Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5997 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבא שלי קנה ממישהו שהוא מכיר יונדאי אלנטרה 2001, כמובן שאבא שלי אפילו לא לקח את הרכב לבדיקה כי הוא סמך על אותו חבר, הרכב שמור מבחינה מכנית אך ישנן כמה בעיות קטנות.

1) אחת מהן היא כשהרכב עומד במקום לאחר נסיעה ההגה נורא קשה לסיבוב בדיוק כמו במכוניות הישנות שלא היה מותקן בהן הגה כח, יש לציין שבבוקר לפני נסיעה ניתן לסובב את ההגה כשהרכב עומד במקום והסיבוב רך וחלק כמו שהוא אמור להיות. חשבתי שאולי חסר שמן להגה כח אך המיכל היה מלא, מה יכולה להיות הבעיה?

2) איך אפשר לנקות את הפנסים הקדמיים של הרכב? הם דיי מלוכלכים וניקוי חיצוני לא עזר, צריך לפרק אותם ולנקות מבפנים? אם כן, איך עושים זאת?

3) בעל הרכב הקודם השאיר בתוך האוטו חתיכת מתכת שיוצאת מכיוון הרדיו דיסק שהייתה שייכת לדיבורית, איך אפשר להוציא את החתיכה הזו? עוקרים אותו בכח או שצריך לפרק חלק מסוים על מנת שהחתיכה תצא?

פורסם

1.מפלס נוזל ההידראולי של הגה הכוח צריך להיות בין סימן MIN-MAX ולא מיכל מלא.

את הבדיקה יש לבצע כאשר גלגל ההגה יישר והמנוע כבוי ומומלץ לבצע את הבדיקה בבוקר.

2. הפנסים כנראה הצהיבו כתוצאה מקרינת השמש (אולטרא סגול) והאפשרות היחידה היא לבצע פוליש חיצוני אצל בעל מקצוע (בצע חיפוש בפורום).

3. גש לכול מתקין דיבוריות בכדי שיפרק לך את החלק ללא כוח או גרימת נזק.

איזה כייף לי :)

פורסם

לגבי הפנסים,

1, בצע חיפוש בפורום חידוש פנסים במשחת שיניים

אני עשיתי לפי ההוראות ויצא מדהים כולם שאלו אותי עם קניתי פנס

2,אם זה לא עוזר בצע ניקוי בפוליש אצל בעל מקצוע או שתעשה זאת בעצמך

3, לגבי החתיחת מתכת תעלה תמונה שנוכל לראות ולהדריך אותך

חי ונושם הרץ , כי הרץ זה החלום

פורסם

מפלס נוזל הידראולי של מערכת הגה הכוח משתנה מאוד בתלות בטמפ' ומצב גלגל ההגה ולא בכול הרכבים קיימים על המדיד שני סימנים לבדיקת המפלס.

1. כאשר השמן קר

2. כאשר השמן חם

לכן למי שלא בקיא בעניין אני ממליץ לבדוק את המפלס בבוקר מכיוון שלאחר נסיעה השמן חם והמפלס משתנה וחשוב מאוד שהמפלס יהייה בין סימן MIN-MAX.

איזה כייף לי :)

פורסם
מפלס נוזל הידראולי של מערכת הגה הכוח משתנה מאוד בתלות בטמפ' ומצב גלגל ההגה ולא בכול הרכבים קיימים על המדיד שני סימנים לבדיקת המפלס.

1. כאשר השמן קר

2. כאשר השמן חם

לכן למי שלא בקיא בעניין אני ממליץ לבדוק את המפלס בבוקר מכיוון שלאחר נסיעה השמן חם והמפלס משתנה וחשוב מאוד שהמפלס יהייה בין סימן MIN-MAX.

כולם צודקים.

בעניין חתיכת המתכת: יש המון רכבים שמשתמשים בחתיכה הזו, הרוב לדיבוריות, חלקן הקטן לתליית שקיות לאשפה, חלקם הקטן יותר לתליית "מתלה" למשקפי השמש.

זה ממש ממש מציק לך? ממש בלתי אפשרי לנהוג ברכב כשהחתיכה הזו שם?

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

• תוכן חדש...