Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5958 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

הציעו לי לקנות רכב דייהו לאנוס שנת 98 ב 13K הרכב יד ראשונה בלי תאונות עבר 160 אלף ק"מ אחרי טיפול גדול וטסט ראשונה.

מהכרות שלכם עם הרכב מה אתם אומרים עליו? או מה אתם מציעים במקום.

בעקרון הרכב הולך לעשות נסיעות נתניה-בר אילן- נתניה לפחות 3 פעמים בשבוע כמו כן נסיעות עירוניות וכו'

פורסם

אני חושב שזה הרכב המושמץ ביותר בפורום.

תריץ חיפוש ותסיק מסקנות

[img]file:///C:/My%20Documents/My%20Pictures/מתתי.jpg[/img]

פורסם

התקציב גמיש ותלוי אם אטוס בקיץ בכל מקרה הוא נע בין 20-25. או יותר במקרה ולא אטוס (אם כי עדיפות להישאר בסכומים כאלה)

פורסם

לא ממליץ כלל וכלל, במיוחד אם אתה עושה נסיעות בינעירוניות.

מושבים לא נוחים (עדיף כבר דיקט), מנוע עצל ובזבזני, רכב ספרטני ולא בטיחותי בעליל, ואין לדבר כמובן על אחיזת כביש/ניהוג.

בטיפשותי הרבה רכשתי אחד כזה לפני מס' שנים (הרכב הראשון שלי ולא הבנתי כלום ברכבים בזמנו) ולמזלי נפטרתי מהנבלה הזו במהירות וללא פגע :lol:

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

אם כך איזה המלצות יש למשהו אחר

העדפה שלי תמיד הייתה פונטו ספייס אבל כל מה שראיתי רובן השכרה לשעבר שזה לא כיף

פורסם

לא כיף אבל זול. מה רע???

פורסם