Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עכשיו לשאלה הבאה,הדו'ח כבר 12 יום שמתוכם 6 ימי חול לא מופיע באתר המשטרה ובמספר הטלפון על מנת לשלם את הדוח.

האם יש סיכוי כלשהוא שהשוטר וויתר לי?דיברתי אליו בשיא הנימוס ברמה גבוה וכדו'.

ברגע שקיבלת משוטר דוח תנועה ביד, הדוח הוא דוח עם מספר למעלה בצד ימין (כל שוטר מקבל פנקס דוחות ממוספר), ברגע ששוטר התחיל לכתוב פרטים של אדם על הדוח לא ניתן למחוק או לגנוז את דוח התנועה, אלא אם כן השוטר מצרף מזכר מפורט ובו הוא מציין בצורה ברורה ומפורטת מדוע על דוח זה להיות מבוטל דוגמא למקרה כזה:

שוטר שכתב דוח אזהרה לנהג על עברה מסויימת, וברגע שהשוטר הגיע להחתים את הנהג הנהג מסרב לחתום ולא מודה שביצע את עברת התנועה ומתחרט, במקרה כזה על השוטר לבטל את דוח האזהרה שכתב ולכתוב דוח ב.מ "ברירת משפט", ואת הדוח הקודם לבטל.

מקרה שהוא כן יכל להתחרט ולבטל הוא ברגע שהשוטר כותב דוח פנימי "לבן", הדוחות אמנם ממוספרים אבל השוטרים אינם חתומים עליהם בניגוד לפנקס הדוחות הפרטי שלהם, כאן הנהג אינו מקבל העתק אלא דוח שנשלח ישירות לבית בכתובת המעודכנת במשרד הפנים.

דוחות מסוג זה נותנים לעיתים ממש רחוקות לדוגמא:

במקרים שפנקס הדוחות נגמר, יש ארוע תגובה ששוטר צריך להגיע אליו במיידית ואינו יכל להמשיך לכתוב את הדוח לנהג להחתימו וכו'.

את הדוחות סורקים למערכת למחרת מהרגע שקיבלת את הדוח, מתוך נסיון (דוחות תנועה של הבוס שלי לא שלי :wink: ) לוקח זמן עד אשר אתר הדוחות של המשטרה מתעדכן, עדיף לשלם במזומן בדואר ולשמור את הספח עם החותמת לכל מקרה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה שמעצבן אותך ורבים אחרים הוא שהחוק מתייחס אליך כמו מטומטם: "אתה לא יודע, אל תפעיל שיקול דעת, תעשה ככה וככה וזהו בלי שאלות".

אז אפילו שהפעלת שיקול דעת ובאמת לא היה סיכון לאף אחד מהעבירה שלך - אתה כרגע מחזיק בדו"ח תעבורה וב-6 נקודות.

כמו שאמרו לפני, אם השוטר בעצמו ביצע את העבירה היית צריך לתעד, אבל קח גם בחשבון שלרכב ביטחון בתפקיד (ניידת משטרה למשל) מותר לעבור על כל תקנות התעבורה לצורך ביצוע תפקידו כל עוד הוא עושה את זה בזהירות.

Seat Leon 1.4TSI, Manual

--

Will Vag-Com For Food

פורסם
כמו נהגת שודים שהסבירה במפורט כמו שצריך.

אם כבר מדברים על "הסבר מפורט כמו שצריך" אז אולי הגיע הזמן בשרשור הזה שתסביר על מה בכלל קיבלת את הדו"ח?

כי אני עד עכשיו לא הבנתי ולא ראיתי שציינת את זה אז איך אפשר לחוות דעה?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני יסביר מחר בתמונה להמחשה.

קשה להסביר מה קרה מפעת המקרה.

מקווה שאוכל לערער על כך אחרי שחברי הפורום יתנו לי המלצה מה לעשות בנידון.

אני רק יכול להגיד שהעברה הזאת לא שווה 6 נק',היא הרבה פחות חמורה משל אי ציות לתמרור "עצור".

האם השוטר רשאי לתת לעבירה הזו ששוה 6 נק' לתת 0 נק' כפי שהבטיח?

האם העבירה הנ'ל תאריך לי את הנהג חדש?איו זימון למשפט.

עריכה:

כפי שידוע לי זאתי העברה בה נהג חדש יאורך בשנתיים.

זאת רק אחת מהם:

תקנה 22(א) – אי ציות לתמרור רמזור אדום / אי מתן זכות קדימה (ב-36 וב- 37).

העבירה שביצעתי:

תקנה 22 (א)

תקנה 36 (ד)

נסיעה בכיוונים שלא על פי תמרורים ב-40, ב-41, ב-42, ב-43, ב-44, ב-45, ב-46, ב-47, ב-50, ב-51, ה-4, או בניגוד לכיוון החץ שסומן על פני הדרך.

על פי תמרור 50 העבירה שלי.

פורסם

שוטר לא קובע כמה נקודות תקבל, שוטר לא קובע מה גובה הקנס.

הדבר היחיד ששוטר קובע, זה מה היה סעיף העבירה, כל היתר נגרר אוטומטית.

בעבר לא היו רושמים בדו"ח כמה נקודות יש לכל עבירה ואנשים גילו את מצבור הנקודות, רק כאשר רשות הרישוי הודיע להם שהם צריכים לעבור קורס ריענון.

ככלל, את הנקודות קובעת רשות הרישוי למעקב אחר נהגים עבריינים לצורך שיפור דרכי נהיגתם או הרחקתם מהכביש.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

לפי מה שכתוב אצלי בתוספת השלישית בסעיף 2:

"...עבירה לפי תקנה 22 לתקנות התעבורה, התשכ"א-1961 לגבי אי ציות נוהג רכב לרמזור ואי מתן זכות קדימה..."

לפי הבנת הנקרא שלי - אם העבירה שלך לא קשורה לרמזור ולא שללה זכות קדימה, היא אינה נכללת כעבירה הבאה תחת כנפי התוספת השלישית.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

כבר ציינתי בתגובה 6 שאני יודע באיזה תמרור מדובר.

נושא זכות קדימה הוא פרק שלם שנילמד במהלך שיעורי נהיגה.

איפה היה המורה שלך, או איפה הייית אתה כשהמורה הסביר?

אני מאוד מודאג שאתה לא סגור על עצמך מהי זכות קדימה, למי נותנים, מתי נותנים, אילו תמרורים מתייחסים לכך ומתי נותנים זכות קדימה כאשר אין תמרורים בכלל.

פגשת היום את מורה הנהיגה שלך בבית-המשפט, מדוע לא שאלת אותו? הרי שילמת במיטב כספך בכדי שילמד אותך.

.

פורסם
נושא זכות קדימה הוא פרק שלם שנילמד במהלך שיעורי נהיגה.

איפה היה המורה שלך, או איפה הייית אתה כשהמורה הסביר?

אני מאוד מודאג שאתה לא סגור על עצמך מהי זכות קדימה, למי נותנים, מתי נותנים, אילו תמרורים מתייחסים לכך ומתי נותנים זכות קדימה כאשר אין תמרורים בכלל.

פגשת היום את מורה הנהיגה שלך בבית-המשפט, מדוע לא שאלת אותו? הרי שילמת במיטב כספך בכדי שילמד אותך.

.

מאיפה בא לך הרעיון שאני לא יודע מה זה זכות קדימה?איפה רשמתי את זה?

תפסיק להגיב בצורה מתנשאת כזאת,אם הייתה יודע כל כך טוב הייתה יכול לענות לי.

אני יחכה לתגובה יותר בוגרת מהתגובות שלך.

אני בסה''כ צריך לדעת אם היה לי נהג חדש למשך שנתיים נוספות,טסט,תאוריה וכדומה.

פורסם
לא יודע אם זה קשור לזכות קדימה.

http://www.nahaghadash.com/signs_new_pics/346.jpg

עברתי מצידו השמאלי,עברתי אותו ונכנסתי לחניה.

מאיפה בא לך הרעיון שאני לא יודע מה זה זכות קדימה?איפה רשמתי את זה?

תפסיק להגיב בצורה מתנשאת כזאת,אם הייתה יודע כל כך טוב הייתה יכול לענות לי.

אני יחכה לתגובה יותר בוגרת מהתגובות שלך.

אני בסה''כ צריך לדעת אם היה לי נהג חדש למשך שנתיים נוספות,טסט,תאוריה וכדומה.

:brickwall:

הדגשתי לך באדום.

נו טוב, כנראה שיש לי בעיה בהבנת הנקרא.

.

פורסם

אמרתי שהתמרור מספר 50 איני יודע אם הוא קשור לזכות הקדימה.

למה אתה לא יכול לענות?עזוב תפסיק כבר להגיב פה אם אתה לא יודע.

מחכה לתגובה של בן אדם יותר בוגר ממך.

פורסם

עכשיו הכל ברור לי - מורה הנהיגה שלך לא הסביר טוב, אני לא מסביר טוב ואתה יודע מהי זכות קדימה ומעוולם לא נתקלת בלוח התמרורים.

כבר כתבתי לך את כל התשובות, אבל כנראה שיש לי בעיה בהבעה (אני אדבר עם המורה שלי מהיסודי שתתן לי שיעורי עזר).

לא כתבתי שהתמרור הוא 50, כתבתי ב-50.

בכל זאת אני חושב שלא כדאי שתהיה בטוח כל כך בכביש ותשנן שוב את ענין החוקים והתקנות כדי שלא נמצא אח"כ עוד שירשורים דומים.

.

פורסם

התקדמנו - לפחות אתה מודה שאתה נוהג בכביש בלי לדעת את חוקי התנועה.

על זה נאמר: "ונשמרתם מאוד לנפשותייכם".

.

• תוכן חדש...