזמין את הסט BULK! :) רק תשימו לב שזמן משלוח הוא ארוך מאוד, בסביבות חודש-חודשיים (משלוח ימי)

Hi!

I'm looking to buy the voodoomat sound dampening, but i'm trying to research whether it is as good as dynamat.

I saw your post on this forum about your voodoomat order, and thought you could answer a few of my questions concerning this product, as it appears you are the only one over the internet who *actually* saw the thing :)

Have you installed it? Have you compared it to original dynamat?

Thanks!

Cheers from Israel! :D

Heya!

Gotta say the Voodoo mat is just as good as the dynamat. If not slightly better! The dynamat is just expensive cause of the name and all the hype. Even the materials used with dynamat vs voodoomat are exactly the same. We used dynamat on a number of occasions while I was working at West Coast Hi-Fi here in Aus. The look, feel and characteristics of Voodoo are identical to dynamat. I have no hesitation in recommending this product to anyone looking to improve sound quality and reduce resonance in their car.

All the best m8

Jamie

WOW, Thanks a lot!

All Israeli car audio geeks will appreciate your help!

I'm ordering the kit for myself right now!

Thanks again,

Stas

[under construction]

פורסם
יופי, קיבלתי תשובה מהבחור! איזה כייף, אני מזמין את הסט BULK! :) רק תשימו לב שזמן משלוח הוא ארוך מאוד, בסביבות חודש-חודשיים (משלוח ימי)

ok ומה גודל כל חתיכה שעולה קרוב ל-10 דולר

פורסם

up יש תשובה כמה מכיל כל kit .ומה הגודל של כל חתיכה וכמה חתיכות כאלה צריך גג כל הריצפה כולל אני מפרק את הדשבורד 4 דלתות פנימי +חיצוני ותא מטען?

פורסם

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

elik0,

ומה לגבי עלות משלוח? כמה הוא עולה בארץ? 110$ ל64SQ.FT זה יחסית זול, אך הצעה של משלוח שמתקבלת באתר עומדת על $338.33 בלבד, ללא מכס ומתנות לעובדי UPS.

[under construction]

פורסם

חוץ מההצעת מחיר הזו, אפשר לבקש ממנו הצעת מחיר דרך USPS, ואז תקבל מחיר זול משמעותית, ממש כמו בEBAY:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

Ouch :)

טוב, נו... חבל שלא ידעתי את זה קודם :) הייתי חוסך עוד קצת :)

הDYNAMAT הוא יותר עבה :) 70MIL לאומת 60MIL.

[under construction]

פורסם

מה המצב אליקו 8) מהיכן אני מזמין מה הכמות של החומר האם הוא קל לעבודה כמה זה אמור לעלות לכמות שאני צריך והאם באמת החומר טוב ולא משתחרר מהפח בארץ קרירה זאת :wink: מכיוון שאני רוצה להשים בגג שלא פתאום אני אראה מצנח אצלי הפוך

• תוכן חדש...