Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5931 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש רכב לנסיעות מרובות (בסביבות 28K ק"מ בשנה). התקציב: 30-40K שקל. אין לי בעיה עם ידני ואני אפילו מעדיף תיבת הילוכים ידנית.

שני השיקולים החשובים ביותר: חסכון בדלק ואמינות. אני מוכן להתפשר על אלמנטים של נוחיות או צורה.

מדובר בנסיעות בין-ערוניות בעיקר (תל אביב-ירושלים) על בסיס יומי. אני צריך סוס עבודה אמין וחסכוני.

אני לא נעול על דיזל, אבל נראה לי שמבחינת עלויות זה עדיף.

יש לי כמה רעיונות (החל מרנו קנגו דיזל, פסאט TDI, פולו קלאסיק..) אבל אני אשמח לשמוע מה אתם חושבים.

תודה

אודי 80 ידנית 1991 1.6i 102hp הזרקה חד נקודתית K-Jetronic

Vorsprung durch Technik

פורסם

אם תצליח למצוא סקודה אוקטביה בלי עבר מונית ובלי ק"מ מופרז, אשריך.

אפשרויות טובות נוספות:

- פולקסווגן פאסאט: בתקציב הזה, כנראה תהיה עם ק"מ גבוה מאוד וגם פחות חסכונית / זולה

לאחזקה משאר האלטרנטיבות.

- סיטרואן ברלינגו: אם אתה מוכן / צריך להתפשר על נוחות בשביל כושר העמסה ועלות נמוכה.

- סקודה פאביה / פולקסווגן פולו שיהיו ככל הנראה הדרך הכי פחות נעימה לנוע אבל גם הכי

חסכונית.

- בלוחות יש כמה מכוניות מעניינות בתקציב שלך, החל מוולוו S40 דיזל פרטיות ועד למרצדס

E קלאס עם עבר מונית (ככל הנראה). מכוניות כאלה יכולות להיות מאוד נעימות לנסיעות ארוכות,

אבל מנגד עשויות להיות גם מאוד בעייתיות מבחינת אחזקה. כלומר, סוג של הרפתקה.

פורסם

למה לא חשבת על C3 דיזל?

זה רכב חסכוני מאוד וגם דיי פשוט עם עלויות אחזקה לא גבוהות.

צריכת דלק בין הטובות ביותר (1:20 לפי חברים).

פורסם

ממליץ בחום על מגאן 2 דיזל ידני!

קיימים אצלי במשפחה 3 רכבים כאלה 2 ידניים ואחד אוט' . שלושתם ניקנו חדשים הזקן שבחבורה שנת 2005 עבר כבר קרוב ל 160000 ולא היה לו פיפס אחד לאורך הדרך.

הרכב נוח ,מפנק ובטיחותי והכי חשוב חסכוני. בנסיעות ארוכות הגענו איתו ל 4.2-4.5 ליטר ל 100 ק"מ . בנסיעה ממוצעת הגעתי ל5.3-5.2 ליטר ל100 ק"מ.

מקווה שעזרתי

מיכאל 

פורסם
ממליץ בחום על מגאן 2 דיזל ידני!

קיימים אצלי במשפחה 3 רכבים כאלה 2 ידניים ואחד אוט' . שלושתם ניקנו חדשים הזקן שבחבורה שנת 2005 עבר כבר קרוב ל 160000 ולא היה לו פיפס אחד לאורך הדרך.

הרכב נוח ,מפנק ובטיחותי והכי חשוב חסכוני. בנסיעות ארוכות הגענו איתו ל 4.2-4.5 ליטר ל 100 ק"מ . בנסיעה ממוצעת הגעתי ל5.3-5.2 ליטר ל100 ק"מ.

מקווה שעזרתי

מיכאל

אז זהו, שלי הייתה אחת כזאת שקניתי לפני שנה בערך. מנוע 1.5 DCI שהלך חודשיים לאחר קניית הרכב (ולאחר 170K בסה"כ). נכון שזה לא בהכרח מייצג, ויכול להיות שזה קשור סציפית לרכב שקניתי - אבל הנסיון שלי עם המוסכים של רנו שכנע אותי לא לתהקרב יותר. הבטחתי לעצמי שאני לא נוגע ברנו עוד בחיים.

במקרה שלך, הרכבים נקנו חדשים ולכן אתה יודע בדיוק מה הם עברו. בקנית רכב משומש (ובמיוחד דיזל) קשה מאוד לדעת איזה תלאות עבר הרכב, ולכן עדיף ללכת על רכבים בעלי אמינות יותר גבוהה מאשר מנוע של רנו (ואת זה אומר מישהו שבסך הכל מאוד אהב את הדגם הזה - אבל התאכזב קשות).

אודי 80 ידנית 1991 1.6i 102hp הזרקה חד נקודתית K-Jetronic

Vorsprung durch Technik

• תוכן חדש...